God Morgon! Eller ja, god middag kanske man kan äga. Sov till 11.30 vilket bevisar mina misstankar om att nåt jävla virus håller på och invaderar kroppen, värdelöst! Frukostshaken intagen så jag bör bli piggare snart.


Sista lediga dagen innan jobbhelgen drar igång. Gubben får snart julledigt från jobbet och det blir lite jullov från dagis för dottern. Känner sån glädje inför denna julen, troligen för att vi äntligen har lite snö som skänker sån känsla och ett visst lugn. Dom senaste två åren har vi haft snö före och efter jul men självaste julafton har varit grön. Hyacinten doftar hel underbart och jag funderar på om vi ska ta och slänga ihop en ny sats med lussebullar under dagen. Vi gjorde en sats för inte att för länge sen men det finns bara en påse kvar så det är lika bra så vi alltid har hemma. Detta är även första julen på 5 år som vi tänker stanna hemma, vi är så trötta på att sitta i bilen jämt runt jul för att åka och försöka hinna med alla släktingar, nej, i år stannar vi hemma, bara vi!

Nu får det bli lite soffmys och en brasa innan vi startar dagen på riktigt. Hoppas alla får en underbar dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lediga torsdagen började trots ledighet tidigt. 06.30 ringde klockan. Dags att gnugga natten ur ögonen, väcka dottern för att göra henne redo för luciafirande på dagis. Det var som vanligt väldigt vackert, och nån liten tår kom så klart. att man kan bli så rörd.

Känner inte av någon träningsvärk idag heller, lite besviken då jag hade förberett mig på ett helvete. Men skönt.

Imorgon tänkte jag ta tag i mig själv lite extra och våga mig till gymmet ensam. Ingen kan följa med men jag vill ändå försöka hålla ångan uppe, känns lite si så där när man ännu inte riktigt har kommit igång med träningen.

Trött, trött, trött. Tror inte att jag känt mig så här slö sen innan jag började med Herbalife. Inte helt omöjligt att det är något virus på gång. Vore ju inte så lyckat inför jobbhelgen som än en gång väntar. Får nog bli en lat dag på soffan helt enkelt med barnfilmer och en massa mys.

Hoppas alla får en fantastisk kväll!


Likes

Comments

Inte för att jag är lat, inte för att jag inte orkar.. Men jag kör stenhårt på 80% kost och 20% träning. Dessa 20% får jag i min vardag då jag rör mig mycket. Varför tar jag mig inte iväg till gymmet? För det är så in i helvete tråkigt! jag behöver motivation helt enketl. Var på gymmet ikväll, kommer igång ganska enkelt och genomför det som ska göras. Men än en gång, TRÅKIGT! Folk pratar om träningspoddar, och att det ska ge motivation och vara toppen att lyssna på under träningspass.

Någon som kan tipsa om någon bra träningspodd?

Är ändå ganska nöjd med att jag tog mig iväg idag. Efter morgonens scanning så såg jag enorma resultat som enbart uppnåtts med att ändra kosten, men kroppen behöver den fysiska biten.

Nu blir det en shake framför tv:n innan nattning av barn.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Ja, jag gör ett nytt försök. Vet inte hur många bloggar jag faktiskt startat men ändå aldrig riktigt påbörjat. Har som mest blivit ett inlägg. Rannsakade mig själv lite och insåg att det kan bero på att jag inte i direkt mening haft något att skriva om. Visst hände det saker i mitt liv men ingenting jag kunnat använda för att inspirera eller använda.

Lite snabbt kan jag börja med att berätta att jag arbetar som undersköterska, har en dotter som fyller 6 år i Mars. Jobbar ganska mycket, ibland mer än vad jag skulle vilja. När jag inte jobbar spenderar jag tid med min dotter. Bakning, bad, skidåkning, skridskoåkning och några aktiviteter till. Som synes så lämnar inte detta mycket tid till mig själv. Detta har lett till att jag glöm bort mig själv och totalt försummat mitt eget välmående. Jag har dock sån tur så en gammal vän skrev till mig för några veckor sen. Hon arbetar som oberoende Herbalife coach och bad mig göra ett livsstilstest. Resultaten var SKRÄMMANDE! Jag körde dagarna efter igång med ett gratis provpaket och kan idag inte förstå hur jag någonsin klarat mig utan dessa fantastiska produkter.

Startade nu denna blogg för att kunna dela med mig av mina resultat och erfarenheter och förhoppningsvis få inspiration från andra och kanske ge lite inspiration tillbaka.

Återstår att se om jag lyckas med bloggandet denna gång och inte ger upp direkt ;)

Ha det bäst!

Likes

Comments