Dagen då vi äntligen får komma till läkaren igen för göra en undersökning, vidare i vår utredning för ofrivillig barnlöshet och den dagen var idag!

Var extremt nervös, trodde dock inte att jag skulle vara de!
Men tyvärr fick jag åka själv då sambon jobba längre bort från stan en jag, rättare sagt i en annan stad.
Kom dit skrev in mig och han kolla mobilen en snabbis, då jag fått massa meddelande på snap, Facebook och Instagram, tänkte tyvärr inte på vad jag skrev att jag skulle få frågor på vad som komma skall idag!

Men han svara på något så kom min läkare Katarina, och jag kissade en gång till innan jag gick in på hennes rum.
Hon gick igenom vad hon skulle göra med mig idag osv, och hon ringde på en sköterska.
Jag gick och klädde av mig och satte mig så fint på lilla gynstolen, sen var det dags.
Efter andra gången hon sprutade in kontrastvätska så förstod jag där att något är fel, vätskan stannar i min livmoder.
Jag gick av och kläde på mig igen, satte mig ner och försökte vara så lugn som möjligt, och hon gick igenom igen vad hon gjort och vad som var med testet.

Hade lite på känn vad som skulle komma då jag känt att något är fel, och jo då det kom ingen vätska till äggledarna det stanna i livmodern, och de betyder att det är stopp och är det stopp har spermierna svårt eller kan inte komma fram. Det var ju en då väntat men en då ville jag haft en toppen besked idag!

Så nu fått andra direktiv vad jag skall göra och ja ska gå ner i vikt igen 4-5kg för att få rätt BMI för att kunna gå vidare.
Och i samma veva att jag går ner ska jag sluta röka vilken perfekt kombo.!

Det blev en tuff dag och de kommer nog sitta i ett par dagar
😓😢 och ett jobbigt samtal att ringa till min älskade sambo och berätta 😰 Han kände sig så dum att han inte följde med och att jag skulle få ta denna biten själv.


Så nu bara kämpa vidare så mycket ja orkar enda fram in i kaklet
💪🏼 Puss kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jo men vist!
Hästdoften är tillbak i livet igen
😍❤️🐴

Efter många års uppehåll eller vad man ska kalla de, så var jag med min älskade vän upp till Norrtälje i fredags morse, och hämtade hem en islandshäst. Och hon kunde inte själv prov rida då hennes rygg inte är så bra, så ja sa att ja kunde hoppa upp.
Jag fick låna en hjälm då min är bort tappad i ett annat stall som jag var i för länge sedan, i alla fall jag hoppa upp och det var en pigg liten dam jag satt på
😉
Full fart och lite nervig över att det satt en bestämd tjej på hennes rygg, men jag fråga om vi kunde gå ut i stället och rida ute och kolla läget hur hon är utomhus.
väldigt van med allt kanske typiskt islandshästar kan jag tänka mig, men fick henne tillslut att söka sig neråt men hon gilla de inte då hon inte har dom musklerna eller orken.

Men kände mig nöjd och min vän tyckte de såg bra ut, så in packa grejer till henne för bege oss mot transporten.
Hon hade inga problem med lastningen sa hon som sålde henne, jo det brukar vara så men djur är inte dumma dom känner på sig när något är konstigt. Hon ville inte gå på transporten så gamla ägaren tyckte nog de blev jobbigt så hon gav över henne vidare till oss, så ja fråga min vän om hon ville att ja skulle testa så ja körde på tänkte de här ska gå bra. Tvärnit vid transporten körde lite back och kort longering på henne, sen gick vi fram baby steps och hon gick in
🙂

Resan hem gick bra, och det blev en kanon överraskning för min väns dotter 💜
Jag fick vara med på överraskningen och då ridandes på lilla islänningen ner till deras hus, och hennes dotter blev så glad och grät av lycka när jag kom ner
😍🐴
Så det skall verkligen bli ett rent nöje att få hjälpa hennes dotter med ridningen och även rida lilla Tota i veckorna då hon är hos henne varannan vecka.

Äntligen få göra något annat
❤️

Likes

Comments

En smile kan betyda mycket i livet!

En helt vanlig emojis när du skriver sms eller ett meddelande på Facebook ett inlägg på bloggen osv.
Men för mig/oss idag så betyder denna smile något mycket mer!

Det betyder att vi ska försöka ennu mera att bli gravida, att vi har en liten mer chans att det ska ta sig fram till lilla ägget som släppts!
Ägglossningen är igång och vi är lika glada båda två och min kära sambo är jätte involverad i hur allt ligger till, han stöttar mig som bara den och jag han givetsvis.

Det känns som att nu är det fasen våran tur
❤️

Likes

Comments

Imorgon är det sista mars och jag ska till läkaren 😬
Hoppas på goda nyheter att det är dags för att ta nästa steg i utredningen.
Även fråga henne om lite vad som kan vara visa faktorer till varför de inte går, sjukdomar m,m
Så ska blir skönt att få träffa henne igen.

Hoppas hoppas hoppas 🙏🏼 på det blir bra de här!

Likes

Comments