Idag är det Melodifestivalen igen

Vissa är bra och vissa sämre men det kanske är meningen 😂😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag vill jag typ inte vara med kompisarna för jag känner mig ännu mer ut stött av någon anledning

Pågrund av att jag bråkade med två i min lass det är inte bra det ena tjafsade jag med och den som jag trodde var min bästa vän högg mig i ryggen.

Så nu vill jag verkligen hitta en som jag kan skratta med det måste inte vara en kille det kan lika mycket vara en tjej som kan bli min vän.

Så. Nu känns det surt för att den jag tjafsade med skulle vi säkert slutat efter En stund men då den jag trodde var min bästa vän tog den andras parti inte hennes bästa vän och högg mig i ryggen.

Hon slog mig i ansiktet och jag blev jätte arg så jag tänkte slå till baks men då såg läran mig och Min kompis anklagade mig för slagsmål så läran trodde inte på mig.

​jag lägger ut något intressant när det händer något.

Likes

Comments

Idag har jag bråkat med två tjejer och den ena har jag försökt bli min vän men som vanligt blir jag huggen i ryggen. Hon tog den andra tjejens parti om att jag såg lik ut en annan tjej i en mindre klass som är jätte ful enligt mig. Jag kan inte fatta hur elaka de kan vara.

Likes

Comments

Idag har vi haft filmkväll det betyder att vi kollar lite film och sedan leker vi typ kurra gömma eller Datten. Det är också en klasskompis som kommer sluta på vår skola. Det kommer vara som en del av mitt hjärta är borta han och jag har kommit bra överens. Han har varit som en storebror som jag aldirig fått.

Likes

Comments

Idag har dagen gått fort för mig det går fort när man sätter sig och gör uppgifterna i skolan.


Först på dan har vi språk, sen kommer slöjd, sen lunch, sen blir det matte o sist NO.

Det kan vara kul i skolan ibland

Likes

Comments

Idag har det varit rätt svårt.

Var aldrig rädd för att inte bli accepterad. Jag förstår om det känns svårt och jobbigt men det kommer lösa sig. Jag går igenom det nu. Du kanske känner att du inte passar in eller att alla kompisarna är för barnsliga eller för vuxna. Men det som jag gör är att vara med kompisarna även om vi inte passar. Var med dom. så lägger jag ut något som man kan göra efter detta.

Likes

Comments

Det har varit en trött dag idag. Har gjort läxorna och cyklat lite. Det ska bli skönt att sova.

Så här kan det se ut på kvällarna när den lilla kissen har lekt

Likes

Comments