Header

2 väldigt fräscha snygga bilder på mig, men de är iaf äkta.<3 Nr 1 är när jag kommit hem från axeloperation, har kylförband och en arm som är helt bedövad och inte går att röra på. Nr 2 är när jag har lagt is på kinden för att den överhettas lätt när jag får som mest ont i såret/stygnen/käkbenet i munnen.

Hallååå.
​Så i torsdags opererade jag mig i munnen, tog bort en visdomstand som jag väntat på att få ta bort i över 2 år snart. Och ja det var en operation med snitt, borr i käkben och stygn, inte bara att dra ut en tand. Ca 2 veckor innan det opererade jag min arm. Har varit borta sammanlagt 9 skoldagar och vi har bara gått 21 dagar än så länge. Det är nästan hälften. Jag har käkat upp så många panodilpaket att jag slutat räkna och jag får sällan en hel natts sömn. MEN nu tror jag äntligen att jag börjar få ordning på saker och ting. Mitellan till armen är borta sen igår och jag kan äntligen röra på mig mer fritt, äntligen sova bekvämare och jag är nu helt smärtfri i axeln. Det som stör min sömn just nu är tandvärken jag haft sen i torsdags som ej verkar vilja ge sig. När de väl ger med sig kommer jag iallafall känna mig lite bättre får jag hoppas, all min motivation till skolan har liksom flugit iväg under dessa dagar eftersom jag varit där så sällan och halkat efter, samtidigt som jag ju ligger i fas men ändå blir stressad och ej ger mitt bästa för att jag ska hinna med. Mycket som pågår i huvudet. I november ska min tredje operation ske, den också i munnen då min vänstra visdomstand ska opereras bort. Detta ger mig förhinder då jag inte kommer kunna följa med mitt gymnasieprogram till fotomässan i Stockholm som jag har sett fram emot sååååå mycket. Att få möjligheten att hänga sitt eget foto i Stockholm på fotomässan. Absolut får jag möjligheten nu med men jag får ej vara med och hänga våra bilder, ej vara med och se, ej vara med och sova och umgås med alla härliga människor från torsdag till söndag pga att jag kommer ha dödens jävla tandvärk. Jag har pratat med folktandvården två gånger men det är omöjligt att byta tid då de ej vet nästa datum då specialtandläkaren kan komma. Så jag tar tiden i november för att ej behöva vänta ytterligare. Allt känns så surt. Jag missar så mycket, endast pga smärta, tid hos tandläkare, tid hos läkare, tid hos sjukgymnast med mera.

Nu ska jag strax på kör, jag ska inte sjunga. Inte med min onda mun. Ska filma till en dokumentärfilm som jag tvingas filma med mobilen för att jag ej får lyfta saker med högerarmen, det vill säga ej lyfta en filmkamera. Vill egentligen inte ens filma, tycker inte ämnet "Kör" är intressant alls och hatar att göra film överhuvudtaget men filmen måste in så vad ska man göra.

Nog med mitt klagande. I övrigt mår jag rätt bra <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


​Jag fick frågan av Frida i vintras om jag ville fota student- och balporträtt på henne för en slant, självklart sa jag ja då jag tycker det är smickrande när folk uppskattar det man gör och vill bli fotad av en. Här är ett litet urval från förminglet på balen. Jag och min klasskompis Ida blev även anställda som fotografer under själva balen, där alla Karlstads skolor utom två går, och fick ta kort under middagen med mera vilket jag också tjänade pengar på och det var verkligen en upplevelse men superkul! Så bilder från det kommer också så småningom! Jag fotade även studentporträtt på en kille som heter Oscar och även på Agnes som är en bekant till familjen. Superkul att få förfrågningar då folk verkar uppskatta det man gör men jag var redigt stressad och trött på bilder och redigering ett bra tag och kameran har legat på hyllan hela sommaren efter den veckan.

Likes

Comments

​Bilder tagna av mig ifrån fotoresan vi gjorde i skolan i årskurs två (maj 2016) då vi åkte till Barcelona och fick möjlighet att fota riktiga modeller från agenturer. Här ser ni 5 olika modeller, kommer dessvärre inte ihåg namnen då alla var från olika länder och hade namn man ej kände igen. Men det var verkligen en upplevelse att få prova på att fota personer som redan har erfarenhet framför kameran! Istället för att alltid fota någon klasskompis eller liknande.

Likes

Comments


Klippte håret i lördags!!!
Att gå från långt, slitet, uppklippt, hemskt och trassligt hår till avklippt, fräscht och kortare längd kan vara något av det skönaste som finns.

Likes

Comments

​Foto och redigering: Charlie Hagman / Bild tagen på mig i skolan innan man hade opererat armen.

Hejhej!
Idag är det värsta dagen på veckan och jag har inte gjort något produktivt alls. Inte skrivit en enda mening på hela skoldagen. Dock har jag lyckats trycka i mig ett friscomål från max och slösat pengar på kläder under lunchen. Men ska ta tag i skolan nu under kvällen och planera lite sen har jag hål i 4 timmar imorgon under skolan som jag kan ägna åt skolarbeten, vilket jag MÅSTE ägna åt skolarbeten rättare sagt. Läser ju två individuella val nu i trean istället för ett så det gäller att man hänger med. Jag har även hamnat lite på sniskan med mediaämnena nu eftersom min arm är i mitella och ska vara i en vecka till. På tal om det så tog mormor bort mina stygn idag som blev efter operationen, så skönt att slippa duscha med plastpåse över armen! Så duschade direkt efteråt<3 Så skönt. kan dock ej röra armen som jag vill men jaja, nästa tisdag blir det ett besök till sjukgymnasten för träning.

Likes

Comments

​Nya skor jag fick av mamma igår, från Rieker.

Jag har funderat länge på att börja blogga igen då jag kommer ihåg att jag tyckte det var väldigt roligt att ha någonstans att publicera mina bilder och någonstans att få dela med sig av saker och ting, och jag har ju ändå haft en blogg sen jag gick i årskurs 6 (ja sjukt, ni kan läsa i arkivet men avråder er). Sååå varför inte, vi kör! Sen jag bloggade sist, vilket var i maj så har jag hunnit med rätt mycket. Jag har haft sommarlov som inte alls bestod av lov och ledighet utan jobb jobb jobb. Jobbade först hos kommunen i 3 veckor med att städa gymnastiksalar och rensa ogräs. Sen hade jag 2 veckor uppehåll med lite jobb då och då innan jag började jobba på schema på badhuset här i stan där jag står i receptionen vilket innebär kassan, göra mat om man får en beställning, ta hand om varor, beställa varor, städa, ha hand om gym och badkort till kunderna och en massa mer. Är ju tacksam i efterhand nu när pengarna rullar in.
​Jag har även hunnit börja i årskurs 3 på gymnasiet och beställt studentmössa samt studentresa. Redan. Jag har också opererat min axel.

Men vi höres, mer om dessa grejer någon annan gång, nu ska jag plugga engelska. Den ultimata söndagssysslan.

Likes

Comments

​Här har det stått stilla i år och dar.
Jag har varit på resande fot den senaste tiden, var i Barcelona på fotoresa med skolan och sen på utbildningsresa i England med Svenska Kyrkan. Har massa bilder från Barcelona att lägga ut här från när vi fick fota modeller från riktiga agenturer, det krävs bara en oändlig process med allt redigerande så ska ta mig tid att fixa det så snart som möjligt. Ut över det så tänkte jag bara slänga in ett snabbt hej här!

Likes

Comments