Hej svejs!

Nu var det väldigt längesen men vi har haft väldigt mycket i skolan. Vi har tyvärr inte heller haft någon ork till att lägga tid på bloggen. Nu är det iallafall fredag vilket är väldigt skönt. Vi har haft tre spanska prov den här veckan, det sög. 

Men nu måste vi jobba med våra texter om Tyrtaios och Sapfo....suck D:<

Hade, we will always love you guys even though we don't update that much. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello babes!

Nu är vi tillbaka från höstlovet. En vecka gick väldigt fort men nu tar vi nya tag igen efter att ha vilat ut lite. Vi har inte gjort så mycket på lovet förutom att vila ut och ta en paus från allt plugg som vi hade innan lovet, så det var väldigt skönt. Vad har ni gjort på lovet?

Nu har vi iallafall engelska och vi har vikarie, fuck life. 

Herrå.

Likes

Comments

Tjo bitches!

Nu har vi haft provet i samhäll. Vi blev väl inte så jättenöjda men sånt e livet. Vi hade iaf provet efter skolan som förra veckan, men den här gången slutade det 16.30 istället. Skönt iaf att halva veckan är över nu, nu har vi bara läsläxa till imorgon så det är chill. Sedan får vi lov på fredag, då har vi väl gått en halv termin i ettan ?? Tiden går fort när man har roligt. 

Vi hörs. 

Likes

Comments

Tjo på er alla läsare!

Idag är det söndag (tyvärr), men endast denna skolvecka kvar sen får vi äntligen höstlov, wihooo!!

Igår hade vi en superbra kväll med mycket bra människor. Det var våran underbara nollningsklass som hade festen till oss och några klasser från tvåan. Det var guld. Vi kom även in gratis, det var riktigt najs. Stort cred till bästa klassen i trean på rudbeck, SA14C. Ni äger. 

Vi hoppas iallafall på att den här veckan stormar förbi eftersom att det blir en mycket efterlängtad halloweenfest på lördag. Vi har tyvärr ett prov denna vecka och det är samhällsprovet, om USA och Sveriges statsskick. Not so fun, men vi skrattar ändå. Hur ska ni fira halloween? 


Likes

Comments

​Tjolahopp!

Vad händer då guys? Förlåt för en super-usel uppdatering. Vi har haft vördigt mycket i skolan som vanligt, mycket bollar i luften. Stressigt af. 

Nu är det iallafall fredag, det är väldigt skönt eftersom att den här veckan har varit tuff. Vi hade ett stort historiaprov i onsdags. Efter skolan, klockan 15.00-17.00. Väldigt tufft. Men det gick väl hyfsat för oss båda. 

Nu har vi svenska, det är inte vårat favoritämne direkt men jaja. Vi skrattar ändå!

Här är en väldigt fin bild på oss och våra kompisar. Theo och Aram heter de, de är väldigt breda båda två. Theo säger att ni ska swisha till honom, så gör det om ni är trogna läsare. 0739195191.

Men nu måste vi fortsätta med våra noveller. Vi ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu framöver men det blir väldigt mycket nu när man kombinerar kändisskapet med skolan. 

Puss och kram små söta läsare, vi lovar att vi kommer vara bättre förebilder och blogga mera. Herrå.

Likes

Comments

​Nu sitter vi i skolan och pluggar, duktiga va? På en fredag också dessutom. 

jaja, idag blir det nog en chill-fredag :D 

Hoppas ni alla har en härlig fredag och helg så ses vi på måndag med ny vecka och nya möjligheter! 

Hade 

Likes

Comments

​tjo wzup broes and hoes mothafuckahs!

Today it's friday, and we'e going to do a blog inlägg in english :D Cuz

CUZCUZCUZCUZCUZCUCZCUCZUCZUCZCUCZUCZU buck we've an english guest here and she's from Germany and she spaks dutch 

yeah and Madde is going to have a presentation to the class today and she's nervous !!!!!! :O:O:O But we think it's gonna go well.

Yeah'

Yeah now this blogg inlägg is ending. bye

Likes

Comments

Godmorgon på er sunshines! Nu har vi haft matte med bästa Ogge, fett kul jao. Men nu har vi det ännu roligare för nu har vi historia! Idag blir det sagostund med bästa Dab-Davvaaaaaahhh!!! Bästa Davvaaaaaaahhh!!!!!!!!!!!! 

Aja vi hörs

Likes

Comments

Nu har vi nått över 100 personer som besöker våran blogg!!!!! hur bra är inte ni?😍det är pga er som vi fortsätter med det vi gör. Love you guys!

Likes

Comments

Nu tänkte vi ha en frågestund så ni får lära känna oss lite bättre och bli våra kompisar :D

Ställ frågor i kommentarerna så besvarar vi de. Ställ roliga frågor !!!

Frågestunden startar nu och avslutas om 647527842 veckor

Likes

Comments