Nu är det tenta på ingång..allt är så svårt så jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig förbi denna, det återstå att se helt enkelt.. för att spara tid blir det inte så avancerad mat. Igår blev det hamburgare! gillar de färska man kan köpa i köttdisken. Mycket godare än såna frysta..
Burgare, Max Friscobröd, lite grönsaker & potatis! Simpelt & tar ungefär 30 min 👍🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Något som är guld värt för mig är att få spendera tid med Marcus. Just därför fick han utflykter av mig i födelsedagspresent..i Mars ska vi till Stockholm där vi ska till globen och se Ed Sheeran. I Juni blir det ännu en konsert, Coldplay på Ullevi. Bra presenter om ni frågar mig. Älskar att ge bort upplevelser, något jag själv också älskar att få! Kanske inte den jag fick av pappa i födelsedagspresent.....Göteborgsvarvet. Haha. Spännande upplevelse iaf....
​Bild på min käraste från Rhodos.. Vår första resa tillsammans... 

Likes

Comments

​Äntligen kom denna helg. Efter veckors av planering och vita lögner kom dagen med stort D. Min käraste fyller 25 imorgon och vi firade honom i helgen. 25 personer stod innan för dörren hos mina föräldrar när vi ''skulle'' lämna Wilda. Han blev så överraskad och jag hade inte kunnat vara nöjdare med kvällen. Den bjöd på allt, skratt, tårar, dans och lite för mycket sprit för de flesta..precis som ett firande ska vara! Dessvärre styrde min telefon musiken så har inga bilder alls att bjuda på. Hoppas på att få ett liknande firande när jag fyller 25..om två år.
Nu har jag satt ribban liksom ;)

Likes

Comments

Nu har jag försökt att vara duktigt och effektiv i min träning utan bra resultat. När jag inte har några strikta direktiv blir det svårt och jag blir lätt lat. Nu har jag gjort upp en plan med lite mer regler, just för att det gör mig mer peppad.

Det viktigaste är att man har en sund inställning. Här ska inte svältas och träna som om det inte finns någon morgondag. Nej nej och åter igen nej. Jag ska nu bygga upp en sund väg till göteborgsvarvet. Självfallet ska jag utmana mig själv men det ska fortfarande hållas på en sund och hållbar nivå.

Min kost. Jag ska fortsätta undvika socker, en dag i veckan är det ok att synda. Det krävs lite planering det gäller att konstant ha någon ätbart med sig så jag inte får blodsockerfall och går in till pressbyrån och köper godis & läsk endast för att överleva tågresan hem. Planering är A & O för en hållbar kost.
Frukost är något jag måste bli bättre på, nu kommer jag ha två alternativ på vardagarna, vilket gör det så mycket lättare för mig.
Alternativ nummer 1: Naturell kvarg, frysta bär, solrosfrön, havregryn samt en liten skvätt honung.
Alternativ nummer 2: Knäckemackor med ägg på samt en smoothie på frysta bär och mandelmjölk.
Mellis är något som jag måste äta just för att minska sötsug.
Alternativ på mellis: Kvarg, frukt, nötter, smoothie.
Jag är en person som behöver en stadig lunch, jag kan inte endast äta någon knäckemacka utan jag behöver riktigt mat, en riktigt lunchlåda.
Målet här är att det ska vara mat från grunden och helst kyckling/torsk med ris och mycket grönsaker.
Mellan lunchen och kvällsmat ska där också vara ett mellis.
Till middag får jag äta vad som helst, men det ska vara lagad mat från grunden inte en massa halvfabrikat.


​Träning. 
Nu ligger allt fokus på att löpträna. Tre dagar i veckan ska jag utföra någon form av löpträning. Jag tänker att ett löppass ska vara utomhus, distans eller intervaller. Sen ska jag köra två tyngre pass på löpbandet. Intervaller eller löpning i backe. Utöver löpningen ska jag varje dag ut på en powerwalk på minst 40minuter, både för min egen skull men också för Wilda. 

På Söndag börjar jag följa dessa ''regler''. Någon som vill vara med?


Likes

Comments

​Igår spenderade jag min förmiddag i Landskrona med Penny och hennes mamma Emelie.
​Vi pratade om allt melon himmel och jord. Vi pratade mycket om hur viktigt det är för oss båda två att få peppning och stöttning i våra projekt. Det behöver inte vara samma person som stöttar varje gång, men att där är någon som stöttar. Jag fick mig en tankeställare och ska verkligen ge hundra procent på att just vara en stöttande och peppande vän/flickvän/dotter/klasskamrat. 

Likes

Comments

Ligger i sängen och har ingen ro alls & är inte det minsta trött. Att jag ska upp om 6 timmar gör mig inte mer rofylld. Dessutom har jag en lång dag framför mig imorgon.. skola 9-16 vilket betyder, gå hemifrån 7 & vara hemma igen klockan 18. Med andra ord behöver jag somna inom det snaraste. Just nu känns det omöjligt. Har häng med tjejerna ikväll, bio & mat..alltså har jag fyllt på med så mycket energi att jag nu ligger klarvaken. Varför umgås vi inte oftare? Varför tar jag mig inte tid till att umgås med dem oftare? Jag mår så bra när jag spenderat tid med dem. Jag måste börja ta mig mer tid, för det var längesen jag mådde såhär bra.
Tack för allt ni ger mig!

Likes

Comments

​Jag har så länge jag kan minnas aldrig haft svårt för att ta plats. Inga problem med att prata inför folk eller med folk. Inte haft några större bekymmer med att ta plats på jobb eller bland vänner. Nu däremot är det väldigt svårt att ta plats. Inte i min basgrupp eller i andra mindre grupper utan i klassrummet. Vi är en klass på 40 personer med en massa olika åsikter och erfarenheter. Där är det så svårt att ta plats. Såklart är det upp till mig själv att ta för mig. Fast sören vad svårt det är. De andra har så kloka saker att säga och formulerar sig väldigt bra. Nu ska jag skärpa mig och sluta jämföra mig med de andra.Jag har också kloka saker att säga. Att formulera mina tankar i ord är dock inte min starkaste sida. Jag lär inte bli bättre om jag inte försöker. Time to give it a try! Någon annan som ''lider'' av detta? Hur gör ni för att ta plats? Jag ska försöka att läsa på mer om det föreläsningen handlar om och på det sättet känna mig mer trygg och säker och därefter våga ta mer plats. 

Likes

Comments

Vi började lördagen med en god frukost framför Nyhetsmorgon. Efter frukosten har vi bara latat oss..inte gjort något alls faktiskt & det var skönt och behagligt!

Nu ska vi inte lata oss mer utan vi ska bege oss till ett par vänner och umgås! De har nyss fått en liten bebis så hoppas på mycket bebisgos!!

Likes

Comments

​Vi diskuterade lite i skolan i fredags jag och några klasskompisar. Varför njuter vi aldrig av nuet utan ständigt har en längtan mot bättre tider/saker. Vi längtar till helgen, vi längtar till semestern, längtar till vi är klara med olika projekt osv. Jag är en person som alltid längtar. Jag lever efter klockan. Arbetar jag så tänker jag ''nu har jag nio timmar framför mig, lets go!'' Är jag på ett spinningpass har jag konstant blicken på klockan och håller koll på tiden och räknar hela tiden ner. Varför är jag så? Vad är det som gör att jag är så? Varför kan jag bara inte njuta av nuet. Det är något jag måste bli bättre på, jag bara måste. Lite mer carpe diem liksom. 

Likes

Comments

Marcus gick upp 06:10 efter att vi kramats lite och då var jag helt okej pigg..men tvingade mig själv att somna om och vaknade en timme senare när klockan ringde. Var såklart helt död då, varför gör man så??? Alltid?? Blir galen. Låg och drog mig och fick istället stressa i mig min gröt & ägg för att hinna ut med Wilda innan jag skulle köra till stationen. Suck. Nu är jag på g till skolan för en kort dag, endast tre timmar..vi ska ha vårt första betygsättande seminarium. Såklart är jag nervös då det är svårt att veta hur mycket man ska kunna & vad de kräver av en..återstå att se!!
Nu är vi snart framme i Lund = dags att byta tåg!

Gött att jag matchar ryggan med mina byxor.. ryggsäck är Guds gåva till mänskligheten eller iaf till min rygg, fasiken vad smidigt!!! Måste bara skaffa mig en större.. någon som har tips på en rymlig rygga?

Likes

Comments