Contains affiliate links

Är ju farligt att sitta och kolla kläder/skor på nätet... Man vill ha allt!! Särskilt nu till hösten är det extra snyggt med lite tjockare tröjor och enkla sneakers. Tänkte därför dela med mig utav lite snyggt från Nellys hemsida.

Klicka på plaggen för att komma direkt till sidan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello and good bye.. Slänger upp ett snabbt inlägg innan jag tar och somnar en liten stund. Hemkommen från jobbet och är nu ledig fram till Fredag då det vankas helgjobb..
Idag står städning på schemat, vilket kunde varit roligare men behövs göras.. Sen imorgon sker en (för mig) stor förändring.. Delar med mig utav det imorgon hihihi.
Nu ska jag ta och sova lite, uppdaterar senare. Har lite inlägg på gång i hope.

Likes

Comments

Godmorgon!! Har istort sett precis kommit hem från jobbet och ska strax rulla vidare mot föräldrarna i regnet. Inte alls särskilt härligt väder ute nu, regn, regn och mera regn Skulle inte säga nej till lite mera sol innan sommaren försvinner helt.. Eller det kanske den redan gjort..
Känns att det var ett tag sedan man skrev här, vet inte alls vad jag ska dela med mig utav.. Har inte hänt något särskilt direkt. Jobbat, jobbat o jobbat... Mest bara tagit dagarna som de kommer. Men nu ska jag försöka ta tag i det här igen, även försöka komma på lite mer inlägg.. Inte särskilt kul att bara läsa om vardagarna, tycker inte jag iallafall. So let's do this igen eller något..

Likes

Comments

Började ju bra iallafall med uppdateringen men sen gick det bara ner för, haha... Men ska försöka hitta tillbaka igen.. Började jobba i fredags igen och ska även nu på Torsdag provjobba inför eventuellt nytt jobb. Så får hålla tummarna att det går bra. Men har inte så mycket mer att skriva så lägger in lite bilder istället.

Likes

Comments

Oj vad hände med uppdateringen!? Well har inte haft en tanke på att uppdatera. Inte för att jag gjort något särskilt, men känns små segt att skriva om dagarna i varenda inlägg.. Kan säga att sen sist har jag solat, spelat minigolf och kollat bilar. Njuter in i det sista utav semestern just nu.
Planer för idag är att ta bort naglarna, då jag inte får ha långa naglar på jobbet. Sedan får vi se vad dagen och vädret har att erbjuda. Hoppas ni haft och har en trevlig helg. Puss!

Likes

Comments

Går dagen var inte alls fel. Åkte till stendörrarna för lite sol, vilket det även blev. För att sedan åka hem, duscha och tillbaka till föräldrarna för att spendera natten här. Då vattnet i lägenheten är avstängt, vilket inte direkt lockar till att vara där just nu.
Vad som händer idag är det ingen som vet, ska när min bil kommer tillbaka åka hemåt och bara vara. Försöka komma på lite inlägg att skriva. Blir lite små segt att bara skiva om mina dagar, men det blir väl bättre med tiden. Om ni har förslag så lämna gärna det. Puss!

Likes

Comments

Vem drömmer inte om att ligga på stranden med en drink och njuta av solen när Sverige bjuder på regn och gråa moln... Varför inte då dela med mig utav mina 5 drömresemål.

USA

Tänk att hyra en bil och åka runt till USAs alla underbara städer, stora som små. En dröm jag har och haft länge är att åka till just USA. Att åka till dem stora fina ställena men även till småstäder där det är lite ''fattigare'' just för att se skillnaden med egna ögon.

KAP VERDE

Detta är faktiskt ett ställe vi i familjen pratat om att åka till som nästa resmål. Ser såå fint ut på alla bilder. Om någon av er varit där, är det ett bra ställe? Tänk att liksom gå på långa ljusa stränder och få en nice bränna. LOOOOVE!!

SEYCHELLERNA

Behöver man ens skriva något om detta underbara ställe?? Räcker nästan bara med att läsa namnet så blir man kär. Den dagen jag är rik och känd ska jag garanterat åka hit, utan tvekan!!

Likes

Comments

Hade en riktig slappar dag idag, vilket verkligen var så skönt. Isolerade mig i lägenheten framför netflix och bara var. Är rätt skönt det med ibland.
Planes for today är att åka till föräldrarna. Sitter och väntar på att mamma ska höra av sig bara. Ett plus är att vädret är med oss idag, stod regn men solen tittar fram lite smått till och från. Kan inte klaga!! Ska nu i väntan på moder fixa lite inlägg och kolla film. Hoppas ni får en bra söndag, Puss!

Likes

Comments