Inne i en period dör allt går på högvarv, känner igen mig mer och mer hur det var för ett år sen 😬 men vet inte varför jag kommer in i detta är det solen som gör sitt? Eller är de stressen som gör att allt går i 110 ?

Märks att jag inte orkar hela dagarna, på eftermiddagen är jag så trött så ögonen är grusiga, men endå går det i 110.
Men jag hinner med mycket
🙈

Nu i helgen vill jag göra så mycket i kan och hinner, men det är ju de en sak i taget Sofie
😱
Men ska även njuta av att det är helg, och umgås med älsklingarna och umgås med vännerna i Sörmland
💗


Ha en toppen kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är alldeles för skrämmande hur fort tiden går, att det redan är ett år sen jag gick in i väggen, eller vid denna tid hade jag varit hemma i 1 vecka kanske 2. Och idag för ett år sen i natt kl:21.00 blev vår älskade hund dålig, men lite is i magen inväntade jag om hon skulle må bättre ingen feber men var inte alls hundra. Kl:00.30 börja hon nästan ta sina sista djupa andetag 😓 då väckte jag Sambon och ringde närmsta djursjukhus och så sent på natten så är det Strömsholms djursjukhus som gäller, tog tempen på henne då undertiden jag prata med djurvårdaren och hon hade 39 i feber 😓 vi kommer upp det var de vi valde annars vara vaken hela natten och hålla koll på henne.

Men väl uppe så blev det alla kontroller som finns och ett resultat av kraftig livmoders inflammation, efter skrivit på papper om att dom har ansvaret för henne så fick vi lämna henne alldeles ensam där uppe
😭❤️
Timmarna gick och gick och gick, kl:17.00 ringde äntligen djurläkaren och berätta att vår Ibitza mår bra och att allt gått så bra med OP. Har nog aldrig gråtit så dant och särkilt inte gråtit så mycket tillsammans med min älskade sambo.

Dagen efter OP på eftermiddagen fick vi äntligen hämta hem henne
❤️

Älskade älskade lilla monster du är världens bästa vovve
❤️

  • 29 readers

Likes

Comments

En ny vän, en vän till min mor vet om vårt kämpande för att bli föräldrar en dag. Och vi gör allt för att det ska funka och då fick jag ett tips av min nya vän, mammas vän 💜


Vetegroddsolja
100 % ren oraffinerad vettegroddolja
Äkta vetegroddsolja är rikt på essentiella fettsyror som linolensyra och linolsyra, samt vitamin E som fungerar som en antioxidant. Näringsämnena verkar aktivt för att främja pälsens naturliga kvalitet. Oljan är framställd med varsamma metoder som gör att alla näringsämnen bevaras.

Ren, kallpressad vetegroddolja
Rik på fettsyror och E-vitamin
Till husdjurets päls
Använd som kostkomplement till ditt husdjur, för en vackert skinande och välmående päls.Och detta ska vara en hjälp med befruktningen då man boostar kroppen med E vitamin.

Det ska inte vara så gott men va gör man inte för det ska funka non gång för oss
❤️

Likes

Comments

Ibland eller ganska ofta kommer känslorna över en igen, att man vill att det ska vara på ett vist sätt, man vill ha det där lilla knytet att ta hand om, man vill inte bara vara jag, sambon och hunden 😓 man vill ha något mer.

Men den dagen den kommer säkert nog som man alltid tror och känner på sig, men när kommer de?

Vi kämpar på och lever vårt liv som vanligt, vi myser, vi tränar, vi planerar semester, vi planerar lopp vi ska göra, vi planerar vårt liv som att vi är ensamma fortfarande!
Men så har vi det bli rummet som bara står där med sin ena vita vägg som är gjord
😬 men hoppas jag ska orka ta tag i det i vår nu 💪🏼

Nu sitter jag på en bark bänk och ser massa föräldrar som kommer med sina barn till och från babysim, som jag själv ska gå in på snart för att titta på lilla Lovis som ska simma med sin fina mamma
💜
Och en dag kommer jag och sambon vara där med, med vårt lilla knyte
❤️

Ha en fin dag allihopa
❤️

Likes

Comments

När man börjar inse att allt slit börjar synas i spegeln 💪🏼

Ett kvitto på allt man kämpar för
🙌🏼

Likes

Comments