Började ju bra iallafall med uppdateringen men sen gick det bara ner för, haha... Men ska försöka hitta tillbaka igen.. Började jobba i fredags igen och ska även nu på Torsdag provjobba inför eventuellt nytt jobb. Så får hålla tummarna att det går bra. Men har inte så mycket mer att skriva så lägger in lite bilder istället.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Oj vad hände med uppdateringen!? Well har inte haft en tanke på att uppdatera. Inte för att jag gjort något särskilt, men känns små segt att skriva om dagarna i varenda inlägg.. Kan säga att sen sist har jag solat, spelat minigolf och kollat bilar. Njuter in i det sista utav semestern just nu.
Planer för idag är att ta bort naglarna, då jag inte får ha långa naglar på jobbet. Sedan får vi se vad dagen och vädret har att erbjuda. Hoppas ni haft och har en trevlig helg. Puss!

Likes

Comments

Går dagen var inte alls fel. Åkte till stendörrarna för lite sol, vilket det även blev. För att sedan åka hem, duscha och tillbaka till föräldrarna för att spendera natten här. Då vattnet i lägenheten är avstängt, vilket inte direkt lockar till att vara där just nu.
Vad som händer idag är det ingen som vet, ska när min bil kommer tillbaka åka hemåt och bara vara. Försöka komma på lite inlägg att skriva. Blir lite små segt att bara skiva om mina dagar, men det blir väl bättre med tiden. Om ni har förslag så lämna gärna det. Puss!

Likes

Comments

Vem drömmer inte om att ligga på stranden med en drink och njuta av solen när Sverige bjuder på regn och gråa moln... Varför inte då dela med mig utav mina 5 drömresemål.

USA

Tänk att hyra en bil och åka runt till USAs alla underbara städer, stora som små. En dröm jag har och haft länge är att åka till just USA. Att åka till dem stora fina ställena men även till småstäder där det är lite ''fattigare'' just för att se skillnaden med egna ögon.

KAP VERDE

Detta är faktiskt ett ställe vi i familjen pratat om att åka till som nästa resmål. Ser såå fint ut på alla bilder. Om någon av er varit där, är det ett bra ställe? Tänk att liksom gå på långa ljusa stränder och få en nice bränna. LOOOOVE!!

SEYCHELLERNA

Behöver man ens skriva något om detta underbara ställe?? Räcker nästan bara med att läsa namnet så blir man kär. Den dagen jag är rik och känd ska jag garanterat åka hit, utan tvekan!!

Likes

Comments

Hade en riktig slappar dag idag, vilket verkligen var så skönt. Isolerade mig i lägenheten framför netflix och bara var. Är rätt skönt det med ibland.
Planes for today är att åka till föräldrarna. Sitter och väntar på att mamma ska höra av sig bara. Ett plus är att vädret är med oss idag, stod regn men solen tittar fram lite smått till och från. Kan inte klaga!! Ska nu i väntan på moder fixa lite inlägg och kolla film. Hoppas ni får en bra söndag, Puss!

Likes

Comments

Tänkte eftersom denna blogg är helt ny så kan jag lika gärna köra på en typisk ''frågor om mig''- lista. Så här kommer 30 frågor om lilla mig.


1. Vilka är dina smeknamn? Fia och loppan

2. Vad är ditt stjärntecken? Kräfta

3. Vad har du för rädslor? Skulle nog säga spindlar

4. Tre saker du älskar? Min säng, mobil och bilen

5. Har du en bästa vän? Yass

6. Hur lång är du? 1.65 cirkus

7. Vad saknar du just nu? Min bästi

8. Vilken är din favoritfärg? Black n White om det räknas som färger, samt ljusrosa

9. Är du kär i någon? Nej

10. Var skulle du vilja resa? Marbella skulle jag inte säga nej till

11. Vilken är din favoritplats? I bilen påväg på roadtrips

12. Vad är din favoriträtt? Något gott kött, ungsstekt potatis, bea och sparris

13. Är du någon gång ironisk? Ja

14. Vad har du för ögonfärg? Blå/grå

15. Vad har du för hårfärg? Brunett/blondin, balayage

16.Vilken är din favoritfärg på kläder? Sad but true är det stort sett alltid svart,vit o grått

17. Vilken är din favoritfilm? All time favorite är Snabba Cash

18. Någon du älskar? Min familj o bästa vän

19. Vill du ha tatueringar? OHJAA!! Har just nu fyra stycken och vill ha sååå många fler

20. Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade? Nej

21. När höll du senast handen med någon? Igår

22. Känner du någon i motsatta könet du kan berätta allt för? Ja

23. Längtar du till något? Ja det gör jag

24. När kramade du någon senast? Igår

25. Har du gått in i en dörr? Inte omöjligt

26. Har du ramlat ner för en trappa? Ja det har jag

27. Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Bakom

28. Spenderar du pengar eller sparar du dem? 50/50

29. Har du varit olyckligt kär? Ja

30. Vilket är ditt favoritcitat? '' Live one day at a time and make it a masterpiece'' Vilket även var min första tatuering

Likes

Comments

Lördag och näst sista helgen på min semester (!!). Hoppas verkligen på bra väder och en härlig vecka. Men ska inte tänka på det nu.. Vad denna dag har att erbjuda vet jag inte alls, blir att ta dagen som den kommer helt enkelt.
Som ni även märker är detta nu en ny blogg, vill ha en ny start helt enkelt. Får hoppas det går bättre denna gång hehe.. Men nu ska jag ta och vakna till för att sedan starta denna dag. Puss!

Likes

Comments