Header

Vart en vaken natt inatt igen, då liten låg och hostade hela natten... stackarn.

Så blev ännu en dag hemma med mamma, så strax innan lunch så bestämde jag och Angelina oss för att gå ut och gå, så vi gick till parken en stund och efter det en promenad till min moster, vart bjudna på lite fika och en kopp kaffe såklart!

Kom hem igen och åt lite lunch, sen va vi ute ända tills det var dags att käka igen, och just då hade Angelina precis hittat kompisar på gården att leka med, så efter maten sprang hon ut direkt igen och lekte till 19:00 va så kuul att se ;)

När det väl var dags att gå och lägga Angelina så började hon att hosta igen... men i morgon får hon gå till dagis iallafall, hon behöver verkligen det! Och mamma med tror jag haha, tid att fixa lite saker som e svårare att fixa när sessan är hemma :)

Men nu så ska jag snacka vidare med bubbis på skype, så skriver nånting i morgon!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena lippan lej

Sitter och lyssnar på musik som man själv typ satt och lyssnade på vid 14 års ålder, haha därav rubriken ;)

Det här med att lyckas att blogga ofta verkar ju gå åt helvete, men ja försöka går ju...

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar musik och kollar tv, Angelina somnade för lite mer än en timme sen.

Fick hem henne idag, så denna vecka blir det en massa kram och gos :)

Haha åh vad jag sitter och tänker på tiden när man faktiskt va liten, men trodde att man va äldre än va man egentligen va... så enkelt allt va då!

"När man va liten"

haha nä men ja e lite nostalgisk ikväll tror jag.


Skruttan tyckte det va roligt o få pröva på och rida när det var barnens dag här i lilla Arboga :)

Likes

Comments

God morgon
Idag började dagen klockan sju med kaffe och en cigarett på balkongen i solen.
Dagen fortsatte sen med en dusch lite smink en promenad lite samtal och prata av sig lite!
precis slängt i kläder i tvättmaskinen o sitter o lyssnar på lite musik.
Sjukt jävla taggad över valborg då det blir cruising i Sala med ett glatt gäng i en Bonne ville :)  Bilder kommer såklart! 
Jag e så glad över att jag lyckats bytt umgänge, kommit så pass långt som jag gjort.  Jag menar jag e 20 år 21 i sommar,  har en dotter på tre år,  lyckats tagit mig ifrån en destruktivt förhållande, nya vänner, bättre kontakt med familjen igen,  dom som finns runt mig är jag så jävla glad att jag har,  hade nog aldrig varit den jag är idag om jag inte fått varit med om det jag har, men jag älskar den nya jag,  starkare på alla sätt, den nya nathalie kommer att ta sig långt fort med hjälp av de jag har runt mig,  så fort allt jobbiga är över och jag kommer att kunna leva ett normalt liv snart!

Likes

Comments

Hej!
Sitter här på balkongen med musik i öronen, kaffe koppen i högsta hugg och rensar tankarna lite!
inte hänt  så mycket sen sist jag skrev är barnledig nu och det känns i mamma hjärtat :(
men snart igen så får jag träffa min sessa igen.
Sover o sover och är trött hela tiden, vet inte vad det är för fel... men men blir nog bättre förhoppningsvis...

Likes

Comments

Hej
vet att jag är väldigt dålig på att blogga  igen nu för tiden, men har inte riktigt den tiden bara! Men men det är bra med oss iallafall.

lyckats tagit mig bort från idioterna i denna stad och börjat att umgås med heeeelt andra personer.
Idag har vi varit ut till  forssa en sväng  på landet,  åh gud vad Angelina  tyckte att det var skönt att kunna  få springa fritt så mycket hon ville!  vart till o med så Slut så hon somnade i bilen påväg hem igen haha ;) 
ikväll så blir det en lugn hemma kväll i soffan framför tv o Nintendot  haha ;)

aja nä nu ska jag se till att liten kommer ut från toan  o så ska vi ta en kopp kaffe med en väninna  ;) puss på er

Likes

Comments

Hej!

Nu sitter jag här igen klockan kvart över 2 in the middle of the night, svårt o somna och vet att jag inte bloggat på hela helgen så passade på nu när musiken ändå susar genom headset!

Helgen har varit mer än fart fylld, brorsan ( Emil) har varit till morsan och farsan över helgen med sin tjej :)

Umgicks med familjen och hade allmänt trevligt!

Liten hostar fortfarande, men är bättre så idag blire att ta henne till dagis, oooh gud vad jag hatar vissa sändagar, dom här dagarna blir bara jobbigare och jobbigare fast man trodde att det skulle börja att bli lättare och lättare, men det är tvärtom! Idag så ska Angelina till sin pappa och vara där hela veckan,kommer att sakna min lilla prinsessa så nu så ska man bara att försöka hitta på nåt att göra så att tiden går så fort som möjligt så det blir måndag igen och jag får hem henne...

Idag så har jag mest tagit det lugnt, tog en kaffe på kvällskvisten med en väldigt bra vän eller ja en gammal vän från tidigare men gud så mycket man har att prata om när man väl ses då det varit ett tag mellan att man sågs, så kuul och roligt att se att man fortfarande har varandra där!


Men men nä nu ska jag fortsätta kolla film o se om jag kan somna, kan jag inte det innan 4, så blire att va vaken ;)

Likes

Comments

Nu sitter jag här igen och inte kan sova så då blir det att blogga!

Nyss haft ett samtal med en av världens bästa människor, en som jag verkligen kan berätta allt för, prata med om allt och jag vet att han verkligen finns där för mig när jag än behöver honom!

Och nu sitter jag och väntar på att maten i ugnen ska bli klar så att jag får käka o sen lägga mig och försöka att somna igen, så.

Vill bara ge denna kille en liten hyllning ;) Tack danne för att du finns!


Likes

Comments

Hejdär!

Eller kanske ska säga go morgon, då vi vaknade här bara för någon timme sen, vart en sen natt med en dotter som låg och hostade sig igenom hela natten.

Den här förkylningen tar all vår energi, så idag blir det bara att ligga hemma i soffan framför dator och tv, bara mysa och kramas så mycket vi kan!

Min dotter får en förjävlig hosta varje gång hon lyckas dra på sig en förkylning och det har hon gjort sen hon va runt ett år, har sökt för det flera gånger men läkarna säger att det låter bra på lungorna och allt ser bra ut...

Min magkänsla säger att det har nånting med förkylsningastma att göra, då jag tycker känna igen just hostan och symtomen på det, men men, läkarna vägrar att göra en ordentlig undersökning på henne utan dom lyssnar bara på lungorna och sen är det bra lixom, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för att få dom att göra en riktig undersökning...

Min dotter har gjort mig till den jag är idag, att jag fick henne förändrade verkligen hela mitt liv och det har gjort mig till den jag e idag, det har tagit ett tag att hitta mig själv, men jag tror att jag är på en väldigt bra väg!


Likes

Comments

Hejdär!

Jag är en tjej som 20 år, som har en dotter på tre år, den här bloggen kommer att handla mycket om min dotter Angelina, mig som mamma och även mig som den 20 åring jag är!

Det här inlägget tänker jag ägna åt dig skriva lite gran om vad man kan få stå ut med som ung förälder!

Fick min dotter när jag var 17 , skulle fylla 18 samma år.

När man gick där på stan med barnvagnen och folk nästan stirrade på en, imellanåt kunde man till och med höra folk prata om unga mammor, och unga föräldrar att dom knappt ta hand om sig själva så hur ska dom kunna ta hand om ett barn? Stackars barn, det kommer bli omplacerat, hur kan man skaffa barn så tidigt, hur kan man få skaffa barn så tidigt, det borde finnas lagar för sånt där... En gång fick jag till och med en fråga på sociala media som löd " har ditt barn dött än"

Mycket har man fått hört genom dom här tre årena som jag gått där på stan, längst gatorna med barnvagnen, jag har aldrig riktigt brytt mig, för att jag vet att jag är en bra mamma, att jag kan ta hand om min dotter på rätt sätt, men att få en fråga om ens barn har dött än... då tappar man hakan...vilken jävla människa vill ens fråga en sån sak...

Men en sak som är väldigt säkert det är, att fast man e ung och får barn så kan man bli en exakt lika bra mamma som dom som är äldre blir! :)

Nu ska jag lägga bort datorn, kolla lite på tv o krama om min fina tjej som ligger så sött o sover bredvid mig!


Likes

Comments