Header
View tracker

Asså åhh, hur mycket saknar man inte sommaren nu då? Sett att det ska snöa imorgon tillochmed?! Vill bara ha massor med värme nuuu! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Sitter nu på bussen påväg hem från skola. Började 9.15 och slutar 12 på tisdagar så det är skönt! Vi var förbi på UF-mässan också en snabbis där vi hade en uppgift att göra :)) När jag kommer hem tänkte jag plugga lite inför ett prov på tors och även dra ner till gymmet senare! Det var ett tag sedan jag var där 😉😳

Har inte Lorry idag vilket är skönt för då kan jag fokusera lite mer på annat!

Kommer ett tidsinställt upp senare men annars hörs vi mer sen.

P & K Sofie

Likes

Comments

Jag är godis sugen nästan varje dag & då räddar verkligen detta lilla knep. Det är super enkelt att göra och är verkligen super gott. Det man behöver är ett äpple, digistive kex & lite kanel. Lättare än så blir det inte!

P&K - Emma

Likes

Comments

Hej på er!
Förlåt för att uppdateringen har varit i botten de senaste dagarna. Det beror dels på att Emma är utomlands och jag var haft mycket att göra! Det har hänt mycket kul senast jag bloggat. Dels har jag tävlat igår och fick min första nolla i 100 cm med bästa Lorran! Sedan har vi även fått bilderna från fotograferingen😄
Tänkte lägga upp video ifrån rundan imorgon, så kan ni titta på den!

P & K Sofie

Likes

Comments

Satsar ni mest på modellandet eller ridningen? Eftersom att jag inte har någon möjlighet att ha egen häst så behöver jag inte riktigt ta det valet. Utan jag kommer kunna kombinera, men därför är just modellandet de jag satsar på mest & har större chans att lyckas i.

Favorit resemålet? Om jag ska åka på semester så hade jag valt Bora Bora alla dagar i veckan, men om det är modell relaterat hade jag valt New York tror jag
Planer efter gymnasiet? Lite oklart änu. Men jag kommer defenitivt ta en paus från plugg i något år & sen får vi se vart jag tar vägen.
Favorit serie? Jag är ett riktigt serie-freak så det är väldigt svårt att välja. Men jag gillar The Vampire Diaries mycket men även Gossip Girl. Vad är det bästa ni någonsin ätit? Sofies hemmagjorda Oreobollar var himelsktgoda så de tar nog första platsen, haha.
Vad är det bästa med att vara modell? Det är nog den bekräftelsen man får & den boosten. Man känner att man räcker till & att man duger till något.
Vad lägger ni först märke till hos en ny person? Utstrålningen måste jag säga. Jag är väldigt tillbaka dragen till en början med nya personer men sen blir jag sprallig när jag vet vart jag har personen. Så utstrålningen & energin.
Har ni några favorit citat? I så fall vilka? "Everyting happens for a reason" gillar jag mycket, även fast man inte ser orsaker till allt & det inte alltid stämmer så har jag en grundtanke att saker sker för en anledning.
Vad tycker ni är den viktigaste egenskapen hos en kille? Den va svår. Jag skulle nog säga ärlighet.

- Vad är era mål med modellandet? Jag har inte något direkt mål med modellandet utan jag vill se hur långt jag kan nå.
- Hur ser en perfekt morgon ut för er? En perfekt morgon skulle vara en stor kopp kaffe, godaste frullen med massa frukt (& nutella) & personer som sprider energi.
- Topp tre bästa utseendemässiga saker hos killar? Ögon, längd & leende.
- Vart är era drömresemål? Bora Bora!

- Vart skulle ni bo i världen om ni inte fick bo i Sverige, och varför? Jag hade antagligen valt London eftersom att det är ganska nära Sverige & för att det finns bra möjligheter jobbmässigt.

P&K - Emma​

Likes

Comments

Supergod, nyttig smoothie! Perfekt frukost!

Det du behöver är:

1 banan
1-2 dl hallon
1-2 dl naturell yoghurt/fil (utan socker)

Om smoothien blir för tjock kan du tillsätta lite mer yoghurt eller mjölk!

Lägg gärna lite frön eller müsli på för mer mättnad. Tillsist, NJUT!

/S

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det fredag, wihooo! Min fredag ska spenderas i stallet surprise ;)

Tänkte vara i stallet läänge idag & mysa med min favorit. Ska rida ett lättare dressyrpass i manegen med tanke på att det är hoppträning imorgon och det var markarbetsträning igår så då får han en dag med lite chill. Ska ta mig ner till gymmet också! DET BEHÖVS! Känner mig så fräsch i kroppen efter jag tränat och jag måste bli lite mer slimmad i min kropp, så det ska jag göra idag. Tänkte powerwalka på bandet länge och även göra magövningar :) 

Hur ser eran fredag ut? Tell me


P & K Sofie


Likes

Comments

Jag tänkte ta och svara på frågestunden och så tänkte vi att Emma gör samma sak. Eftersom vi båda har olika mål och svar på frågorna :)

Vi fick inte så många frågor men jag svarar på de som är!Vad är det bästa ni någonsin ätit? Oj vilken svår fråga. Jag är väldigt kräsen av mig men jag älskar godis hihi så det får bli det bästa! 😄

Vad är det bästa med att vara modell? Jag har inte jobbat så mycket men det som är det bästa är väll att det ger en liten boost och det är otroligt kul att stå framför kameran. Jag trodde först jag skulle tycka det var jobbigt men tycker det är förvånansvärt kul!

Vad lägger ni först märke till hos en ny person? Jag lägger alltid märkte till hur personen ser ut och hur den klär sig, sedan gör man en bedömning efter det som oftast är helt helt fel..

Har ni några favorit citat? I så fall vilka? Oj nej det har jag faktiskt inte :)

Vad tycker ni är den viktigaste egenskapen hos en kille? Jag kan inte komma under mattan med att utseendet är väldigt viktigt men likaså personligheten så då blir det nog att killen är omtänksam!


Vad är era mål med modellandet? Jag har inget direkt mål med modellandet utan det får komma som det kommer. Men självklart skulle det vara extremt kul att komma utomlands och jobba!!! 😍

Hur ser en perfekt morgon ut för er? En perfekt morgon för mig är att man inte har någon tid att passa, kan göra sig en supergod frukost och umgås med personer man älskar.

Topp tre bästa utseendemässiga saker hos killar? Hm.. Men lång, vältränad, fint leende är ju aldrig fel ;)

Vart är era drömresemål? Mitt drömresemål... Denna var klurig. Jag har inget direkt drömresemål men det skulle vara kul att åka till Florida igen som jag ska i sommar! 😜

Vart skulle ni bo i världen om ni inte fick bo i Sverige, och varför? Jag skulle vilja bo i London tror jag. Jag tycker London är en otroligt mysig stad & de pratar engelska som huvudspråk vilket är skönt!
Satsar ni mest på modellandet eller ridningen? Jättesvårt att svara på, då jag velar med detta hela tiden. Det kommer inte gå att kombinera båda sakerna om man vill satsa fullt ut på något. Jag älskar hästar och tävla och allt men samtidigt vill jag ge modellandet en chans och se vart jag kan komma. Svaret på frågan är hästarna om modellandet skulle skita sig. Skulle det gå bra inom modellandet skulle jag kaaaaanske kunna ta ett break med hästarna... (?!?!?!?!? 😱)

Favorit resemålet? När jag och min familj var i USA 2010!

Planer efter gymnasiet? Oj... Inga planer faktiskt. Framtiden får avgöra! Men jag ska inte plugga direkt efter utan jag ska jobba. Var, hur, när får vi se!! 😁

Favorit serie? Jag följer inte någon serie för tillfället men när jag har tid och ork kollar jag på Pretty little liars som jag följt nu men börjar tycka den är lite seeeg..

Likes

Comments