Denna helg har verkligen gått snabbare än snabbast. Har lyckats klämma in 4 mottagningar på 3 dagar, och däremellan träffat lite andra vänner. Känner att jag egentligen behöver sova hela dagen idag men jag hatar att slösa bort en fin söndag så istället för häng i sängen så ska jag träffa både Jonna och Sophia.

Veckan som kommer är lika hektisk som helgen. Har redan några samtal inbokade inför imorgon, på fredag är det sommarfest med jobbet som gäller och nästa helg är lika uppbokade som denna.

Tycker dock bara att det är kul att ha en full kalender, tiden går ju så mycket fortare då. När man har Spanien att se fram emot så får veckorna mer än gärna fortsätta i denna fart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för en av mina närmaste vänner, Molly, att springa ut.

Kan inte förstå att det redan är ett år sedan man själv stod där med mössa och betygen i handen. Tiden har gått så himla fort, lite för fort om jag får säga det själv.

Tog iallafall med mig kameran till mottagningen och lekte lite paparazzi. Inte särskilt svårt att få till bra bilder när man har så snygga vänner.

Likes

Comments

Vid denna tidpunkt förra året så laddade man upp inför studenten och allt annat som månaden skulle bjuda på, som midsommar. Nu kanske man inte har studenten att se fram emot men är lika glad att det är juni ändå!

Älskar juni!! Då vet man på riktigt att sommaren är påväg, midsommar som är en av mina favorit högtider är bara dagar bort och Sverige är så vackert som det kan bli!

Så avundsjuk på alla vänner som tar studenten imorgon och fredag. Studentdagen var utan tvekan en av de absolut roligaste dagarna i livet! Vill bara göra allt igen.
Nu får man längta till alla andras mottagningar istället haha.

Likes

Comments

Min helg lite kort summerat i bilder:

Långpromenad längs Norr Mälarstrand

Smaka på Stockholm

Hemvändarvecka vilket betyder att alla ens bästakompisar nu återvänder från studenstäderna/tentaträsket. Nu är man hel igen.


Resten av veckan är fylld av jobb (en jäkla massa jobb utan att överdriva), 3 studentmottagningar, en slutskiva och en del kompisar som man ska krama om nu när de är hemma för sommaren.

Likes

Comments

Helgen kan summeras i 27 grader, sönderbrända axlar och välbehövd egentid. Måndagen spenderades med en bästavän och sushi på Skeppsholmen. Så taggad på fler sensommar kvällar och långpromenader! Fan det man lever för.

Likes

Comments

Igår kväll var vi ca 12 tjejer som firade min älskade bästavän som äntligen har fyllt 20. Värmen, god mat och bra sällskap bäddade för en otrolig kul kväll vilket det absolut blev! Idag mår man som man förtjänar kan man nog säga.

Likes

Comments

Lite kul att kolla statistiken och se att även fast man skriver lika ofta som det är mer än 15 grader i Sverige, så är det fortfarande folk som kollar in. Är definitivt ingen bloggare men kan tycka att det är kul att ha bilder från vardagen sparade någonstans. Har ju även några vänner som är kvar i Paris som har tjatat om att de vill höra mer om livet i Sthlm. So here goes nothing haha.

Gårdagen spenderades i hemmets lugna vrå. Kände mig dock så instängd efter att ha spenderat hela dagen hemma så bokade i sista minuten ett pass på becore och tog mig in till stan 10 imorse för lite megaformer. Njöt av promenaden från Karlberg till Tulegatan, vilket jäkla väder! ÄLSKAR svensk (nästan)sommar och ÄLSKAR vasastan! Här ska jag bo någon dag.

Efter gymmet låste jag mig in på biblioteket, dock var koncentrationen inte på topp så drog hemåt efter bara några timmar. Njöt av solstrålarna hela vägen hem. Kan det inte vara såhär fint varje dag??

Nu väntar en stressig jobbvecka och en massa matte! Heja heja! Bara tre veckor kvar sen så är man fri från mattehelvetet.

Likes

Comments

Livets helg.
Kroppen har misshandlats dygnet runt sedan i fredags men det har det varit värt. Att få spendera alla dygnets timmar med mina favoritmänniskor är värt allt och lite till.

Likes

Comments

...så gled man runt i Bryssel, åt sin egna kroppsvikt i våfflor och hängde med världens bästa människor. Tänk vad tiden går snabbt.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw