Igår åkte vi på en 23 timmars kryssning med Cinderella. Det var kul så länge alla höll sig vakna, haha. Halva gänget sov 90% av kryssning haha.

Idag blir det soffläge & pizza.

Tack hej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon finisar.

Vilken spexig rubrik känner jag. Haha. Men idag är en sån där tråkig dag, var till tandläkaren kl 10 och sen var vi och handlade. Och när vi var hemma vid 13.30 fixade jag en så sjukt god smoothie! Dock var den väldigt simpel, haha. Naturell yoghurt, banan och Argi+ men det var nog argin som gjorde att det blev så himla god. Omnomnom! #recommend

Likes

Comments

Allmänt, Inspiration, Personligt

Alltså det bästa med att jobba via sociala medier är att jag kan jobba vart jag vill. Vill jag vara hemma kan jag vara det, vill jag sätta mig på ett café kan jag göra det eller som idag. Jag ska äta middag hos en kompis, då tar jag bara med mig datorn och kan jobba medans maten lagas. Hur skönt?

Vill du också kunna jobba vart du vill och när du vill? Maila mig: janssonfanny@hotmail.com

Imorgon ska jag till tandis, men efter det funderar jag på att sätta mig på en uteservering och njuta av solen (om den vill visa sig) och jobba lite ute. Så skönt.


Passar såklart på att njuta av solen också idag!

Likes

Comments

Läsvärt, Tankar

Jag har i princip hela mitt liv hållit allt inom mig. Jag kan inte prata öppet om hur jag känner. Jag håller allt inom mig och hoppas på att jag ska kunna släppa det. Men nu har jag kommit till det stadiet där jag insett att jag inte kan hålla allt inom mig längre. Jag måste säga hur jag känner och mår.

Alltid har det vart någon som säger åt mig vad jag ska göra. Jag har snällt gjort det och aldrig följt mina drömmar. Jag har nu bestämt mig att följa mina drömmar.

Jag drömmer om att bli kock. Jag vill utbilda mig till kock och sedan gå en högskoleutbildning till estenom (vet du inte vad det är googla). Men som mycket annat kan det komma en hel del i mellan. Och nu gjorde det det. Min rygg gav upp. Jag tappade motivationen till att gå tillbaka till skolan, för jag vet ju att ska jag utbilda mig till kock och sedan jobba som kock. Då kommer jag måsta gå till kiropraktor varannan månad. Nej, det är inget liv jag vill ha.

Jag bestämde mig alltså för att söka distansutbildning. Jag ska söka kurser som gör att jag inom en snar framtid kan söka till högskola. Kanske mina drömmar sprack där också med att bli estenom. Såklart.

Det jag vill säga med det här inlägget är bara att sluta säga åt mig vad JAG ska göra.

Jag har utvecklat ångest under de senaste åren, pga. att jag inte har pratat med någon.
Jag startade en blogg, där jag kunde skriva av mig. Gjorde jag det? Nej, för jag visste ju vad folk skulle säga.
Precis samma som jag fick en kommentar här om dagen. - Sluta göra det där.

Nej, jag driver en medelstor blogg. Jag tjänar några små slantar på min blogg. Ska jag lägga ner då? Nej. För det här är något jag älskar att göra. Bara jag tar mod till mig och skriver av mig.

Jag tillbringar var och varannan kväll till att gråta en skvätt. För jag känner mig misslyckad. Misslyckad för att min kropp inte orkar med det yrke jag drömt om att bli sedan jag var en liten flicka. Gissa vad? Där kommer tårarna igen. För det är ju mitt drömyrke. Men jag lyssnar på min kropp och den sa stopp.

Hata på mig, kasta skit på mig, säg vad ni vill. Men om ni inte kan stötta mig i mitt val så behöver man inte heller vara en del av mitt liv.

Jag utbildar mig inom något som min kropp klarar av. Fast det inte är något jag drömmer om.
Jag vet att inom 2 år, kommer jag och min man flytta till Sverige. Köpa ett hus och jag kan jobba med något som jag vill göra. Jag tänker inte lyssna på andra längre.

Jag vet att det här inlägget kan ha blivit väldigt sluddrigt, men ikväll tog jag ett stort steg för att vara jag. Jag skrev ut vad jag tycker och tänker. Vissa kommer tycka att jag ska radera det här. Men nej, det är min blogg. Det är vad jag känner.

Tack för mig.

Likes

Comments

2017, Träning, Allmänt

Vad är C9?
Change 9 är en nio dagars program som baserar sig på aloe vera, ett matschema och lite motion. Paketet innehåller alla de produkter man behöv för dessa nio dagar, man får även ett instruktionshäfte där man steg-för-steg kan följa med vad man skall göra, äta och tänka på dag-för-dag. Alltså är det väldigt simpelt!
Detta paket passar för både män och kvinnor, personer som tränar. inte tränar, är överviktiga, jaa det är för alla helt enkelt!

Hur fungerar C9?
Det går ut på att ändra om ens tänkande, kickstarta en ny livstil och byta ut de dåliga vanorna mot bra vanor! Att dricka aloe vera gel, ta kosttillksott som ger kroppen de vitaminer och mineraler ingår bland annat i programmet. Att dricka gooda proteinshakes (och ja de är faktiskt goda!) är grunden i programet.
Dag 3-9 får man även äta lågkalorimåltider. Dessutom finns det en "free foods"lista där det står en massa grönsaker och frukt som man får äta hur mycket som helst av, det är inte meningen att man skall gå omkring hungrig!

Vad gör C9 programet för dig?
Det ställer om ditt tänkande på nio dagar, får en in på goda vanor istället för att man fortsätter med de dåliga vanorna. Aloe vera gelnen är ju grunden i det hela! Forever Therm som även finns med i paketet som lite extra hjälp. Forever Fiber, innehåller fiber precis som namnet säger. Forever Lite Ultra Shake är en proteinshake som i vanliga fall används vid träning, men i detta fall som måltidsersättning.
Den innehåller en massa bra vitaminer och mineraler och såklart proteiner, dessutom är den super god!

Dag 1 och 2 är planerade så att både kroppen och huvudet skall nolla sig. Dessa dagar, på grund av att man äter hälsosamt, det kan vara ovant för kroppen så man kan känna sig ganska trött, möjligen ha huvudvärk. Man har inga riktiga måltider under dessa dagar, men man får äta fritt från "free foods"listan.

Dag 3 till 9 får man äta en 600 kaloriers måltid endera till lunch eller middag, på sidanom resten av produkterna. Under denna tid kommer man även märka av förändringar på kroppen och i välmåendet, då kroppen börjar vänja sig vid hälsosam mat och ens nya livsstil.

Likes

Comments

Personligt, Allmänt, 2017

Godmorgon.
Tisdag idag och jag har i vanlig ordning ont i ryggen. Igår var det faktiskt bättre men idag är det ett helvete igen. Sjukanmälde mig imorse och har legat som en klubbad säl på soffan sedan dess.

Jag överväger nu att avbryta mina studier då kock yrket sliter på kroppen och jag redan nu inte klarar av att vara i skolan p.g.a min rygg.

Jag har börjat kolla runt på distans utbildningar inom en annan inrikting. Väntar på svar bara.

Jag vet vad alla kommer säga nu: Nej, du har bara 1 år kvar. Ja, men ska jag inte lyssna på vad kroppen säger?! Jag är bara 23 år och känner mig som 83 år.

Det är inget lätt beslut överhuvudtaget. Jag har verkligen funderat fram och tillbaka. Jag älskar att laga mat men det kommer inte funka i längden.

Jag orkar inte ha ont VARJE dag efter en dag i köket i skolan. Varje dag i 1 år till. Nej det kommer inte funka.

Det är min kropp, min rygg som tar kål på mig, mitt val.

Likes

Comments