Tröttare än tröttast när vi trodde vi gjorde ett smart drag att gå till Ikea en tisdag. Av nån anledning tänkte många som vi så det var långa köer och inte alla lika harmoniskt som planerat. Nåväl, alltid nice med Ikea oavsett och av nån anledning älskar jag att äta där. Märkligt med tanke på att det inte är någon kulinarisk upplevelse direkt, men det är gott och man vet vad man får. Det smidigare är att det är så vanligt att byta ut livsmedel så ingen höjer ens på ögonbrynen när man ber om en extra kycklingfilé eller att de ska ta bort såsen. Även om jag avslutat mitt schema så vill jag försöka få i mig bra med protein då det är lätt att hamna för lågt där. Ja för lågt om man vill säkerställa att muskelbyggandet kan få ske obehindrat. Så en extra filé löser proteinbekymren. Nu tar jag två vilodagar från träningen och hoppas mina små muskler ska tacka mig för det! 😄

Sekunderna innan jag bryter ihop av garv då det där med att flexa muskler känns så sjukt töntigt. Ändå blir jag lite glad varje gång jag ser att den lilla bicepsen växt 😎så jag får väl stå ut med att vara töntig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Suddiga bilder kan får starta representationen av de senaste veckorna. Stress på olika nivåer, framförallt hos min kära partner som haft en tuff period på jobbet. Vi har trixat för att hjälpa varandra att hinna och orka med det vi måste och önskat. Det är fasiken en av nycklarna för en lyckad relation, att anstränga sig för att den andra ska få uppfylla sina önskningar och samtidigt inte offra för mycket av sig själv. Balans. Han har i alla fall stöttat mg in i det sista för att klara den här 12 veckorssatsningen även om han själv haft tufft på jobbet. Så han har fått fler sovmorgonar och jag tid för powerwalks. Och NU ÄR JAG KLAR! ✨🙌🥂💫 Herregud så skönt! 12 veckor på strikt kost och träningsprogram har både varit lätt och svårt. Det svåra är att skapa rutinerna. Få i sig alla måltider, skapa tid för både träning och powerwalks och samtidigt hinna få en god sömn. Så de första veckorna var tuffa. Sen när rutinerna infann sig var det inte svårt, men ibland tråkigt. Vid sociala tillställningar när man fick tacka nej till goda grejer. Men. Men, men men.. nu är jag i mål och det var länge sen jag kände mig så pigg, stark och hälsosam. Sockersuget borta för länge sen, musklerna finns där igen och de extra kilona som mest var tunga att bära är borta. Nu ska jag börja smida lite nya planer, men först.. Champagne!!

Likes

Comments

Jag älskar att göra frukost till familjen! Allra helst står jag och steker bananpannkakor och skivar upp frukt lite snyggt och toppar med färgglada bär. Alla ska helst få sin egna lilla bricka också. På vardagar hamnar jag oftast bara med en kopp kaffe i handen, då jag inte vill stressa i mig frukost och hellre tar mina powerwalks på tom mage. Idag var det extra färgglatt på filtallrikarna och jag började verkligen längta efter att få äta fritt. Finns inte mycket som toppar en skål med fil/yoghurt/kvarg, Pauluns granola och färska jordgubbar. Nu är jag så sjukt redo för sommar och egna ruiner!

Likes

Comments

Nu är jag inne på elfte veckan! Många powerwalks och kaffekoppar har avnjutits på morgonkvisten efter lämning på föris. Det börjar närma sig sitt slut på denna satsningen. Rätt skönt måste jag säga, det börjar kännas ganska enformigt att äta och träna på ett visst sätt nu. Men den här satsningen har verkligen fyllt sitt syfte. Nu har jag massa energi och inspiration till träning och bra kost. Den där peppen jag saknade är verkligen tillbaka! Alla har vi ju olika syften till varför man anlitar en pt, där mitt främsta var att hitta tillbaka till träningsglädjen och ha en bra grund att stå på. Kan låta som ett diffust mål men för mig var det tydligt, för att komma dit visste jag att jag dels behövde ha fått in rutiner för träningen och dels känna mig stark och vältränad igen. Det tog sina veckor men jag tror att när jag pustar ut nästa söndag så är jag precis där jag vill vara!

Likes

Comments

Så närvarande men ändå långt borta. Man försöker leva som vanligt men när man vaknar upp till ytterligare ett dåd i London så värker hjärtat. Med barn dras man lättare tillbaka till här och nu, skratt och kärlek men det tungt och man lider med alla drabbade.

Likes

Comments

Att man kan få puls av att hitta den ultimata trappan att träna i är nog lite galet. Så är det är när man blivit träningsnörd av rang. Och jäklar vilken fin kvällsträning det blev med lite sköna båtar som utsikt. Sommarsverige är vackert!

Likes

Comments

Startade dagen med en härlig långpromenad runt Brunnsviken. 1,3 mil runt och nu är fötterna trötta. Fick med min fina pappa som sällskap och blev bjuden på lunch i Hagaparken. Det här spontana härliga dagarna kommer jag sakna med föräldraledigheten när den är över. Och familjehängstid.

Likes

Comments

Det blev en smak av sommar tillslut. Den hör helgen har man verkligen blivit bortskämd med sol och en föraning om vad som (förhoppningsvis) komma skall. Sen att storkiddo är rädd för myror och lillkiddo för gräs.. ja det kan kanske komplicera allt mysigt sommarhäng. Drar fram mina KBT-skills och hoppas på det bästa!

Kost och träning då. Jo äntligen är jag igång igen efter den horribla magsjukesvängen. Insåg (vilket jag aldrig lör mig) att en veckas uppehåll inte förstör ett jäkla dugg. Men man känner ju så när man är mitt i det. Tror istället att all vila och lite paus i matschemat gjort gott för jag kände mig stark och energisk första passet. Jag inser när jag kikar på bilder och får pepp från min PT att jag kommit riktigt långt på dessa sju veckor. Det har hänt mycket och den största vinsten är ju att så många krämpor är borta. Att känna att man med enkelhet kan springa i kapp bussen. Den har alltid varit viktig för mig, en vardagsdetalj som faktiskt mäter hälsa. Så orkar du inte springa till bussen kan det vara bra att öka vardagsmotionen lite 😊

Likes

Comments

..när andra käkar pannkakor och dricker skumpa som söndagsbrunch, ja då svider det lite extra!

Likes

Comments

"Jag ska bli stark som dig mamma". Ljuva ord ur dotterns mun som härmar mig i det mesta när det kommer till träning för tillfället. Nu har jag ju ett riktigt energiknippe till dotter, men det är himla kul att se hur träningsglädjen smittar av sig. Även stretchningsglädje då jag snabbt fick en partner bredvid mig på golvet här ❤️

Likes

Comments