View tracker

Haft en helt underbart sportlov hos killen, gjort väldigt mycket saker.

Måndagen hände inte så värst mycket för han jobbade hela dagen, inte tisdag heller men resten av veckan var underbart.

Söndagen vecka,7 så hade vi inget att göra så vi åkte till Ingelsta för att kolla lite på kläder, som senare vart ett resultat på två råttor. Två små tjejer som var inte äldre än 6 veckor när vi köpte dom. Vi namn gav dom när vi väl var hemma. Hera och Nyx, vi gav dom namnen efter deras olika färg teckning. Hera betyder gudinna av ljuset och Nyx gudinna av kaos.

På onsdagen var vi bara hemma och tog det lugnt. Torsdagen så åkte vi till Ikea för att handla lite smått, efter det vart det Gamla Linköping, gick runt där köpte lite små saker. Efter en stund så gick vi in till Cloetta butiken och köpte massa godis.

Fredag var vi bara hemma och tog det lugnt.

Lördag så åkte vi till hans fars sommar stuga, utanför Söderköping. Träffade hans far och hans fru för att vara lite social, efter det så handlade vi på Willys. Sen hem för att slappa. 

Söndag så handlade han skor till sig, två jätte snygga och jag var så klart smakrådet. Sen köpte han underkläder till mig, jätte snygga. Två par skor till mig, två klackar som också var jätte snygga, där var han smakrådet. Åkte hem för göra ordning oss, kolla till råttorna för att senare dra in till stan igen. Han hade planer att dra med mig till en restaurang, som en sen alla hjärtans dag. Vi gick hela vägen in till stan för att kolla en restaurang som hans mamma hade tipsat. Pinchos, en helt ny tapas restaurang som var otroligt god. Det coola med det stället var att man beställde allt via mobilen, och man fick ett meddelande när maten eller drinken var klar. Efter det så drog vi hem och tog det lugnt för att sen sova. 

Helt underbart sportlov med dig! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Såg inte så trevlig syn idag när jag gick ifrån gymmet i stan till killens lägenhet. För när jag gick förbi Victoria skolan i Norrköping så hörde jag bakom mig att några sprang. Så jag flyttade mig lite åt sidan så dom fick plats, men var inte beredd på det jag fick se sen. Först kommer en liten tjej som kunde inte varit äldre än sju-åtta år, efter henne kommer mamman. Sen hörde jag att det inte var alla, så jag höll mig fortfarande åt sidan.

Då kommer en liten pojke springades i panik för att hinna med dom andra, han kunde inte ha varit äldre än fyra-fem år. Det som störde mig var att hans mor inte verkade bry sig när han i ren panik ropade på henne flera gånger, hörde honom även säga "mamma! vänta på mig!" Då vände hon sig bara om, men stannade inte.    "kom igen du klarar det" säger hon samtidigt hon vänder sig och fortsätter med att jogga med dottern, jag tyckte verkligen synd om sonen. Han springer så han nästan snubblar medans mamman tar lätta långa steg.

Sen försvinner dom runt hörnet på ebersteinskas idrottshall, så dom försvinner. När jag går förbi där så ser jag att dom står och bråkar, sonen sitter på en bänk och försöker få i sig luft som nästan inte går ser man, och dottern får en utskällning av sin mamma, "försök!"  hör jag mamman skricka, sen hör jag dottern säga mellan tårarna "du får inte göra så här" sist hör jag mamman säga till sin egna dottern "om du inte klarar att springa med mig så behöver du inte göra det längre" Sen hörde jag inte mera av dom pratade om, men min första tanke var! -Om du klagar på att dom inte klarar att springa lika långt som dig, varför inte springa ensam!-

Nää gillar verkligen inte föräldrar som pressar sina barn på fel sätt, man ska uppmuntra sina barn inte klaga på dom. Barn har sin kapacitet av att klara olika saker, och i den åldern ska man inte hård träna. Sen vad blir det för bild för barnen att man inte räcker till om man inte kan springa lika snabbt som mamman.

Snälla föräldrar vakna upp!  ​

Likes

Comments

View tracker

​Trött på "att bara för man inte ser det så finns det inte" tanken som människor verkar ha på den här planeten! Måste man ha en sjukdom som syns ytligt för att vara sjukt eller att slippa höra att man alltid har ursäkter för saker och ting? Jag kanske inte klarar av det du klarar av, jag kanske inte har någon ork att bry mig för jag är för trött, jag kanske inte har ork att ens låtsas bry mig, jag har ingen ork att lyssna på dig för jag har inte sovit nått en hel natt som vanligt eller att kroppen lägger av. Bara för att du kan låtsas bry dig om saker och ting eller klarar av att jobba i åtta timmar betyder det inte att ja gör det, vi är olika.  

Jag är trött på att höra "sover du inte om kvällarna?!" eller "men det är ju bara att sova, jätte lätt. bara att lägga sig i sängen" För mig är det inte så lätt, framför allt inte med sömn ångest! Att varje gång precis innan man somnar kommer alla tankar upp eller gamla hemska minnen, men värst är alla ord som flyger här och var som piskor i ryggen! Då är det ingen nödvändighet att sova, somnar kanske av kroppen själv men det är inte förrän vid fem, en timme innan man ska upp. 

Men det att jag alltid säger en massa ursäkter för att komma undan är inte sant, vissa dagar klarar jag mig inte ens gå upp ur sägen för jag är så trött. Och när jag är så trött så kroppen lägger av, så lägger immun försvaret av. Jag har lättare att bli sjuk, och då menar jag inte lite feber sjuka, nej! Snarare ligger med trettio nio graders feber, spyr, yrsel så jag tror att allt rör på sig och jag kan få värsta inflammationen som kan hålla i sig bra många dagar eller värre, veckor. När jag väl fått en inflammation i kroppen så kan jag fortfarande inte vara så aktiv jag måste vara lugn och kanske vara borta från skolan lite då och då eller jobbet, för jag måste vara extra försiktig att inte bli sjuk igen, när jag väl blivit av med febern men inflammationen är troligtvis kvar, för bryter den ut igen så blir det värre och då kan jag bli sjukare och det kan hålla sig längre. 

 Att folk först säger att dom förstår men dagen efter är jag som alla andra frisk och kry att jag kan springa ett maraton, att mitt svaga hjärta helt plötsligt läkt sig själv över en natt, fast det varit svagt sen den dagen jag föddes. 

Jag undrar nu om det finns någon där ute som känner samma sak som jag känner, och varit med om samma sak som mig ! 

Trött på att det är dolt! 

Likes

Comments

Firade ny år igår med en underbar person, Jesper. Vi vaknade vid tolv för att senare ta en lugnt morgon, kollade lite på Game of thrones. (en riktigt bra serie, men inte så bra med att kolla med föräldrar med)

Vid fyra började vi göra ordning oss för att gå upp mot stan för att hitta något ställe at äta på, men mesta ställena var fulla. Till slut hade vi turen på vår sida och hittade ett fint ställe att äta på, Peking house på Drottninggatan. Vi båda beställde samma sak att äta, anka samtidigt som vi delade på en flaska chardonnay. Det var otroligt gott men så otroligt mycket att äta, ingen av oss klarade allt. Efter den fina maten så gick vi runt lite på stan för att kolla på alla ljus pynt som var lite här och var i Norrköping. Efter att gått en bra stund så började vi att gå hem igen, det var lite för kallt för att gå runt hela tiden. väl hemma så fixade vi ordning lite te att dela på och popcorn för att mysa med framför tv:n, där kollade vi på Game of thrones, efter en stund kom Jesper på att vi hade cheese cake i frysen, så den tog vi fram för att dela på, men vi fick vänta ett tag den var för hård att äta.

Vid tolv så ställde vi oss vid fönstret för att kolla på all fyrverkeri, helt underbar utsikt över staden och väldigt många fyrverkerier. Det var riktigt vackert att se på, alla färger. Efter det hade börjat avta så satte vi oss för att kolla på serien igen och åt upp cheese caken.

Vid halv fyra så gick vi och la oss, båda var trötta efter all mat och den långa promenaden.

Helt underbar ny år med en underbar människa !


Likes

Comments

Haft en helt underbar helg! På fredagen så åkte jag hem efter skolan för att packa kläder och andra saker, för att sen dra in till stan för att träffa Jesper. Han slutade inte förrän  fyra men var inte hemma innan fem, så vi syntes på stan vid halv sex. Åkte hem till honom, slappade lite tog en lugn fredag. På kvällen så åkte vi till Selim, (resturang i norrköping med tuskisk mat) köpte hämt mat för att äta hemma och slappa. Det var otroligt gott framför allt till vin. Finns inte så mycket att skriva om fredagen.

Lördagen så gick vi upp åt lite frukost för att senare dra till Söderköpings julmarknad. Det var inte precis nått att hurra för, det regnade och det var ungefär bara fem stånd i rad. Det enda vi köpte var två påsar brända mandlar. Efter det gick vi runt lite grann i Söderköping gamla stad och hade det trevligt, pratade om allt och ingenting. När vi hade gått i en timme ungefär så hade vi tanke på att ta bilen och handla och sen hem, men fastnade på ett fik i Söderköping som var otroligt mysigt, vi båda köpte samma sak. Kladd kaka med grädde och varm choklad, det var otroligt mysigt. Vi gick mest in på fiket för att bli lite varmare och lite torrare ifrån regnet, efter det så åkte vi och handlade, han köpte kinder ägg till mig med minions i. Väl hemma så väntade maten på oss som vi hade gjort ordning på morgonen så har fått koka på låg värme men länge, det sköter sig själv med en slow cooker. Men det var två timmar kvar på den så under tiden så gjorde vi ordning lite glögg och tände ljus och åt upp kinderäggen. Glöggen var otroligt god, chili och choklad. På kvällen så kollade vi på film under tiden vi åt och hade det allmänt mysigt. Kvällen innan hade jag gjort ordning skittles sprit som vi tog två shotar av på kvällen. Det var otroligt gott, skittles godiset hade tagit bort all sprit smak. 

Söndagen så låg vi och drog oss i sängen bara för att vi kunde, inget att passa i tid eller nått. Efter att legat i sängen i kankse två timmar så gick vi upp och åt lite onyttig frukost med så otroligt god, pannacotta som vi hade gjort kvällen innan men totalt glömt bort. Sen vid halv tre så skjutsade han hem mig, Under hela bil resan pratade om allt mellan himmel och jord. 

underbar helg med dig! 


Likes

Comments

​Känner att stads livet inte är min sak, känner mig alldeles för instängd i en liten lägenhet. Jag är för van att bo i ett stort hus ute på landet.

Idag så vaknade jag vid åtta och kunde inte somna om, hur mycket jag än försökte så ville det sig inte. Så det var bara att gå upp. Tanken var att jag skulle äta frukost men jag kunde inte, hjärnan sa nej till mat så det fick bli ett glas juice enbart, efter någon timme kände jag mig som en råtta i en låst bur. Jag måste bara få komma ut och göra vad jag vill! Vid tolv så gjorde jag i ordning mig för att dra mig ut till stan och bara vandra lite, känna mig lite fri och ensam. Att bara känna att jag kan vara mig själv i mina tankar att jaga bara kan få vara med mig själv. Jag gick runt på stan från ungefär från två till sju på kvällen innan jag kom till lägenheten igen. jag hade inte ätit nått på hela dagen, inte förrän jag kom hem och lagade lite mat. Men som inte vill vara kvar. Bara fem minuter efter jag hade ätit så ville det inte vara kvar. Mat är kanske jag ska lägga åt sidan just nu, känns överflödigt när man mår så här. 

Ofta när jag är ute och går så brukar det vara hundra tankar som bara flyger omkring, men inte denna gång, det var helt tyst. Det var läskigt tyst med, men tror nu att jag verkligen snart ger upp. Orkar inte att må så här som jag gör. Att jag alltid är kluven men samtidigt hel, mina tankar är där men jag är här, att jag bara vill i ena sekunden försvinna från allt men i andra sekunden ändå vara kvar. Hel? är det ens ett ord!? Jag är trött på att alltid ha ont i kroppen och känna att jag knappt kan göra saker, men jag biter ihop och ler. För jag vill inte visa, och jag tycker det känns löjligt att vissa sin egna smärta. Att varje fotsteg jag tar känns som kniv hugg i knäna och varje steg jag tar så brinner det i hjärtat mer än någonsin och att lungorna inte bär längre, jag känner mig döende! 

Jag passade på att ta lite bilder under tiden jag var ute och gick. Alltid tyckt om att ta höst bilder, men känner att inte ens det kan få mig glad längre, jag ger upp. Varför ens försöka le när jag mår så här och varför kämpa när jag inte får något för det? Varför försöka göra så det ser ut som man vill försöka längre, när jag själv inte orkar längre? 

Jag ger upp!

Likes

Comments

​Alltså tiden går för fort när man har det kul, det har redan gått fyra veckor sen jag började praktiken. När jag började tänkte jag!!  herregud fyra veckor,  men nu när dom är på väg att ta slut så är det snarare!,  nej inte än!

Men det positiva att sluta sen är att slippa gå upp vid fem varje morgonen för att ta halv sju bussen från Skärblacka till Kimstad, eller tio över sex bussen från Väster tull till Kimstad, Jag får en timme extra att sova när jag börjar skolan sen igen. Det ska bli riktigt kul, men seriöst fyra veckor redan slut. Tiden går för fort att man inte hinner med, man hinner inte se den flyga bort med vinden.  

Likes

Comments

​Nu är jag riktigt trött på detta, att vara tjej och gå ifrån mat affären till lägenheten, att varje steg känns som ett maraton. 

I måndags så handlade killen och jag på Willys i Skäggetorp centrum, precis när vi hade kommit ut ur varuhuset så kom han på att vi glömde köpa vissa saker. Så han gick in igen och jag tog nyckeln till lägenheten, maten och gick hemåt. Jag har aldrig hållit så hårt i en påse i mitt liv och gått så fort i hela mitt liv. Sträckan från centrum till hans lägenhet är ungefär en halv kilometer. Men tanke på att rädslan naglade fast vid min rygg så kändes det som sträckan var mycket längre än den var. 

rädslan var den att det var fem icke svenska män (kalla mig inte rasist ni vet sanningen själv) men som gick efter mig direkt efter centrum. Men dom gick egna vägar allihop, och dom gick inte tillsammans. Hela vägen som jag hade kvar att gå var hemsk, för att vara tjej på mansdominerat område är hemskt. 

Vart är Sverige på väg? när en tjej inte kan gå ifrån mataffären utan att känna sig rädd eller orolig? När en tjej känner sig rädd för att häst svans för att någon kanske drar i den. 

Jag tycker personligen att det måste finnas ett tryggare sätt för oss tjejer, att man ska känna sig trygg och inte behöva kolla sig själv över axeln varje tredje sekund. En tjej ska inte känna ett måste med att peppar spray på sig. En tjej ska inte känna sig rädd för att bli kallad saker, som Hora, slampa eller svenne hora. 

Nej så här kan vi bara inte ha i det så kallad "Sverige" vi ska inte känna oss otrygga och rädda, vi ska känna oss stolta och starka! 

Likes

Comments

Drog hem till killen på fredagen direkt efter man hade varit på tandläkaren. Väl hemma hos killen så slappade man, duschade och åt lite gran. kvällen närmare sig och vi skulle hem tills hans brors dotter tjej för att lill tjejen som fyllde två år. Det hon fick av sin underbara farbror var ett kastrull sett till små barn kök, tog en bit tårta som det var pippi tema på, den var riktigt god med. Sen skulle lill tjejen sova för det började bli sent för henne, så vi drog oss hemåt. Vi slappade lite när vi kom hem, på natten så drog vi in till stan för hans kompisar var även på stan, men när vi kom till stan så var ingen där men vi tänkte då kan det bara vara han och jag. vi gick in på queens på övervåningen där det finns en liten nattklubb, väldigt trevligt. han bjöd mig på en drink -rosa pantern- den var riktigt söt och god. Vi satt där till stället stängde vid tre och sen tog sista bussen hem så, klockan var fyra när vi gick och la oss, 

Lördagen så tänkte vi att dra in till Linköpings festen, Men innan det så drog vi till ica maxi för att handla lite mat, då tänkte vi på att vi skulle äta tonfisk sallad, så köpte lite isbergssallad, rödkål, vitkål, rödlök, gurka, en burk tonfisk i vatten och feta ost i olja. Hackade upp lite grönsaker och hällde ur vatten ur tonfisken och la den i salladen och la i feta ost, Det var den godaste salladen jag har ätit i hela mitt liv. Efter det så gick vi till tivolit, jag bjöd på ett åk. Extreme fly, den var riktigt kul lite läskigt. Killen tjatade om att han var hungrig så vi gick runt för att hitta en restaurang, hade tanke på china eller thai mat först. Men då gick vi förbi en sushi restaurang, och jag som aldrig ätit det så var det ett riktigt bra tillfälle. Jag hade tänkt att bjuda på maten först men när jag skulle betala så drog han fram sitt kort och bjöd på maten.  Senare på kvällen så drog vi till queens för att ta något gott att dricka, kvällen gick och det vart mer dricka. Vi träffade folk som vi satt och snackade med som var otroligt trevliga. vi drog hem vid två och fick gå hem hela vägen. Igen så somnade vi vid fyra. 

Söndagen var en riktigt seg dag, vi båda var bakfulla och orkade knappt med nått. Så det var mest att slappa och jobba på att nyktra till. Vi satt och kollade på tv och somnade, jag vaknade med ett ryk och var rädd att det skulle vara försent att komma hem. Men klockan var bara fem över fyra, så det var bara att packa ner alla sina saker för att ta bussen till rese för att ta tåget hem. 

Tack igen älskling för en helt underbar helg, tack för maten du bjöd på och allt annat du gör <3 älskar dig 

  • 118 readers

Likes

Comments

Haft en helt underbar helg och en extra dag med världens bästa.
På torsdagen kvällen kom han över helt spontant. Jag satt i tv rummet på övervåningen, och helt plötsligt kom han. Jag vart så jävla chockad så jag bara ställde mig upp kollade på honom. Hjärnan kopplade inte att han var där framför mig förrän jag kramade honom.
På kvällen så åkte vi in för att kolla på fyrverkerierna, dagens tema var Rihanna (inte bästa sångaren, men fyrverkeri spelet var bra)
Sen åkte man hem för att upp och jobba dagen efter.

Fredag så gick killen upp med mig fast det var tidigt (halv sex) jag stack till jobbet. Päronen åkte in till marknaden vid tio med bror och killen. Efter man slutade jobbet så stack man hem gjorde ordning sig för att få skjuts till tåget som åkte vid sex. Var på marknaden,träffade folk och hade kul. Senare på kvällen mötte man familjen. Vi åt på Cici, som var sjukt skratt retande stora pizzor! Sen efter det kollade vi på fyrverkerierna för att sen åka hem.

Lördag så vaknade vi som en vanlig lördag morgon. Tog samma tåg in till stan för att gå på marknaden igen. Men denna gång köpte jag saker. Ett mobil skal och lite naturgodis. Var med lite vänner, vi åkte karuseller. The king och over the top. The king var riktigt rolig och läskig! Efter att ha åkt klart så träffade vi min familj igen för att kolla på fyrverkerierna för att sen åka med dom hem.

Söndag så slappade vi bara hela dagen. Myste och pratade en vanlig söndag med killen. Senare vid nio åkte han hem.

Killen och jag känt varandra nu i snart fyra år. Och han är den mest äkta,finaste,underbaraste killen.
Puss ifrån mig så länge

Likes

Comments