I helgen har företaget jag jobbar med sommarens ballaste fest - Summer Party med tema carneval in Rio!
Är sjukt taggad och det ska bli sjukt roligt att träffa alla mina kollegor som jag inte har träffat ännu då jag bor på Åland & de i Skåne bla, haha!

Och ännu mer taggad blir jag när jag får gå upp på scenen & ta emot titeln Supervisor! Det är så stort för mig att jag tagit det till nästa steg i min karriär! Nu siktar jag framåt mot nästa mål!

Klänningen jag ska ha är en röd paljett klänning, något jag aldrig haft på mig förut, haha! Och stora fjäder örhängen, en glittrig choker & en mask med fjädrar! Denna outfit kommer vara ones in a life time! Haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår åkte vi på en 23 timmars kryssning med Cinderella. Det var kul så länge alla höll sig vakna, haha. Halva gänget sov 90% av kryssning haha.

Idag blir det soffläge & pizza.

Tack hej.

Likes

Comments

Godmorgon finisar.

Vilken spexig rubrik känner jag. Haha. Men idag är en sån där tråkig dag, var till tandläkaren kl 10 och sen var vi och handlade. Och när vi var hemma vid 13.30 fixade jag en så sjukt god smoothie! Dock var den väldigt simpel, haha. Naturell yoghurt, banan och Argi+ men det var nog argin som gjorde att det blev så himla god. Omnomnom! #recommend

Likes

Comments

Allmänt, Inspiration, Personligt

Alltså det bästa med att jobba via sociala medier är att jag kan jobba vart jag vill. Vill jag vara hemma kan jag vara det, vill jag sätta mig på ett café kan jag göra det eller som idag. Jag ska äta middag hos en kompis, då tar jag bara med mig datorn och kan jobba medans maten lagas. Hur skönt?

Vill du också kunna jobba vart du vill och när du vill? Maila mig: janssonfanny@hotmail.com

Imorgon ska jag till tandis, men efter det funderar jag på att sätta mig på en uteservering och njuta av solen (om den vill visa sig) och jobba lite ute. Så skönt.


Passar såklart på att njuta av solen också idag!

Likes

Comments

Läsvärt, Tankar

Jag har i princip hela mitt liv hållit allt inom mig. Jag kan inte prata öppet om hur jag känner. Jag håller allt inom mig och hoppas på att jag ska kunna släppa det. Men nu har jag kommit till det stadiet där jag insett att jag inte kan hålla allt inom mig längre. Jag måste säga hur jag känner och mår.

Alltid har det vart någon som säger åt mig vad jag ska göra. Jag har snällt gjort det och aldrig följt mina drömmar. Jag har nu bestämt mig att följa mina drömmar.

Jag drömmer om att bli kock. Jag vill utbilda mig till kock och sedan gå en högskoleutbildning till estenom (vet du inte vad det är googla). Men som mycket annat kan det komma en hel del i mellan. Och nu gjorde det det. Min rygg gav upp. Jag tappade motivationen till att gå tillbaka till skolan, för jag vet ju att ska jag utbilda mig till kock och sedan jobba som kock. Då kommer jag måsta gå till kiropraktor varannan månad. Nej, det är inget liv jag vill ha.

Jag bestämde mig alltså för att söka distansutbildning. Jag ska söka kurser som gör att jag inom en snar framtid kan söka till högskola. Kanske mina drömmar sprack där också med att bli estenom. Såklart.

Det jag vill säga med det här inlägget är bara att sluta säga åt mig vad JAG ska göra.

Jag har utvecklat ångest under de senaste åren, pga. att jag inte har pratat med någon.
Jag startade en blogg, där jag kunde skriva av mig. Gjorde jag det? Nej, för jag visste ju vad folk skulle säga.
Precis samma som jag fick en kommentar här om dagen. - Sluta göra det där.

Nej, jag driver en medelstor blogg. Jag tjänar några små slantar på min blogg. Ska jag lägga ner då? Nej. För det här är något jag älskar att göra. Bara jag tar mod till mig och skriver av mig.

Jag tillbringar var och varannan kväll till att gråta en skvätt. För jag känner mig misslyckad. Misslyckad för att min kropp inte orkar med det yrke jag drömt om att bli sedan jag var en liten flicka. Gissa vad? Där kommer tårarna igen. För det är ju mitt drömyrke. Men jag lyssnar på min kropp och den sa stopp.

Hata på mig, kasta skit på mig, säg vad ni vill. Men om ni inte kan stötta mig i mitt val så behöver man inte heller vara en del av mitt liv.

Jag utbildar mig inom något som min kropp klarar av. Fast det inte är något jag drömmer om.
Jag vet att inom 2 år, kommer jag och min man flytta till Sverige. Köpa ett hus och jag kan jobba med något som jag vill göra. Jag tänker inte lyssna på andra längre.

Jag vet att det här inlägget kan ha blivit väldigt sluddrigt, men ikväll tog jag ett stort steg för att vara jag. Jag skrev ut vad jag tycker och tänker. Vissa kommer tycka att jag ska radera det här. Men nej, det är min blogg. Det är vad jag känner.

Tack för mig.

Likes

Comments