• Instagram
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Måste bara tipsa om en helt fantastisk blogg. Hon har alltså flyttat till Burma som nu heter Myanmar för att hjälpa flickor inom trafficking och prostitution. Hon är endast 18 år och har lämnat sitt trygga hem i Sverige för att göra skillnad här i världen. Hur inspirerande är inte det? 

Gå in och läs hennes blogg! www.nouw.com/luven

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var det som sagt min och Alexanders två årsdag och den firade vi tillsammans på Clarion Hotell. Jag trodde vi skulle ha en mysig picknick men så överraskade han med ett hotellrum istället. Där låg vi och myste med mousserande vin, salamichips och vindruvor. Sedan år vi middag på ett jättemysigt ställe som hette Hosteria Tre Santi. Där åt vi italiensk mat som jag älskar. När vi hade ätit klart den supergoda maten var vi så proppmätta att vi rullade tillbaka till hotellet och fortsatte att mysa framför en film med chips och dipp. En perfekt dag helt enkelt!

Likes

Comments

Idag var det två år sedan jag sa ja efter att du tjatat om att bli tillsammans. Tiden går så fort samtidigt som den går för långsamt. Jag kommer ihåg varenda sekund med dig och det känns som att det var igår som vi somnade tillsammans på Ling Lings lilla soffa. Men samtidigt känns det som att vi alltid har varit tillsammans, vi känner varandra utan och innan till. Du är en del av mig. Den stora frågan nu är när vi ska skriva vår egna ordbok. Mööö, delakandela och tzutsame är ord som för andra kanske låter helt efterblivet men inte för oss, för vi är båda lika galna. Blir bara mer kär i dig för varje dag som går. Du inspirerar mig och får mig att växa.

Skrev det för ett år sedan och skriver det igen; Orden ""jag älskar dig"" räcker inte för att beskriva det jag känner för dig. Jag beundrar dig, avgudar dig och skulle göra vad som helst för dig. Du får mig att älska livet som jag en gång hatade. Du betyder allt för mig Alexander. Du är min drömprins, min allra bästavän och min själsfrände.

Likes

Comments

Hela dagen har gått åt till att plugga körkortsteori och övningsköra. Mest åt teorin, tycker det är så läskigt och obekvämt att köra. Är inte direkt en naturbegåvning om man säger så. Har nu bestämt mig att jag måste ta mitt körkort innan mars för då går mitt leg ut och lika bra att fixa ett körkort då. 

Likes

Comments

Ska försöka börja bli nyttigare och träna. Har sagt det så många gånger att jag inte ens tror på mig själv när jag säger det nu. Vill verkligen komma igång och få träningsrutiner och komma i form. Vill vara lika vältränad som jag var förut. Så nu ska jag ut och springa lite och sen köra lite styrketräning, eller så blir det bara styrketräning för jag hatar verkligen att springa.

Likes

Comments