Tips!!! God & denna pasta går sjukt snabbt att göra. Vilket underlättar när man som jag idag kom hem hungrig som en varg. Skulle jag då ställt mig och gjort något tidskrävande hade det slutat med att jag kört till pizzerian eller ätit upp hela skafferiet.

Du gör såhär:
Ta en kastrull, fyll den med vatten & sätt på spisen. Medan vattnet värms så häller du i de gröna linserna i en stekpanna & sen i med tomatsåsen. Låt det stå och puttra. När vattnet i kastrullen kokar häller du i den mängd/sort pasta du vill ha. (Har testat bönpasta till så det är också ett alternativ) idag körde jag på vanliga spagetti (vanlig för mig=fullkorn!) När pastan börjar bli köar smular du i 2/3 av fetaosten i pastasåsen.

När pastan sedan är klar slänger du upp den på en tallrik sen på med massa go sås & till sist toppen med resten av fetaosten! LÄTT SNABBT & VEGGO! Och mycket gott!


Förresten jag krigade mig igen 15 km idag. Så stolt över mig själv! Bra för psyket att klara av dessa rundor. Nu är målet att ta mig runt. När jag fixat de några gånger kommer tiden automatiskt öka.. just nu tränar jag mitt löparpsyke till att bli starkt/starkare. Med andra ord: jag bygger upp ett jäkla pannben nu & idag var det minsann mitt pannben som tog mig igenom de sista fem kilometerna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments