Här har vi en av världens i särklass bästa farsor! Gubben har stöttat mig sedan jag valde att ta klivet att ta mig an klassikern. I helgen så slet han av ett ledband i tummen när vi swishade runt i #skidome och har nu gips på hela underarmen. Detta resulterar i att det blir svårt med stakträningen.

Jag gav mig ut imorse lite halvt omotiverad till att köra själv kl 08:00. När jag kommer till backen så startar jag första tre intervaller rätt mjukt. Under sväng nummer fyra hör jag någon som springer bakom mig. Alldeles för nära för att vara frisk. Haha, tro fan att det är farsgubben som kommit utan stavar för att springa upp och ner som en dåre för att heja på mig. Sicken far man har!

#daddycool # motvasan #snyggnaken

  • 12 readers

Likes

Comments

Har testat på att träna som en dåre sex gånger i veckan. Upptäckte rätt fort att jag inte får samma kvalité som när jag tränade fem gånger ( jag är inte tillräckligt fit - MEN det kommer) - så tillbaka till två dagar vila i veckan!

Köpte skidor iförrgår! 💸Helt ärligt att hålla på med Klassikern får en att göra saker som man aldrig trott. Efter träning inför Lidingöloppet 30k så är milen en piss i Mississippi. Jag är har redan kollat in våtdräkt inför sista momentet - de är sjukt dyra om kvalitén ska vara någorlunda.

Pengarna flyger men jag har aldrig lagt dem på något så roligt som detta. Jag har aldrig stått på ett par längskidor men har ändå pungat ut ca 10.000kr inför Vasan och tycker att det är så sjukt jäkla kul! Älskar utmaningen! Slår ihjäl mig varje gång jag står på de där rullisarna så det ska bli galet gött att äntligen få vurpa på snö. Jobbar sjukt mycket extra pass för att få ihop det och önskar att man kunde vara atlet som fick pröjs för att träna istället för tvärtom 😂🏆

Let's Deal räddade plånkan. Halva priset på månadskort i Skidome Kviberg! Taget! 🤑

Tänk va ball att ha all tid i världen, grym fysik OCH få betalt för det man tycker är roligast i världen - att svettas!

#motvasan #snyggnaken

  • 21 readers

Likes

Comments

Jag lyssnar sjukt mycket på pod när jag tränar. Just nu så är det träningspodden och marathonpodden som gäller. Gött att få ännu mer inspo när man väl tränar. Almenäsintervallerna kommer därifrån.

10mim uppvärmning
20min intervaller (1min full sula 1min jogg)
10min nedvarvning. 🏆💪🏽

Sjukt bra! Ger ett sjukt bra flås och tar bra 40 min. Körde på löpbandet idag då mina vindjackor var i tvätten. Sjukt gött att vara inne i värmen ibland och slippa kriga mot moder jord🙈 

Hastigheten 10.0 uppvärmning - 12.0 lugn fart -13.0 upp till 15.0 full sula. Ökade varje ny intervall med 0.5 i hastighet. Därefter nedvarvning med 10min på 10.0. 


#motvasan #snyggnaken #almenäsintervaller

  • 44 readers

Likes

Comments

Jag älskar lördagsgodis! Ni vet när man ibland käkar något onyttigt och känner "Fan va onödigt" ? Det händer aldrig med lösgodis!! Det är liksom alltid värt det mer eller mindre. När man tränat innan så är njutningen desto bättre! Längtar tills dagens rullskidor är klara med farsan så sambon och jag kan sjunka ner i soffan med godispåsen och Netflix 😍

Idag är målet 30 min A1 och ca 45 min bara stakning 💪🏽 Kommer ha armar som Schwarzenegger!

#snyggnaken #motvasan #lördagsgodis #netflixandchill

  • 32 readers

Likes

Comments

Ni vet när man känner det på sig? Det liksom ligger och halvt kliar i halsen och smått rinner i näsan. Vad gör man? Jag råder alltid folk att inte träna med halsont men detta inte halsont. Bara lite halstjoffs typ 🙈 Tränar vidare så försvinner det. Funkar alltid!... eller?

Sprungit i skogen med stavar och åkt rullskidor utan dem idag. Folk tror att jag är dum i huvudet och en del stannar och frågar vad jag håller på med och undrar mest varför 😂 " är nybörjare" "ska köra Vasan" låter klokt! 100% annars blir det lipfest i 90km.

GO HARD OR GO HOME!

(Käkade för övrigt Felixs falafel idag. DRÖM va gött!!)

#snyggnaken #motvasan

  • 35 readers

Likes

Comments

Det måste finnas fler än bara jag! Jag ÄLSKAR söta grejer och att moffa men lika mycket älskar jag att orka mycket i gymmet och i vardagen. Så ska moffa måste man röra på sig - så enkelt är det.

Men är det fler än jag som nästan får en liten liten ångestklump av att moffa och INTE träna när man egentligen hade tiden? Vill inte kalla det orthorexi men kan ändå känna att jag måste träna för att få frossa. Så mot gymmet! 😆💪🏽

Idag blir det stort fokus på triceps och bål. Behöver vara riktigt bitig för att orka med 90km skidor om jag ska staka hela vägen 😂

#snyggnaken #motvasan

  • 32 readers

Likes

Comments

Tacka gudarna för hurtiga människor med krut i kroppen! Jäklar va kul!!! Idag drog farsan med mig till Skatås motionscenter här i Gbg för barmarksträning med en skidklubb (bra att ha en klubb om man ska klara Vasan har jag lärt mig).

Sicken grej! Ute i skogen och "springer" som skidåkare i backarna. Kände mig lite som Kalla där för ett ögonblick.

90 min senare vart detta skoj över och det bar hemåt för mammas kanelbullar och iskall mjölk. Vi får se om jag kan gå imon 😂

#motvasan #snyggnaken

  • 38 readers

Likes

Comments

Hur i hela världen gick det där till?! Jag sprang 30 km i ett svep utan uppehåll!!! OMG eller nått! Visserligen tog det hela 30:30:55 innan jag passerade målsnöret men det var iallafall sjukt roligt. ;)

Coolast var när jag passerade Markoolio när det var mindre än 1km kvar. *STARSTRUCK*

Är dock inte säker på om jag vågar göra om det, tänk så blir vädret inte lila grymt? Jag kanske ska sluta på topp? Eller?

Anyhow! Farsan anmälde mig till Vasan och efter min hybris efter LL så kutade jag ner till TeamSportia och köpte utrusning för flera tusen - Mot Vasaloppet! Ska iofs köra Öppet Spår veckan innan, men den ingår i Klassikern!

#motvasan #snyggnaken

  • 37 readers

Likes

Comments

Ja? Varför väljer folk att springa runt i överjävlig terräng i tajta kläder med blåsor under fötterna och brinnande lungor. Jag vet inte? Så jag ville testa! 

För ungefär 6 månader sedan så fick jag för mig att jag skulle springa just lidingöloppet. Vem kommer på en sådan utomordentligt dum idé? Jag är 160cm kort och 66kg tung - jag är INTE skapt för långdistans.  Trots detta faktum någonstans långt där inne så vaknar den där dumma j@veln som tycker om att slå i underläge. 

Så har står jag nu svettig som en oxe i hopp om att jag sprungit tillräckligt ofta för att överleva i 30k. Bara 6 dagar kvar - fortsättning följer....

#pokerface #lidingöloppet30k #snyggnaken

  • 61 readers

Likes

Comments

Jag trillar lätt in på nya träningsformer gärna något som inte så många "motionärer" håller på med. Kanske låter jobbigt att börja med nya saker jämt men faktum är att jag blir sjukt motiverad av att vara i underläge. Gillar inte att vara bland de sämre och det är min bästa morot!

Måste erkänna att jag älskar att kunna snacka träning med alla sorters människor så det är kul att ha testat allt. Tyngdlyftning, GymTorsk, crossfittare, långdistanslöpare, fotboll/handboll, simning, racercykel, dans osv.

Har äntligen vågat mig in i kampsportens värld. Har nu testat på 4 thaiboxningspass på Lejonkulan i Göteborg och känner att detta är min nya grej!

Sjukt go stämning och man kände sig välkommen redan när man satte foten i hallen. Så nu får vi se om jag håller på med detta i mer än 11 månader. #snyggnaken #nybörjare #muaythai

  • 61 readers

Likes

Comments