C9 (Change 9) är precis som rubriken säger, en perfekt start till ett hälsosammare liv. C9 är det första av tre paket i Forever Fit’s serie mot en hälsosammare livsstil. C9 har fokus på att rensa kroppen och gå mot en mer hälsosam livsstil och man blir också inspirerad att komma igång med träningen. Många av oss vill leva ett hälsosammare liv men ibland är det svårt att veta var man ska börja. C9 är ett perfekt startpaket som har tagit hälsovärlden med storm. Här får man en kickstart till bättre kost och träning.

C9 är en kickstart mot en hälsosammare livsstil

C9 programmet är ingen mirakelkur, det är ingen diet som man slaviskt måste följa resten av sitt liv. Under 9 dagar blir du inspirerad till hur du kan integrera ett hälsosammare liv med träning och kost.

Det finns också en stor community där alla stöttar varandra och tipsar om olika recept osv. Har du det minsta tvivel rekommenderar jag dig att gå med och läsa vad de tusentals medlemmarna skriver om sina upplevelser med C9 programmet.

De flesta som använder C9 gör det med intentionen att gå ner i vikt. Men efter man ser resultaten blir man också peppad av att bibehålla en nyttigare livsstil.

När man får balans med träningen och kosten kommer du automatiskt gå ner i vikt och bli starkare. Många av mina nära och kära har testat detta paket och alla är supernöjda.


Vad ingår i C9 paketet

Forever Ultra Proteinpulver

Forever Ultra är ett högvärdigt sojaprotein och kan ersätta upp till två måltider per dag, fungerar utmärkt som frukost, lunch, middag och/eller kvällsmål. Man kan också använda Ultra som mellanmål. En portion Forever Ultra innehåller endast ca 200 kcal, men det höga proteininnehållet gör att den ger en bra mättnadskänsla. Tack vare proteininnehållet orkar du träna samtidigt som du ersätter måltider med Ultra, och proteinet gör det dessutom lättare för dig att bibehålla din muskelmassa. Välj mellan två goda, naturliga smaker: vanilj eller choklad.

Forever Aloe Vera gel

Forevers Aloe Vera odlas med växelbruk vilket ger jord och plantor optimalt näringsupptag. Det sägs att Aloe Vera har en positiv påverkan på tarmen vilket forskarna mer och mer kopplar till optimal hälsa. Googla gärna runt på fördelar med Aloe Vera för att få mer information.

Forever Fiber

Forever Fiber stödjer matsmältningen och ger oss en ökad mättnadskänsla och dämpar sötsuget vilket är perfekt när vi tar oss an ett program som C9. Det bidrar också till att bibehålla en jämn blodsockernivå samt ökat immunförsvar. Forskarna kopplar mer och mer ihop immunförsvaret med en god tarmflora vilket fibrer kan hjälpa till med.

Forever Fiber gör det enkelt att lägga till mer fibrer i dieten genom 5 gram lösliga fibrer i varje stickpack. Det motsvarar nästan en ½ kopp brunt ris eller 2 skivor fullkorns toast – men utan kolhydrater och kalorier! Det är ett bekvämt sätt att öka ditt totala dagliga fiberintag.

Forever Therm

Forever Therm är ett kosttillskott med fullt fokus på ork och förbränning. Innehåller åtta vitaminer, däribland vitamin C, B2, B6, B12 och Pantotensyra som alla bidrar till normal energiomsättning och att motverka trötthet och utmattning. Forever Therm innehåller även extrakt av både grönt te, kaffe och guarana. Detta är perfekt för att hålla orken uppe på ett naturligt sätt under dessa 9 dagar.

I C9 paketet ingår ett tydligt program som ger förslag på vad du kan äta, dricka och träna varje dag i nio dagar.

Förväntade resultat av C9

  • Viktnedgång
  • Ökad energi och välmående
  • Inspiration till en hälsosammare livsstil genom kost och träning


Du hittar C9 boxen & de andra boxarna HÄR.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

FOREVER LIVING, Inspiration

Vitaminer och mineraler behöver vi få i oss varje dag. Men i en stressig vardag är en näringsmässigt perfekt kost inte alltid en självklarhet – och det är ju långt ifrån alla ungar som älskar grönsaker … Forever Kids multivitaminer innehåller viktiga vitaminer och mineraler. En extra trygghet för dig som förälder i form av barnvänliga tuggtabletter med god smak av vindruvor och persika.

13 vitaminer klassas som essentiella, livsnödvändiga. Det innebär att vi regelbundet måste få i oss dem via det vi äter eftersom kroppen inte själv kan producera dem. 11 av dessa essentiella vitaminer finns i Forever Kids®. Däribland vitamin D som till exempel bidrar till att bibehålla normal benstomme och normal muskelfunktion. Vitamin C som, tillsammans med B-vitaminerna B6 och B12, bland annat bidrar till normal funktion hos nervsystem och immunsystem, samt normal energiomsättning. Vitamin A bidrar till exempel till att bibehålla normal synförmåga.

Mineralerna järn och zink har också viktiga egenskaper. Järn bidrar exempelvis till att minska trötthet och utmattning, till normal energiomsättning samt till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Zink bidrar bland annat till normal kognitiv funktion (dvs. hjärnfunktioner som minne och tankeförmåga).*

Forever Kids innehåller även vår egen frukt- och grönsaksblandning med bland annat morötter, blåbär, äpplen, tranbär och jordgubbar.

Du hittar Forever Kids New och 200 andra produkter HÄR.

Likes

Comments

Motivation, Inspiration, FOREVER LIVING

För ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler

Vårt populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva, ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil.

För vem?

Toppatlet eller vanlig motionär? Det spelar ingen roll här. ARGI+ passar alla vuxna människor. Perfekt för dig som lever ett aktivt liv eller som vill komma igång med att göra det, men passar också fint som en uppfriskande start på dagen.

Du får:

  • Utvalda vitaminer som stödjer din aktiva livsstil
  • Din dagliga dos av vitamin C, D, B6, B12 och folsyra
  • Aminosyran L-arginin och en juice- och fruktextraktmix från frukter och bär
  • Portionsförpackning för enkelhetens skull

Portionsförpackad energi

Träning i sig ger energi, men ibland kanske du ändå vill ha lite hjälp på traven. ARGI+ är ett kosttillskott i pulverform som enkelt blandas med vatten eller annan dryck. Det innehåller till exempel vitamin B6 och B12, som bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning och till en normal energiomsättning. Och det är portionsförpackat, så att du alltid kan ha med dig din egen sportdryck i fickan.

För blodomlopp och immunförsvar

ARGI+ innehåller också aminosyran L-arginin och vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion, liksom folsyra som bidrar till normal blodbildning. Ett fungerande blodomlopp är viktigt. Det är kroppens transportsystem som ser till att syre, näringsämnen, olika hormoner och signalsubstanser kan föras runt i kroppen. Blodet cirkulerar i blodkärlen och tar med sig de olika ämnena – och för även bort avfall som bildats vid ämnesomsättningen. Blodet är också en viktig del av vårt immunförsvar. Flera av vitaminerna i ARGI+, vitamin C, D, B6, B12 och folsyra bidrar också till immunsystemets normala funktion.

För normal muskelfunktion

Aminosyror är beståndsdelar som bygger upp proteiner. I våra kroppar behövs proteiner bland annat för att våra muskler ska fungera normalt. Även här gör ARGI+ en insats genom sitt innehåll av vitamin B6 som bidrar till normal protein- och glykogenomsättning, och vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

Med fruktig smak

I ARGI+ finns också en mix av fruktextrakt och juicepulver från blåbär, hallon, körsbär, björnbär, svarta vinbär, fläderbär, vindruvor och granatäpple, vilket också ger den sin uppiggande smak.

Du hittar ARGI+ och 200 andra produkter HÄR .

Likes

Comments

2017, Allmänt, Tankar, Personligt, Motivation

Vad vill jag jobba med? Vad vill jag utbilda mig till? Jag är 24 år men har ingen aning vad jag vill göra, vad jag vill bli. Vet man någonsin vad man vill göra med sitt liv? Det tror jag inte.
Jag har testat på mycket i mitt liv, men det jag fastnat mest för är att jobba med människor. Receptionist jobb är något jag kan se mig själv som. Men lär ändra mig om 1 år igen.

Därför ska jag nu söka mig över pölen, söka jobb på hotell som receptionist & börja på en ny kula. Liksom jag är ung ännu, jag vill testa nya saker, jag vill inte bo på Åland resten av mitt liv. S kanske blir kvar på Åland men vad gör det, 2 timmar med båt över så kan vi ses ändå.

Jag vet även hur svårt det är att hitta lägenhet i Sverige. Men jag ger inte upp i första taget.

Likes

Comments

I helgen har företaget jag jobbar med sommarens ballaste fest - Summer Party med tema carneval in Rio!
Är sjukt taggad och det ska bli sjukt roligt att träffa alla mina kollegor som jag inte har träffat ännu då jag bor på Åland & de i Skåne bla, haha!

Och ännu mer taggad blir jag när jag får gå upp på scenen & ta emot titeln Supervisor! Det är så stort för mig att jag tagit det till nästa steg i min karriär! Nu siktar jag framåt mot nästa mål!

Klänningen jag ska ha är en röd paljett klänning, något jag aldrig haft på mig förut, haha! Och stora fjäder örhängen, en glittrig choker & en mask med fjädrar! Denna outfit kommer vara ones in a life time! Haha!

Likes

Comments

Igår åkte vi på en 23 timmars kryssning med Cinderella. Det var kul så länge alla höll sig vakna, haha. Halva gänget sov 90% av kryssning haha.

Idag blir det soffläge & pizza.

Tack hej.

Likes

Comments