Under veckan har jag jobbat och fyra nätter och nu har jag ledigt inatt. Jag är inte direkt jätte pigg på att gå till jobbet på kvällarna längre. Jag är inne i en svacka och tycker oftast att det ska bli tråkigt att jobba. Som tur är så tycker jag inte att det är tråkigt att vara på jobbet. (Än så länge.)  

För tillfället sitter jag på Olearys i Falköping och dricker öl. Jag har nämligen lämnat festen jag varit på därför att flera andra gick och jag kände att jag ville gå och söka lycka på krogen. Och jag kände vibbar av att värdarna började bli trötta och funderade på att stänga ner. Eller jag förväntar mig ärligt inte något på krogen men jag känner inte för att gå hem. 

Har du sett bilden på min kollega som hon lade upp på fb idag? Hon är skit snygg på den bilden. (Dregel!)  ;-)  


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag är en enkel kannibal som inte fått någon mat. Jag vill ha horor jag vill ha horor och kriminella. Jag har provat missionär men det gick la sådär. Jag fick ju magknip och lite små skuld de var för snälla. 

Likes

Comments

Som en snigels framfart i trädgården går det inte alltid snabbt för mig att göra något och att ta mig dit jag ska men jag får stor effekt när jag tar mig fram i livet.

Med en stens tålamod kan jag uthärda och se saker i livet och bygga upp mig i livets framfart.

Likes

Comments

I fredags förra veckan dödade några män en massa personer i Paris. Helt utan att bry sig om vilka de dödade sköt de rakt mot människor och sprängde sig själva.

Under de senaste åren har liknande grupper utfört liknande attacker och sagt sig ha religion och viljan att försvara sig mot ondskan som anledningar.

Låt mig bara säga detta det finns ingen religion eller mänsklig behov som kan försvara sådana handlingar. De som utför dem är oftast unga män och kvinnor som har blivit påverkade av ledargestalter och andra människor. Vilka är då de som har påverkat dessa människor att utföra dessa handlingar? I grunden finns folk som vill utnyttja människor för deras egna vinning. Några få människor som inte bryr sig om vilka som kommer till skada bara de får vad de vill och får styra andra. Dessa människor har alltid funnits och kommer alltid att finnas. Det kan vara allt från mobbaren på skolgården som slår andra elever för att visa sin makt, Lokalpolitikern som styr kommunen och tvingar andra att genomföra de saker han vill, Diktatorn som styr landet och låter den egna befolkningen dö av matbrist och den religiösa ledaren som eldar upp folk som han predikar för.

Jag tror att vi i Sverige har passerat den tid där vi kunde leva utan att påverkas av vad som händer på resten av jorden. Vi måste inse att vår värld inte är skyddad längre och att det kommer att hända något fruktansvärt i vår närhet eller med oss själva. Om vi inte skyndar oss att hjälpa alla de som redan är drabbade av våld och börjar bekämpa våldet så kommer vi att bli överkörda av de människor som vill utsätta oss för ondska och då kommer vi få det mycket värre än om vi skulle reagera och börja bekämpa ondskan redan idag.  Vi kan inte längre sitta i våra hem och tänka att jag kan hjälpa dem bara det inte påverkar mig ekonomiskt och personligt.

Jag tror att det är tid för världen att samlas och bekämpa ondska med alla medel och då kommer det få effekter här i Sverige. När Sverige går in och bekämpar terrorister med vapen och ekonomiskt kommer terroristerna att vilja ge igen och det kommer de inte att göra i Syrien utan här i Sverige. Vi kan inte stoppa dem från att komma till våra städer och hem. Det är inte flyktingarna som kommer till våra gränser utan mat vatten och bostad som är farliga, Det är de som kan resa in med flyg och bo på hotell och sprida pengar som kan planera terrordåd och skada oss. Terroristerna i Paris gick inte runt utan de åkte runt i hyrbil, De hade köpt vapen för att döda. 


Likes

Comments

​I dagens samhälle ska en man vara stark ha ett bra självförtroende och ta för sig. En kvinna ska klara sig själv följa skönhets idealen och vänta på att en man visar intresse för henne. Om en man inte tar för sig utan är tillbaka dragen och en kvinna tar för sig så ses detta men förakt.

Går du ut på krogen så ser du att det inte funkar i praktiken. Det jag vill säga är att det behövs fler kvinnor som tar för sig i samhället och fler män som vågar visa att de inte är bekväma med att spela Hulken.

Likes

Comments

Då ska jag tillslut börja blogga. Iallafall göra ett försök att klä mina tankar i ord.

I många år har jag funderat på att börja dela med mig av mina tankar åsikter och idéer. Men har inte tagit steget och gjort detta för jag inte har hittat forumet för detta. På olika communitys kan vem som hälst läsa det med risk att jag drar på mig folk som är ute för att jävlas och sådana människor vill jag inte ha in i livet igen. Jag har förut varit rädd för att börja blogga för tänk om jag inte skulle kunna komma på något att skriva? Tänk om ingen vill läsa.

Varför då starta en blogg? Jag vill skriva ner vad jag tänker och tycker för att dela med mig till personer som är seriösa och som är intresserade av vad jag tycker. 

Vem är då jag som skriver? Jag kan beskrivas som en man som har fyllt trettio men beter sig som om han är tjugo fem. Jag har varit singel under en massa år och har inte vågat ta steget för att hitta en tjej som jag kan ge hela mig åt. Eftersom jag har bott ensam länge så har jag fastnat i gamla beteende mönster och i lathet. Jag har sett endel i livet och varit med om saker som jag inte pratar om detta har lett mig till att jag kan vara tillknäppt och osäker. 

Jag har en mamma, en pappa en storasyster och en tvillingsyster.  Sen har jag två svågrar och tre underbara systersöner i åldrarna 8 år, 5 år och 10 månader.  Jag kan prata länge om mina systersöner om det inte är någon som stoppar mig.


Likes

Comments