Header

Idag har jag varit på ett studiebesök med klassen. Först fick vi lyssna på ett föredrag och sen fick vi äta glass! Weee!! Har beställt en klänning som jag tänkte ha i Italien :) Ska bli så skönt att åka dit bara 3 veckor kvar! Nu sitter jag i min säng och dricker chai latte och kollar på desperate housewifes riktigt mysigt faktiskt :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade möte med mamma och kuratorn om min frånvaro som är alldeles för hög..måste verkligen skärpa mig men mötet gick ändå bra. Vi bestämde att jag kommer få stöd i vissa ämnen och lite extra hjälp med vissa grejer vilket jag verkligen behöver så de va bra. Efter åt gick vi och beställde en tårta tills min födelsedag på fredag! :D När vi ändå va på ett konditori passade vi på att fika de va jätte mysigt :) Jag tog en mascarpone créme med lite hallon pannacotta och bär den va grymt god ska försöka återskapa den hemma :) Hoppas att jag lyckas ;)

Likes

Comments

I dag blev de att jag stanna hemma. Sitter och spenderar lite tid med mamma och pappa framför så mycket bättre. Idag har varit en chill dag har varit med sussi hemma hos mig och bakat banan bröd :p Har aldrig ätit eller bakat de förut men de va riktigt gott faktiskt, kan definitivt rekommendera de kommer lätt göra de igen :)

Likes

Comments

Äntligen har jag fått mina victoria's secret grejer av min kompis!! Hon va i Florida på höstlovet så jag skickade med henne pengar å bad henne köpa lite grejer :)

Likes

Comments

Vi har visst missat att blogga. Tänkte iallafall berätta om vad jag gjort ihelgen! I fredags så kom min fina kille hem till mig vi mös och kolla film han va dock jätte sjuk så vi somna rätt tidigt. På lördagen så åkte vi till strutsfarmen ett ställe i Borlänge där dem har massa strutsar! As kul att va där eftersom man får va så nära dem. Hahah dem bits jätte mycket. Aja vi kom hem så spela ja lite kort sedan gick vi och la oss. Söndagen så badade vi och kolla film och somna sedan idag så åkte min sötnos hem igen.. Saknar han så men bara några dagar kvar tills jag får träffa han igen ❤️

Likes

Comments

Hello! Jag som ni kanske vet är de fredag imorgon :D Gud va veckan gick fort as skönt dock! Dagen va helt ok men lång. Ja nu ska jag kolla på himym och sedan in i duschen sen blir de att lägga mig vid datan och vila för att komma upp till mina två lektioner imorgon! :)

Likes

Comments

Jag har en liten högtalare som jag fått av min mamma. Trots storleken och priset så är den faktiskt bra! Och eftersom den är så liten är den perfekt att bara lägga i fickan och ha med sig! Riktigt bra hon köpte den på Clas Ohlson för typ 90 spänn :p riktigt awesome!

Likes

Comments

Okej jag får typ panik för varje gång jag kommer hem efter skolan så är jag as trött fast jag sover ca 7-8 varje natt plus att jag sover middag då jag kommit hem efter skolan för jag inte alls kan hålla ögonen uppe. förstår inte åhh vill va pigg när jag kommer hem då jag måste orka plugga vilket jag inte gör just nu.. äsch jag får väl ta mina tupplurar på eftermiddagen då.

Likes

Comments

Asså Gud vad jag hatar tyska de är seriöst de värsta jag! Inte bara att de är svårt så har jg också världens tråkigaste lärare Åhhh ta mig här ifrån

Likes

Comments

Mys fika med gratis och hembakad bulle! Riktigt goda!

Likes

Comments