feels bad // the memelords

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Luddes liv

Även vi extraordinära skapelser blir trötta ibland, och detta är ett sådant ögonblick. Klockan är 23.13 på kvällen och jag innehar en intensiv önskan om att gå till sängs, vilket är anledningen till min kompromiss med att jag studerar i sängen. Detta är därför dagens enda och sista livstecken från mig, det här är Ludvig Hallberg som signar ut.

Likes

Comments

Luddes liv

Även jag intog pannkakor idag, dock lite mindre glamorösa sådana. Smaken var 7/10, och även sylten är god. Detta är ett typiskt tillfälle där ni plebejer skulle känna er mätta, då jag intog 11 stycken. Det gula hopkoket strax intill pannkakorna är en soppa på morot och ingefära, som hade ett smakvärde på ungefär 6/10. Ha en trevlig dag, med vänliga hälsningar // Ludvig.

Likes

Comments

Siris liv, Globalagossip

Börjar ni också dansa av extas när det blir bra mat i skolan?

Idag blev det blev dessutom jordgubbsgrädde till.

Och med dessa ord och vardagsporträtt lämnar jag er, mina trogna undersåtar, till att drömma er bort.

//Med vänliga hälsningar, er Siri

Likes

Comments

Angenämt att råkas, kära Jordlingar. Det är vi som är grundarna av denna tungviktiga tingest ni plebejer kallar "blogg". Våra namn är Siri och Ludvig, och vårt ursprung är det svarta hålet Peter 2. För 17 år sedan anlände vi till Jorden, med ett enda syfte: anskaffa en "blogg". Först var vi dock tvungna att införskaffa en "dator" vilket gick lite knackigt men nu e de luuuungt. Ha det bra, så hörs vi senare. Med vänliga hälsningar // Ludvig och Siri.

Likes

Comments