Har en tendens att vara extremt impulsiv med mina livsval, både med positiva och negativa resultat. För ett år sedan tog jag ett hastigt beslut att packa ihop allt jag ägde för att flytta till Paris. 5 månader senare satt jag på ett plan påväg hem igen.

För en månad sedan packade jag ännu en gång ihop alla mina saker med Uppsala som destination. Ja ni läste rätt, UPPSALA! Kan nuförtiden kalla mig Uppsalastudent, eller rättare sagt juriststudent!

Den senaste månaden har varit otroligt intensiv med nollning, fester, sittningar, plugg och en massa nya saker, men har haft så kul! Trodde alltid att folk överdrev när dem sa att studenttiden var den roligaste tiden i deras liv, men nu förstår jag.

Så det är alltså i Uppsala som man kommer hänga nu de kommande 4,5 åren. Tack livet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här kommer en sista bildbomb från Spanien med bilderna från Alhambra! Rekommenderar definitivt att man åker dit om man har vägarna förbi Granada.

Likes

Comments

Kände att jag var tvungen att komma ut lite imorse så bestämde mig för att ta en långpromenad runt Frigiliana. Detta är verkligen en mindre version av Grekland med vita byggnader, blåa dörrar och fina gator. Är lite smått kär måste jag erkänna!

Likes

Comments

Hittade en så mysig restaurang med en utsikt som inte var att klaga på. Så himla fint med alla blommor också!

Likes

Comments

Efter en snabbvisit på marknaden i Frigiliana begav jag mig till Nerja för att träffa Karin och hennes kompisar. Blev en tredje dag på Calahonda, men vad gör det? Så fin strand! Dessutom blåste det ordentligt idag vilket svalkade ner en. Kom dock hem röd som en tomat. Det är problemet med vind på varma dagar, man känner aldrig av när man börjar bränna sig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Blev en dag med strandhäng i Nerja idag. Blev alldeles för varmt för att vara kvar i Frigiliana så dagen fick spenderad vid havet istället.

Likes

Comments

Hämtade upp denna skönhet kvällen innan jag skulle åka till Spanien! Trodde aldrig att den skulle hinna bli klar till resan men underbara Amanda på Blanca & friends lyckades fixa till den precis i tid. Hur kan ens man vara såhär kär i en väska?

Modellen jag har heter Blanca Bag short!
Deras instagram: @blancaandfriendsstore

Likes

Comments

07.10 ringde väckarklockan imorse. Avskyr att sova bort dagarna man har här i Spanien. Är hellre uppe supertidigt, äter frukost, gör morgonträningen för att senare ta igen sömnen på stranden.

Jag och syster körde en powerwalk genom Frigiliana för att se vad som finns här. Mycket uppförsbackar och trappor så blev ett bra träningspass kan man säga. Träningen var det dock värt för wow vilken fin stad!

Nu ska vi nog bara köra strandhäng hela dagen!

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw