I dag er dagen her! Den dagen sønnen min kom til verden. I dag er det 1 år siden jeg fikk sønnen min i armene for første gang, 1 år siden jeg fikk kjenne på en følelse jeg aldri hadde opplevd noen gang!
Det er helt utrolig hvor fort tiden går, det føles ut som at det er en mnd siden jeg fikk han ikke et år!

I dag har vi feiret sammen med min familie, ettersom at vi har ganske stor familie begge to så valgte vi å ha to feiringer.
Han synst det var stas å få opne gaver og spise bløtkake helt selv!
En veldig vellykket dag, å jeg er så stolt over gutten vår! Han er så fantastisk god og snill! ❤️

Nå skal jeg lufte hunden så får jeg legge meg ettersom at Emilian har funnet ut at det er kjekt å stå opp kl 5 om morningen!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Bursdagen til sønnen min Emilian nærmer seg med stormskritt å forberedelsene til selskapet er startet. Så i dette nydelige været så rydder vi og vasker leiligheten, det er noe rart som skjer meg når det er så flott vær, for da får jeg så mye arbeidslyst...innendørs. 
Så nå er Emilian hos sin bestemor, å jeg og Andrèas rydder som bare det, unntatt nå da siden jeg sitter å blogger. 

Jeg sier hver dag og kanskje flere ganger om dagen at jeg ikke har klær, men nå når vi holder på å rydde alle rom i leiligheten så innser jeg at jeg kanskje burde bli kvitt litt klær, haha, noen som kjenner seg igjen? 
Nå får jeg runde av å vaske siste rest før vi henter guttungen slik at han kommer seg i seng til en skjepelig tid. Så kan dere få bilder av leiligheten også i samme slengen det er rent, haha! 

Ha en fortsatt fin dag! :-)

Likes

Comments

Hei! Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om meg. Jeg heter Synnøve å fyller 20 år nå i August. Jeg har en samboer og sønn som fyller 1 år på Fredag.
Jeg har alltid villet bli frisør, jeg gikk på Norsk Frisørskole i Sandes å har nå kun lærling tiden min igjen. Men nå så er jeg fortsatt hjemme med sønnen min og jobber litt ekstra vakter i en butikk her jeg bor. Men håper på å snart komme i gang med lærlingtiden.

Her på bloggen min kommer du til å lese mye om min hverdag med en 1 åring i hus, men også mye om hår og sminke. Du kommer til å få oppleve mine oppturer og nedturer, og ikke minst utfordringene jeg kommer til å møte på.

Jeg håper du vill fortsette å følge meg både nye og tidligere følgere! :-)


Likes

Comments

Hei og velkommen til min nye blogg.
Jeg har tidligere blogget på themountainduck.blogg.no, men ettersom at jeg hadde null motivasjon for å blogge, så tenkte jeg at det kanskje kunne hjelpe å bytte blogg plattform.
Jeg skal skrive et innlegg om meg og hva du kommer til å lese på bloggen min. Så jeg håper du har lyst å følge meg videre.


Likes

Comments