Bilder, Konserter

"I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it"

Namnet på älskade The 1975 senaste album. Detta var andra gången jag såg dom och hade det inte varit pågrund av olika hinder så hade detta varit min fjärde gång. Inte världens bästa bilder men jag tyckte att de kändes så The 1975 på något vis. Tyck vad ni vill men jag gillar dom! Jag stod nog inne på Gröna Lund i 7-8h för att se mina favoriter. Det var allt mellan sol, regn och hagel under den långa väntan men så värt det. Älskar låtarna "Heart Out" och "The Sound" så jävla mycket. Hade önskat fler låtar från deras förra album men jag tänker inte klaga. Ni ser ju hur nära jag fick vara Matt Healy den här kvällen? Då får man inte klaga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Bilder

Hur fantastiskt ser inte detta ut?

En av dagarna på Nya Zeeland så besteg vi berget Roy´s Peak och denna utsikten vid solnedgången var så fin! Helt klart värd de svettiga timmarna för att komma upp!

Är så sugen på mer sådant här! Lite äventyr, vandring och upplevelser helt enkelt! Jag är som sagt tillbaka på hemtjänsten och har fått erbjudande om ett vikariat. Är tacksam för erbjudandet men efter att ha tänkt på detta i någon vecka så är det inget som jag kommer tacka ja till. Jag vill ut och resa igen i höst så att gå på ett vikariat vore bara ett hinder för mig. Jag har funderat länge och känt mig stressad över vad som ska hända härnäst. Från hösten 2015 tills nu i augusti 2017 har jag hela tiden haft en plan. Nu närmar augusti sig och jag måste veta vad som händer härnäst för mig. Är lite av ett kontrollfreak men så är läget.

Planen för nu är alltså att kombinera jobb/resa och att öva inför högskoleprovet i höst! Till våren så känner jag mig redo för att börja läsa igen! Tror jag?, Haha! Det kan fort ändra sig men att börja 2018 med att flytta till Linköping och läsa till sjuksköterska vore fint. Att ÄNTLIGEN få bli sambo är något som jag längtar efter sjukt mycket också!

Dagdrömmer om att inreda, sätta upp tavlor med mina egna motiv från världen, dela min vardag med Sebastian, fylla frysen med Ben & Jerry's och bli en så jävla grym sjuksköterska som jag bara kan bli. Låter det bara som en dröm eller vad tror ni? Ska göra allt för att det ska bli verklighet. 

Likes

Comments

Konserter

Äntligen ska jag få se Ed Sheeran live!

Missade honom i våras då han spelade bara någon dag efter att jag åkte till Sydney! I våras meddelande han typ månaden innan att han skulle komma och nu så har man helt plötsligt bokat en konsert som händer om över ett helt år. Haha, sjukaste! Har nog aldrig varit med om det innan. Hade helst velat ha sittplatser men att det bara fanns ståplatser kvar var något som jag heller inte varit med om tidigare. Aja! Det blir super i vilket fall! Ska bli så kul att äntligen få se honom live!

Likes

Comments

Allmänt, Bilder

Första gången hela gänget är tillsammans på över ett halvår!

Vi har dessutom fått en nykomling till gänget! Hur söt är inte Elins hund Happy? Nog för att hon bajsade på golvet det första hon gjorde men jag tycker om henne ändå, haha! Vi tog lite bilder ihop då vi insåg att vi inte har någon bild på oss alla ihop. Dessutom så ville Elin ha en ny profilbild så då kom jag till undsättning!

Ännu mer tjat om konserter hit och dit men vi har bokat In Flames i Göteborg i höst! De ska spela ihop med både Of Mice & Men och Five Finger Death Punch i Scandinavium. Kommer bli så fett!

Likes

Comments

Bilder, Konserter

Ännu en fantastiskt kväll på Ullevi

Måndagen den 26 juni var vi ett gäng som åkte till Göteborg för att äntligen få se Coldplay! Jag, Sofia och Erik har sett de en gång tidigare men är rätt säker på att vi alla tyckte om det lika mycket. Älskade att de körde "Something just like this" så mycket!! De hade inte släppt den sist jag såg dom så det var kul med en ny låt. Blev en lyckad kväll som avslutades med Mcdonald's klockan 02 innan vi äntligen däckade i sängen haha!

Likes

Comments

Allmänt, Resor

Här står jag under ett vattenfall vid Milford Sound på Nya Zeeland och har det bra!

Hej på er! Hon som är sämst på att uppdatera är här igen! Hon är hemma från andra sidan världen sedan slutet på maj och kan inte bärga sig på att få åka tillbaka. Island har länge varit ett utav mina favoritländer men efter Nya Zeeland så är inte Island ens i närheten! Så fantastiskt vackert har det varit! Australien var super det också men det var en helt annat resa om man ska jämföra. Bali blev väl kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig då min kille blev sjuk men sådant får man leva med. Blev en hel del missöden under resans gång med för den delen! Herregud vad arg man har varit vissa stunder, haha! I vilket fall ska ni få en ordentligare uppdatering från delar av resan senare.

Annars då? Vad händer nu när jag kommit hem? Förutom att jobba på hemtjänsten igen så håller jag på att göra en fotobok från Nya Zeeland. Det är svårt att välja bland alla bilder men det ska bli så kul när boken väl är klar! Hur planerna ser ut för hösten och framåt är dock inte klara än, men det tar vi i ett annat inlägg!

Hörs snart igen!

Likes

Comments

Konserter

Men hur grym är inte denna kvinna?!

I dag så överraskade jag mamma med att köpa biljetter till Lady Gaga! Hon har älskat henne så länge så ni skulle bara sett hennes ansiktsuttryck, underbart! Så roligt att kunna göra någon så glad! Min 22 årsdag kommer härmed firas i Stockholm i år då Lady Gagas konsert är dagen innan den 23 oktober. Och ingen är gladare än min syster över det! 

Har ni inte sett hennes uppträdande på Super Bowl som var nyligen kan ni se det här. Visade mamma och hon fick rysningar. Kommer bli så roligt!

Likes

Comments

Allmänt

Ber om ursäkt för nästan ett år gammal bild i brist på nya men jag ville bara berätta att jag äntligen är klar med allt teoretiskt i skolan nu!!!

Jag känner att jag verkligen har ansträngt mig i höst och är så glad över att jag även jobbat så mycket. Mest glad är jag nog över att jag är undersköterska om en månad när jag genomfört min praktik på kvinnokliniken. Känns hur bra som helst! Får kanske vara med på en förlossning om tillfälle ges!

Nu under dessa 4 veckor så tänkte jag försöka att inte jobba så mycket. Tror att det kommer bli lite väl att göra det samtidigt med praktiken. Eller APL som det nu så fint kallas. Jag ska njuta av att vara ledig, lägga ner mer tid på att träna och ta itu med lite annat här hemma. Tänker iaf inte börja plugga till högskoleprovet än för det kommer jag inte kunna göra förens till nästa höst då jag är i Australien i vår. Men efter det så hoppas jag att det inte dröjer allt för lång tid tills jag börjar läsa igen. Ska bli så spännande att börja läsa på universitet/högskola! Men nu ska jag jobba ett tag innan jag reser iväg, sen får vi se hur sommaren/hösten ser ut!

Likes

Comments

Allmänt, Konserter

​Har lite svårt att greppa att jag ska få se Coldplay igen på Ullevi nästa sommar!!!

Sist på Friends Arena var det helt magiskt! Att de även bara var typ 2-3m ifrån mig kändes helt crazy! (Sämst på att visa bilder men det är inget ovanligt) Gick med Indira sist och nu så ska jag gå med Sebastian. Försökte få med honom sist men nu så! Har även bokat The 1975 som ska spela i Sthlm till våren. Orkar ej vad lycklig jag är över detta! Ha en fin helg hörrni!

Likes

Comments

Allmänt

​Hej igen! Ja det ekar tomt här (Jag har hört dina klagomål Sofia) men det har sina anledningar. Tänkte därför att ni kunde få en liten update sen sist! 

- Jag har börjat min sista termin till undersköterska och det känns väldigt bra! Intressanta kurser, skönt att äntligen ha en utbildning och att bli klar med skolan för den här gången. 

- Jag jobbar ännu mer på hemtjänsten nu och det är inte ofta som jag ger mig en ledig helg. Det känns helt okej för mig faktiskt men det är tufft ibland. Anledningen är enkel, jag vill tjäna pengar som jag kan spara till våren och dessutom så älskar jag mitt jobb. 

- Tjejmilen gick förvånansvärt bra! Minns ej när jag sprang sist innan loppet men fick ungefär samma tid som förra året. Ska köpa mig ett par nya skor och träna en aning bättre inför nästa, haha!

- Jag försöker ta reda på vad jag vill läsa på högskolan/universitet och vad jag behöver komplettera med för att bli behörig för de alternativ jag än så länge funderat över. Om studenten Sara 2014 mötte mig idag hade hon skrattat mig i ansiktet om jag sa att jag ville plugga på universitet. Skönt att man växt till sig!

- Sparar som sagt pengar till våren då jag ska till Nya Zeeland. Själva resan är redan betald, det är bara flygbiljetterna och försäkringen som ska fixas. Jag har nästan bestämt mig till 100% att jag åker till Australien efteråt när jag "ändå är där" om man får uttrycka sig så, haha! Känns fett jobbigt att behöva göra den flygresan ännu en gång men vi får se! Skulle gärna vilja åka till Bali med men jag vill inte åka på en backpackresa just nu. Det kanske ändrar sig, vem vet! Just nu så är planen att spara pengar för att kunna genomföra det jag bestämmer mig för.

Så nu vet ni! Har massa mer som jag kunde nämnt men i stora drag är det detta som gäller just nu. Behöver inte skriva en uppsats, haha! Hur som helst så ska jag återgå till mina skolböcker nu, ha det bra!

Likes

Comments

Instagram@s.nystroom