Hej torsdag!

Jag fortsätter med mitt liv! Bägge mina föräldrar skaffade nya patners och fick barn.
Jag mamma och kalle flyttade och jag började ny skola. Från att varit så blyg och tillbakadragen blev omtyckt och framåt! Fick gick jätte bra kompisar och blev tillsamnans med min första kille. Vi hängde i hop i nästan tre år. Livet lekte tyckte jag. Men saknaden av mina pappor fanns där hela tiden. Både han jag växte upp med och biologiska pappa. Kännde mej så utelämnad av dom och sviken! Tror att hela mitt liv har funnits denna känsla så mycket frågor och svar jag velat haft. Jag kommer nog aldrig få dom svar jag vill ha. När jag var nästan sjutton flyttade jag hemifrån på den tiden var det lätt att få jobb. När jag var 18 flyttade jag i hop med första killen. Var så kär men vi hade wtt stoemit förhållande och han car inte så snäll med mej! Jag fick magsår vägde 40 kg smal som en sticka och kräktes upp allt. Efter två år lämnade jag han men åren hade satt sina spår. Var så dum att skaffa nytt förhållande så snabbt efter detta och det nya förhållandet gick dåligt jag mådde inte bra så allt berodde på mej! Jag skulle ha väntat att skaffa nytt. Vi denna tid var jag 21 år gammal. Vidare skrivning kommer snart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej! Inte nog att man mår dåligt redan då tar man och får migrän och spy i 7 timmar. Men man ska väl inte klaga finns dom som har det värre! Jag blir 44 men känns som jag levt i en evighet. Har varit med så mycket tragisla saker i mitt liv. Ändå måste jag vara stolt som klarat allt detta! Jag skulle kunna skriva en evighet om mitt liv. Men ska jag börja från början så är det runt 10 års åler jag kommer.i håg. Minns att redan vid den ålder hade jag panikattacer men fattade nog inte det. Blwv mobbad i skolan från 1 till 7. Hur ful jag var för mager och hade munsår. Det var en kamp att gå till skolan varje dag. Sedan var det inte bra mwllan mina föräldrar heller. Jag har en biologisk pappa mem har sdopteraze bort mej till han mamma äe gift med så har aldrig sagt pappa om han. Men min mamma har alltid berättat att han har funnits. Jag har träffat han 3 g i mitt liv hittils. Har glömt att säga tre yngre syskon har jag också.. När jag var 13 skildes mina föräldrar. Min då två syskon bodde mwd pappa och jag med mamma. Vi hade bea kontakt och träffades. Men en dag hittade min far en ny kvinna hon lär inte mwj se min pappa hin sa till mej en 14 åring att han kunde få kärleks känslor till mej men herregud har ju inte levt med någon annan pappa. Hon böejade slå mina små syskon och pappa sa inget ich inte fick han prata mwd mamma heller om oss. Fortsätter skrivandet en annan dag!

Likes

Comments

Hej! är en snart 44 åring som har haft 2 stora utbrändheter. Första gången var jag hemma i 8 år. Nu ett år. Min jobbigaste är min ångest och panikattacer att leva med detta tar hårt på en och svår för omgivningen att förstå! Jag vill att ska kunna skriva till varandra här att kunna ge stöttning till varandra!

Likes

Comments