Jag och älsklingen tog en promenad på ungefär 1 timme för några timmar sedan. När vi hade kommit hem så käkade vi lite mat, det blev ost och skinkpaj för mig! Efter maten har jag bara legat o vilat. Kände mig konstig efter promenaden, vet inte riktigt vad det beror på! Så nu hade jag bara tänkt att fortsätta vila och äta lite godis. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Hej på er sötnosar! Hoppas ni mår bra

Vaknade vid 11 idag och gick upp då o käkade frulle. Sitter just nu i köket och äter lite yoghurt för jag var fortfarande hungrig! Har inga speciella planer idag. Känner mig lite krasslig och mår inte så bra psykiskt men trots det så måste jag iallafall försöka ta mig ut idag på en promenad.

Jag hoppas att ni får en bra måndag! 🐧

Likes

Comments

Jag och älsklingen åkte till ett ställe som ligger väldigt nära där jag bor. Vi åkte dit för att ta en liten promenad och det var så skönt att gå där istället för där jag bor som en omväxling! Jag kände verkligen att jag behövde en promenad för att försöka tänka på annat en stund. Sen åkte vi hem och käkade lite mat, det blev ugnspannkaka med grädde och sylt!

Har precis tagit en dusch så nu känner jag mig fräsch! Hade bara tänkt att kolla på lite videos och sen kanske spela någonting! Hoppas ni får en bra kväll 🐧

Likes

Comments

Har haft en sån himla ångest sen efter nyår som bara blivit värre och värre.. Jag känner en sån himla press just nu. Det känns som att allting bara går åt helvete. Det är så mycket saker som jag måste göra som jag bara inte klarar av. Saker som kommer göra att jag kommer bryta ihop. Det är så svårt att ens försöka sätta ett fake leende på läpparna. Mår verkligen inte bra just nu och vet inte vad jag ska ta mig till.. Ångesten tar verkligen över och äter upp mig inifrån just nu.. Har så svårt att bara slappna av och tänka på annat, det går liksom inte. Vaknar varje morgon med en klump i bröstet. Det gör så ont.. Har ångest över min kropp, hsr ångest över mitt utseende, har ångest över allt..

Alla dessa måsten, måste ta körkort.. måste skaffa mig ett jobb.. måste göra det här och det här.. Ingen förstår hur svårt det är för mig. Jag klarar inte av att ta ett körkort just nu och jag klarar inte av vilket jobb som helst och det tär på mig så mycket.. Jag lider av psykisk ohälsa och det gör att jag inte klarar av sånt jag måste och vill göra... men det är ingen som förstår när jag förklarar hur jag känner. Folk tror bara att jag är en lat ungdom som inte vill göra något men så är inte fallet. Jag önskar faktiskt helt ärligt att det va så, att jag kunde klara av att göra de sakerna men att jag bara var lat. Jag vill så gärna men det går inte. Bryter ihop på bara tanken av de här sakerna.. Jag vill kunna jobba och ta ett körkort som alla andra.. Känner mig bara så värdelös.. Jag vill inte vara arbetslös mer.. Jag vill ha ett körkort men hur ska jag klara det när man mår såhär? 

Förlåt för ett så deprimerande inlägg men jag kände verkligen att jag ville skriva av mig för man är bara människa.

Likes

Comments

Jag och älsklingen åkte ner till affären för några timmar sedan för att köpa lite gott som vi kunde ha ikväll. När vi kom hem så spelade vi lite Halo 3. Sen tvättade jag mitt ansikte och nu ligger jag i sängen med myskläder! Hade tänkt kolla på lite booktube videos och sen blir det nog att sova! Hoppas ni haft en bra lördag och får en fortsatt bra lördag 💜

( maten från idag, rostbiff med potatissallad och avokado! )

Likes

Comments

View tracker

Hej på er snyggingar! Hoppas ni mår bra

Ligger just nu i sängen och kollar på när älsklingen spelar tv-spel. Idag har vi inga speciella planer mer än att bara ta det lugnt. Känner mig lite konstig idag så vet inte om jag börjar bli sjuk eller om jag bara har sovit dåligt. De har ju kommit ut nya avsnitt av Blindspot, så jag kollade lite på det igår. Har saknat att kolla på den serien, den är ju riktigt spännande!

Nu hade jag bara tänkt fortsätta att kolla på när älsklingen spelar och sen ska jag nog göra mig iordning! Hoppas ni får en bra lördag!

Likes

Comments

Det blev en köpt sallad till mat. Kanske inte det bästa men det var gott och det är ju fredag idag ellerhur? Efter jag hade käkat så följde jag med mamma till affären för hon skulle handla lite saker! Ligger just nu i sängen och kollar på lite videos!

Är så himla sugen på en Pepsi Max, vet inte varför men jag är typ sugen på det hela tiden haha! Jag hoppas att ni får en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Hej på er underbaraste ni! Hoppas ni mår bra ❄

Har precis kommit hem från en promenad med älsklingen. Vi promenerade i ca 40 min, det är sol ute idag och ganska varmt. Det var plusgrader, äntligen lite värme! Idag är det ju fredag, har ni några fredagsplaner idag då? Själv ska jag bara umgås med älskligen och ha en myskväll, som vanligt haha!

Nu hade jag bara tänkt att kolla på lite grejer och sen blir det nog att käka! Hoppas ni får en bra dag! 🐧

Likes

Comments

Nu är min första video för 2017 uppe! Jag kanske verkar lite nervös och det var jag också haha! Det var ju ett tag sedan jag filmade så jag var lite ovan men jag hoppas ändå att ni ska gilla videon!

Likes

Comments