Kommer snart att börja blogga på en annan blogg. En som jag har själv. Där kommer ni få riktig uppdatering!
Så nästa år, då kommer jag börja ha en egen blogg med grym uppdatering! 😊

/Emma

Likes

Comments

Kom till Spånga gymnasium innan 3 och rid mina ponnysar. Jag och min syrra kommer stå där från 11. Och sen såklart Gina och Frieda. Vi var där igår också, och då gick det helt okej. Men hoppas det går bättre idag! 😃Gina var riktigt stilig igår. Glitter i pannan och svans 😉


/Emma

Likes

Comments

Har stora mål med Gina. Mål som vi kan lyckas med, mål som vi ska lyckas med. Jag tänker inte ge upp förens vi har nått dem målen. Ni får tro att jag tror för mycket, att jag har ett för högt mål. Men jag kan lova er, vi ska lyckas!

2013 är snart slut. Vi började tävla pay n jump på 50cm, ingen var så lycklig som jag var när vi hade tävlat våran första tävling det året. Efter att ha världens otur med en skada som höll i 1år. Från att ha ridit barbacka och skrittat en hel sommar, efter att ha en häst skadad som inte kunde bli riden på hela vintern. Efter att jag var så jävla ledsen för min ponny. Då äntligen kom vi ut på banan, hoppade 50-60-70 baner, och jag var lika glad som om jag hade vunnit EM. Min ponny är glad och jag är glad.

Vi kom ut på våran första riktiga tävling, slutade med en vägring + tidsfel. Jag var så nöjd att vi inte vägrade ut oss. Som vi hade gjort innan skadan på varje tävling. Vi tävlade en till klass, som sluta väldigt dåligt, men inte så konstigt.

Tävlingen efter det kom 3månader efter. Felfri och kom 3a, glad som jag vet inte vad. Andra klassen gick värdelöst.
Såhär fortsatte det.Kom runt alla rundor efter det. Förutom den sista tävlingen vi gjorde iår. men det var alltid en glad Emma som åkte hem!
2014 Ska vi lyckas att gå flera felfria LB och LA. Så att jag har hela 2015 på mig att kvala MSV. Efter det har jag ett ponny år kvar, där har jag inte planerat något speciellt. Men några "små" mål har jag. Men vi ska helt klart lära oss att tävla MSVA. Så hela 2016 ska hindrena ligga på 120-130.
Detta är mina planer med min ponny, jag sätter stora mål, men jag har även 3år på mig, så vi hinner med allting.

I början på detta år fick jag en ny hopptränare och en ny dressyrtränare. Dem har lärt mig väldigt mycket, och jag rider mycket bättre nu än vad jag gjorde 2012.

I början på min och Ginas tävlings säsong så red jag stora svängar, avståndet var helt värdelöst och min sits finns inte längre på kartan. Jag har nu bytt hopptränare, och med henne lär jag mig mer teknik, hur jag ska få avståndet perfekt, hur jag ska komma mot hindret osv. Allt för att det ska bli perfekt. Jag får även hoppa lite högre hinder, och lära mig på sånna hinder.
Jag har mycket mycket mer att lära, men här kan ni se årets rundor:

sista hindret kom inte med
/Emma

Likes

Comments

Asså wow vad jag saknar detta. Usa, Hawaii, värme, bara familjen och solen. Kommer säkert inte resa på jätte länge, och Hawaii var nästan ett år sedan. Kommer nog aldrig få komma tillbaka till dem fina öarna... Men är glad att det äns hände 1gång.

/Emma

Likes

Comments

Lite halvgammal sådär, men fortfarande så jäkla bra!

/Emma

Likes

Comments

Jäääklar vad gammal, (igentligen inte, men känna verkligen som det).
Ohh kommer ihåg när jag lyssna på den, man blir såååå glad.

/Emma


Likes

Comments