Konserter

Men hur grym är inte denna kvinna?!

I dag så överraskade jag mamma med att köpa biljetter till Lady Gaga! Hon har älskat henne så länge så ni skulle bara sett hennes ansiktsuttryck, underbart! Så roligt att kunna göra någon så glad! Min 22 årsdag kommer härmed firas i Stockholm i år då Lady Gagas konsert är dagen innan den 23 oktober. Och ingen är gladare än min syster över det! 

Har ni inte sett hennes uppträdande på Super Bowl som var nyligen kan ni se det här. Visade mamma och hon fick rysningar. Kommer bli så roligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Ber om ursäkt för nästan ett år gammal bild i brist på nya men jag ville bara berätta att jag äntligen är klar med allt teoretiskt i skolan nu!!!

Jag känner att jag verkligen har ansträngt mig i höst och är så glad över att jag även jobbat så mycket. Mest glad är jag nog över att jag är undersköterska om en månad när jag genomfört min praktik på kvinnokliniken. Känns hur bra som helst! Får kanske vara med på en förlossning om tillfälle ges!

Nu under dessa 4 veckor så tänkte jag försöka att inte jobba så mycket. Tror att det kommer bli lite väl att göra det samtidigt med praktiken. Eller APL som det nu så fint kallas. Jag ska njuta av att vara ledig, lägga ner mer tid på att träna och ta itu med lite annat här hemma. Tänker iaf inte börja plugga till högskoleprovet än för det kommer jag inte kunna göra förens till nästa höst då jag är i Australien i vår. Men efter det så hoppas jag att det inte dröjer allt för lång tid tills jag börjar läsa igen. Ska bli så spännande att börja läsa på universitet/högskola! Men nu ska jag jobba ett tag innan jag reser iväg, sen får vi se hur sommaren/hösten ser ut!

Likes

Comments

Allmänt, Konserter

​Har lite svårt att greppa att jag ska få se Coldplay igen på Ullevi nästa sommar!!!

Sist på Friends Arena var det helt magiskt! Att de även bara var typ 2-3m ifrån mig kändes helt crazy! (Sämst på att visa bilder men det är inget ovanligt) Gick med Indira sist och nu så ska jag gå med Sebastian. Försökte få med honom sist men nu så! Har även bokat The 1975 som ska spela i Sthlm till våren. Orkar ej vad lycklig jag är över detta! Ha en fin helg hörrni!

Likes

Comments

Allmänt

​Hej igen! Ja det ekar tomt här (Jag har hört dina klagomål Sofia) men det har sina anledningar. Tänkte därför att ni kunde få en liten update sen sist! 

- Jag har börjat min sista termin till undersköterska och det känns väldigt bra! Intressanta kurser, skönt att äntligen ha en utbildning och att bli klar med skolan för den här gången. 

- Jag jobbar ännu mer på hemtjänsten nu och det är inte ofta som jag ger mig en ledig helg. Det känns helt okej för mig faktiskt men det är tufft ibland. Anledningen är enkel, jag vill tjäna pengar som jag kan spara till våren och dessutom så älskar jag mitt jobb. 

- Tjejmilen gick förvånansvärt bra! Minns ej när jag sprang sist innan loppet men fick ungefär samma tid som förra året. Ska köpa mig ett par nya skor och träna en aning bättre inför nästa, haha!

- Jag försöker ta reda på vad jag vill läsa på högskolan/universitet och vad jag behöver komplettera med för att bli behörig för de alternativ jag än så länge funderat över. Om studenten Sara 2014 mötte mig idag hade hon skrattat mig i ansiktet om jag sa att jag ville plugga på universitet. Skönt att man växt till sig!

- Sparar som sagt pengar till våren då jag ska till Nya Zeeland. Själva resan är redan betald, det är bara flygbiljetterna och försäkringen som ska fixas. Jag har nästan bestämt mig till 100% att jag åker till Australien efteråt när jag "ändå är där" om man får uttrycka sig så, haha! Känns fett jobbigt att behöva göra den flygresan ännu en gång men vi får se! Skulle gärna vilja åka till Bali med men jag vill inte åka på en backpackresa just nu. Det kanske ändrar sig, vem vet! Just nu så är planen att spara pengar för att kunna genomföra det jag bestämmer mig för.

Så nu vet ni! Har massa mer som jag kunde nämnt men i stora drag är det detta som gäller just nu. Behöver inte skriva en uppsats, haha! Hur som helst så ska jag återgå till mina skolböcker nu, ha det bra!

Likes

Comments

Allmänt

Bild från tjejmilen i september

Jag sprang ju tjejmilen för första gången förra året och har nu anmält mig till årets upplaga! Det var fett längesedan jag var ute och sprang men det kommer det bli ändring på för jag ska minsann slå min förra tid! Det har jag bestämt! Lite synd att man inte ska sätta sig på ett flyg mot Island efteråt dock men aja. Jag slipper troligen bli knuffad och få min telefon tappad i grus igen åtminstone, haha!


Likes

Comments

Resor

Detta hade ni inte kunnat gissa va?

Skrev i ett tidigare inlägg att jag ville åka på en resa med mer äventyr/upplevelse igen och nu är det minsann bestämt! Den 1 april nästa år åker jag iväg för en 30h timmars lång resa till ett land jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva mer än på tv då jag sett på sagan om ringen. Jag ska till Nya Zeeland med foto-resor, samma företag som jag åkte till Island med och den resan var helt fantastisk så jag kan inte tänka mig annat om denna. Roligt att en tjej som var med på Island ska följa med på denna resa också! Bilderna är tagna härifrån och där kan ni även läsa mer om resan. Är nog mest taggad på glaciärvandringen då det inte blev någon för min del på Island. Ser även fram emot att åka helikopter för första gången och att få vara med på en grillkväll i The Shire (!!!!) Fangirlar som en idiot här hemma, helvete vad jag längtar! Om alla planer för 2017 kommer gå att genomföra kommer det året att bli helt fantastiskt. 

Likes

Comments

Bilder, Allmänt

Såhär såg min midsommar ut i lite bilder! Tog mindre än vad jag hade velat men som sagt, måste verkligen införskaffa mig en liten kamera igen. Det här med system är så otympligt. Vi hade superväder och riktigt roligt! Har en annan ännu roligare grej att berätta men det tar vi i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Jobb, Bilder

I fredags var det äntligen student för de som läste i Gislaved och i Värnamo!​ 

Jag fotade bilder för Westbo events Facebooksida ute på Höganloft i Hestra. Kände mig sjukt seg och trött då jag redan hade jobbat kvällen och skulle upp och jobba vid 07:00 dagen efter men det var riktigt roligt! Tror det är tredje gången jag hjälpt till med detta och det är verkligen roligare än att fota på Harrys, haha!

Likes

Comments

Bilder, Allmänt

​Den 4 juni var det dags för min brorsdotter att döpas! Tack och lov så skrek hon inte i kyrkan som jag själv gjorde under mitt dop. Däremot höll hon på att somna, haha! Det gick super i vilket fall och var riktigt trevligt! Efteråt blev det smörgåstårta och häng i solen på deras Altan. Söt som socker är hon lilla Dagmar! 

Likes

Comments

Allmänt

Hello darlings!

Kände tillslut för att blogg.se inte fungerade för mig längre. Har nu startat upp bloggen här igen med samma namn och ALLA gamla inlägg. Inte bara från min senaste blogg utan alla sedan jag började blogga för att äntligen ha allt på ett och samma ställe. Bilder och youtubeklipp m.m kommer inte stämma överens i måtten i vissa fall men det struntar jag faktiskt i. Det känns bara så sjukt bra att äntligen få ordning på detta. Det har varit som en sten som tyngt mig lite hela tiden trots att det egentligen inte är något viktigt. Kan knappt föreställa mig vilken lättnad det kommer att vara när jag rensat och ordnat upp bland alla mina bilder på både datorn och min externa hårddisk. Men en sak i taget! Välkommna tillbaka!

Likes

Comments

Instagram@s.nystroom