Jag fick upp mitt intresse för bakning under sommarlovet 2017 (sommarlovet mellan 8:an och 9:an). Under sommarlovet gjorde jag mestadels cupcakes med god fluff som topping och ganska enkla saker i allmänhet. Men i dag testade jag på något helt nytt och lite mer avancerat, nämligen att göra en egen tårta,

Från början hade jag tänkt mig hemmagjorda bottnar, limemousse, vit chokladmousse + smörkräm till tårtan och dekorerad med färgglada marshmallows. (Affären hade dock inte färgglada marshmallows, så det fick bli vita istället)
Men, eftersom det ändå var första gången jag någonsin ens gör en tårta (har inte ens gjort en med färdiga bottnar), så bestämde jag mig för att halvera arbetet lite.

Tårtan fick istället innehålla: bottnar från Tårtspecialisten, limemousse från Sockerrus och smörkräm för att spackla tårtan med från Kokaihop (pingistom).

Såhär blev resultatet:

Slutresultatet blev väl en god tårta efter mycket jobb och några misslyckanden i bakningen, men det lär nog dröja innan jag ger mig på ett andra försök! Det var frustrerande när saker inte gick så som jag tänkt mig, men det ska bli ett andra försök - bara inte på ett tag framöver☺♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments