Header

Du behöver

2 ägg
1 dl socker
1,5 dl kakao
1,5 dl rismjöl
1 msk fiberhusk
50g smör
150g sockerfri choklad
1 dl ljummet vatten
1 tsk bakpulver

Gör såhär

1. Ställ ugnen på 175 grader
2. Vispa ägg och stevia sötströ fluffigt
3. Smält smör, låt svalna
4. Tillsätt samtliga torra ingredienser
5. Smält 100g sockerfri choklad över vattenbad
6. Blanda ner smöret i smeten
7. Tillsätt 1 dl ljummet vatten
8. Blanda ner den smälta chokladen i smeten

9. Bred ut smeten i en ugnssäker form
10. Hacka 50g sockerfri choklad och fördela jämt ovanpå kakan
11. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter
12. Låt svalna och skör sedan upp i fyrkanter

Jag serverade brownien med sockerfri vaniljglass

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 122 Readers

Likes

Comments

Instagram@jjuliastromberg