• 12 sekundsnabba sminktips

    "1. Använd concealer under ögonbrynen och runt läpparna. Att applicera concealer under och över ögon…"

  • HAIRSALESE.SE

    "Hairsale.se säljer hårvårdsprodukter från professionella varumärken som Davines, Kerastase, Matrix,…"

  • GLOSSYBOX

    "Letar du efter mascara, nagellack eller foundation som passar dig? Med GLOSSYBOX kan du prova det b…"

View tracker
Inspiration, Mode, 2017

1. Vitt
Vitt är helt klart vårens trendigaste färg. Kulören är fräsch, snygg och perfekt till våren.
2. Volanger
Man kan inte får nog av alla underbara volanger som piggar upp klänningar och one shoulder-toppar. Detaljen finns i både romantiska modeller och skulpturala kreationer.
3. Siden
Vi älskar alla sidenplagg som slinkiga kappor, blusar och byxor – speciellt snyggt är det att matcha ton i ton i sköna siden-set.
4. See through
I vår ska hud synas, antingen genom ett sexigt nätlinne eller en skir och transparent kjol.
5. Regnrocken
Regnplagg med det lilla extra är en stor trend i vår. Låt oss alla bära en vasst skuren guldregnkappa med söta passpoaler.
6. Plisserat
Plisserat hänger med en säsong till. Det är en underbar struktur, sval och luftig och passar sommarplagg perfekt.
7. Gult
En härligt solgul nyans lyser upp kollektionerna. Färgen är ljuvlig och mer lättburen än vad man tror.
8. Leopard
Love Leo. Mönstret funkar fortfarande, även till våren 2017.
9. Klänning
Säsongens viktigaste investering är en vit klänning. Det finns ljuvliga spetsvarianter, både till fest och vardag. Och på stranden kommer den långa svala bomullstunikan sitta som en smäck.
10. Dekonstruktion
Ta fem plagg och gör dem till ett helt nytt. Ett avantgarde-uttryck som nu blivit mainstream.
11. Cut out
Ett starkt och grafiskt uttryck. Designern gör hål i plaggen och låter kroppen bli en del av modeuttrycket.
12. Blommigt
Söta blommor som pryder sköna långa klänningar är en säkert kort i vår.
13. Aprikos
Pastellen som gäller nästa säsong är mjuk aprikos. Tonen är perfekt till säsongens romantiska chiffongklänningar.

Likes

Comments

View tracker
View tracker
2017, Allmänt, Personligt

Hej hej!
Nu kände jag att det var dags att ta tag i bloggandet igen!
Det har vart himla massa saker jag måsta ta tag i och la bloggen lite åt sidan då. Men nu har skolan börjat igen och allt rullar på igen. Igår var sista matte lektionen, alltså ever. JAG HAR KLARAT MATEMATIKEN! 🙏🏻 Känslan är obeskrivlig. Aldrig mera kommer jag att ha matte. Fy tusan vad skönt.

Nå nog om det. Just nu sitter jag på Koppargrytan och fikar i min ensamhet, haha. Nej men väntar på att klockan ska bli 14:30. Då ska jag till banken.

Ikväll ska jag försöka masa mig till gymmet, dock har jag ont i höger arm från i måndags då vi gymmade på idrotten i skolan. Men får väl i värsta fall kötta lite ben 💪🏽

Likes

Comments

Inspiration, Motivation, Träning

Med en välorganiserad träningsväska är det mycket lättare att ta sig iväg till gymmet. Här sakerna du ska tänka på när du köper och packar din väska.

I höst vill vi organisera allt i våra liv; garderoben, förrådet, kontoret, köksskåpen, bokhyllan och träningsväskan.

Rätt väskstorlek

Var inte snål när du väljer storlek på din väska. Även om du oftast går på yoga så kommer det säkert tillfällen då du behöver ett par träningsskor och flera lager med kläder. Då vill du inte behöva sätt dig på väskan för att få igen den.

Många fack

Kommer du åt allt lätt? Den bästa träningsväskan har ytterfack för busskort och nycklar och flera fack inuti för skor, kläder och necessär. En rymlig ryggsäck är både snyggt och snällt mot ryggen.

Stäng in svetten

Lägg ner en tygkasse (en plastpåse funkar också) i väskan. I den stoppar du dina svettiga kläder och den fuktiga handduken. Tygkassen kan du enkelt tvätta när det behövs. Tänk på att använda en väska av tyg, om du vill kunna slänga hela väskan i maskinen då och då.

Stor eller liten – välj en väska där du verkligen får plats med allt

Alltid i väskan

Några saker som alltid kan bo i väskan är vattenflaska, skavsårsplåster (räddaren i skavande skor-nöden), hörlurar, hårtofs (paniken att komma till gymmet utan att kunna sätta upp håret!), torrschampo och deodorant. Skaffa en en enkel necessär där du lägger hud- och hårprodukter i resestorlek, så att du inte behöver packa upp och ner grejerna varje gång du har varit på gymmet.

Nödunderkläder!

Har du också kommit ut ur duschen på gymmet för att inse att du glömt att packa ner ett par rena trosor och de du nyss tränat i är genomblöta? Fortsätt med att packa ner ombyteskläder inför varje nytt pass men göm också ett par ”panik-trosor” i ett av facken, som du kan plocka fram när du glömt de andra. Och när du använt dem, lägg genast dit ett nytt par!

Lagra energi

Av samma anledning som det är bra att ha panik-trosor så kan du även ha ett extra mellanmål i ett svåråtkomligt fack i väskan. När det är uppätet, se till att lägga dit ett nytt!

Likes

Comments