Alla drömmer vi oss bort någon gång....sol, bad och semester.... Det har varit en hektisk vår så jag ser verkligen framemot semestern som startar för mig nästa vecka. På fredag checkar jag ut och återkommer i början av augusti...beroende på hur vädret blir... för att jag kan ;)


Snart packar vi väskorna till härliga Puerto Banus i södra Spanien. Vi var där i fjor och blev helt förälskade - kan varmt rekommendera! My kind of place <3 Stor väska med lite innehåll ska med dit. Stor väska med MYCKET innehåll ska åka med hem *LOL*


Det har varit en lång och intensiv dag. Kroppsmätning, konsultationer och PT program har levererats om varandra hela eftermiddagen och kvällen. Många går på sin ledighet nu och har tid till att fokusera på sin nya livsstil de vill skapa och förverkliga så varför inte göra det när tiden är som bäst och när man känner sig som mest motiverad - på sommaren så klart! Allting blir så mycket enklare och lättare när värmen sveper i vårt ansikte och solen strålar så skönt på våra kinder =) Nu är ett nytt gäng i gång med sina SMARTSTART - program och jag ser så framemot att träffa dem igen i augusti se deras grymma resultat, precis som i förra gruppen.


Som sagt, semester nedräkning. I bästa fall 3 dagar kvar att jobba, sedan börjar en välförtjänt och rättvis semester! Kan tro jag hoppas innerligt med ett rejält väderomslag i juli-september, för det är vi alla verkligen värda!!


Så idag har jag lyckats ta mig upp från sängen något bättre än igår...men "fastnade i dassa-vinkeln"....ja ni vet vilken vinkel🙈🙈🙈 Kom alltså icke upp och kroppen löd mig inte. Efter en stunds staplande med händerna mot väggen och mot mina ben lyckades jag resa mig upp och kunde stå rakt upp och vänta ut "knivskärbladens smärtor".....det söker mig och den smärtan som kommer från en blixt från himmeln får mig nästa till att spy av smärtorna....😢 Jag missade min spinningklass idag...kunde inte klämma på mig tajtsen...jag kunde inte böja mig och ta på mig dem... körde hem och la mig i sängen med min sköna rulle-kudde under knäna och det hjälper så bra! Något bättre mot kvällstider så jag gör ett nytt försök imorgon med light spinning och CXWORX (så många låtar ryggen klarar, passet superviktigt för mig🙏)


Balans i livet! Jag kämpar vidare🙏❤️


Med kämpeglöd / Silvia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har klarat mig länge nu utan att behöva gå till min fysioterapeut men i förra veckan fick jag ett bakslag och nervkanalen i ryggen kom i kläm, fy grrrr vilken smärta från hell! Smärtan var så olidlig i natt och i morse - jag visste inte vart jag skulle ta vägen och hur jag skulle komma upp ur sängen..... Vilken tur jag hade i morse, fick tag på fysioterapeuten direkt och fick en akut tid eftermiddags. Bäckenet hade flyttat sig, svanskotan hade åkt upp och klämde till nervkanalen OMG det var INTE kul alls att korrigera tillbaka MEN vilken lättnad! Efteråt kunde jag sätta mig i bilen och nå fram till ratten igen utan problem. Tillbaks på återbesök på torsdag och tills dess.....easy workouts =)


Balans i livet! Jag kämpar vidare =)


Med kärlek / Silvia <3

Likes

Comments

-"Hard work pays off!"

Så sant så! Hela vintern och våren har jag och min man arbetet i vår lilla hemlighet med våra projekt som nu snart kommer att ge utdelning så det visslar om det! Många har följt vår story och vet vår kämpe glöd och hur vi kammade hem hela vinsten....jag gläds till max!! Mycket arbete i skym undan som har upptagit min tid och prioriterat min tid till egen träning och föra vårt företag framåt med enorm framgång!


-"Soo what has been going on....?"

Jag lever i min dröm igen och det känns fantastiskt! Min rygg fungerar hyfsat bra och läker som den ska på naturlig väg. Jag är så glad och tacksam för mina kunskaper och min livsstil överglänser många tankar då dagarna är utav större smärta än andra....som idag for example..... Jag fortsätter framåt och lärt mig leva och skolat om min kropp till att anpassa den till vad jag klarar av. Det går med automatik att använda min kropps som en "rollator" när jag ska tex upp från golvet eller ta på mina skor. Tack vare en stark bål klarade jag att dissa en tuff steloperation. Jag var tvungen att säga farväl till vissa saker i mitt liv som mitt hjärta brinner så enormt för....viss träningsformer kan jag inte längre men jag har hittat nya tack vare min livliga fantasi som fortsätter att leva livet med mig ;) Det är så jag håller mig uppe i tuffa stunder....jag blundar...drömmer mig bort....fantiserar och kort därefter har jag lyckats att förverkliga ännu en dröm!


-"Ser så mycket framåt!"

Vi har köpt hus och jag inreder i min fantasi! Nybygge i Svedala och förhoppningsvis kommer det bli klart redan nästa sommar! Vi har bott i "luften i snart 10 år" och kan tro jag längtar efter att kunna sätta mina barfota tår i gräset, känna grilldoften från Johnnys delikata middagar....kunna gå ut och sola på trädäcket en skön sommar eftermiddag...vilken lyx! Snart är vi där! Lite mer än ett år till flyttar vi från denna fantastiska nybyggda lägenhet på 6:e våningen med den bästa utsikten över ängarna i Svedala. Inglasad balkong med infravärmare så vi har faktiskt suttit "ute" hela vintern - amazing!! Detta vill jag gärna återskapa i vårt nya hus när det är klart! Ett nytt större uterum vinterbonat, gärna med jazzucci och stor lounge hörna för extra fredags mys <3 Som vi har kämpat för detta - mot alla odds! Jag är så otroligt tacksam för att vi inte gav upp vår dröm! <3


-"What´s happening?"

Resväskorna ska snart packas, Puerto Banus, Spanien väntar på oss i år igen! Vi blev helt sålda i fjor när vi var i Spanien! Jag blir INTE förvånad att vi en vacker dag köper en lägenhet eller hus där nere - sååå fridfullt och vackert - alltid lika solsäkert! Fler resor i höst och vinter är inplanerade och till våren möter vi Miami - ännu en dröm i uppfyllelse! Det gäller att planera, prioritera och jobba stenhårt mot sina mål och visioner! Jag lovar! Oavsett vad du drömmer om - om du är bestämd och vill det riiiiktigt mycket med heeeeela ditt hjärta -som kommer du att lyckas med det du drömmer om!

Min dröm gick i uppfyllelse med mitt företag och F.A.M.E FITNESS - jag fick mer än vad jag önskade mig! Mina drömmar som kommer här näst är vårt dröm hus och att få möjligheten till att reser över världen och se världen med egna ögon - vi är på gång =)


Jag kan inte sluta le.....om det är ödet eller väldigt hårt arbete som har gett mig chansen till att vara i den position som jag är..... jag tror att det är en mixat blandning....kanske någon annan tycker något annat.....men det jag vet är att jag och min man har kämpat med våra blödande klor och trott på oss själva i vått och torrt - det är det viktigaste för mig och för oss <3


-"What´s going on?"

Själv njuter jag utav mycket ledighet och jobbar ca 4 dagar i veckan - såå lyxigt - för att jag kan! Jag har jobbat stenhårt i alla mina år och nu försten får jag känna sötman utav skörden vi sådde =)

Tunga projekt är hemrodda och avslutade, nu tar vi F.A.M.E FITNESS till nästa nivå och ska göra klart inredningen i boxen. Det kommer bli riiiktigt fint där när det är klart! Utöver det vanliga, kan jag säga! Unikt! Bara hos F.A.M.E FITNESS! Jag vet att många medlemmar kommer att jubla och applådera så nice det kommer bli i boxen! Liksom vill bo där...vill inte gå hem ;)


So from now on....my blog is alive again! Sorry, för min frånvaro - men jag är ju företagare och har haft liiiite förmycket att gjort under våren ;) Ser framemot att ni läsare kommer att njuta utav min inspiration och ger er den motivation som ni behöver för att fullfölja er mål och visioner - oavsett vad ni drömmer om! <3


Med kärlek / Silvia <3

Likes

Comments

...mmm texten på bilden talar för sig själv...

Känner mig skönt utvilad idag trots jag jobbade hemifrån i princip hela gårdagen. Mycket planering och bokningar, allt ska funka i veckorna så vissa helger får jag "hoppa in och jobba extra" ;) Fick en fantastisk respons på min nya PT ONLINE tjänst med träningsprogram för nybörjare . Nybörjarna på gymmen behöver fullt stöd och feedback till att komma igång och nu har jag möjlighet att kunna hjälpa väldigt många på ett väldigt smart sätt som varken kostar kunden en massa tid och pengar. Så hela eftermiddagen blir att administrera och skicka iväg mina nya klienters nya online program. Superkul! Det får jag verkligen mersmak av att fortsätta framåt och jobba på mot våra nästa drömmars mål!


Egenträning i eftermiddag med min man, kläcka nya ideér på spinningcykeln är ett utmärkt sätt att göra "effektiv träning"! ;) Ikväll ska vi börja att designa vårt nya hem vi köpt. Fick länken till tillvalen och ett supernice program där man själv kan bygga ihop kök, badrum mm och se hur hemmet kommer att se ut med våra val. Sååå spännande kul! Det ser jag verkligen framemot!


Trevlig söndag! <3

Likes

Comments

...en lång tid har nu passerat....en tid och rum för återhämtning, sorgarbete, personlig utveckling och bearbetning av min egen "påtvingade" livsstilsförändring i både arbete och fysik. Min förlust av båda föräldrar på 3,5 år, min ryggskada och process de senaste 3 åren har satt sina spår i min själ...det har tagit enorm kraft och energi av mig. Jag har inte känt mig riktigt hel. Men allt börjar gå mot rätt håll igen och känner energin smyger sig på mig och glädjen att utveckla mig själv och mina egna intressen växer sig starkare för varje dag som kommer.


Jag har accepterat min söndriga kropp som just nu läker fantastiskt bra! Jag måste begränsa mig för att processen tar 1-2 år till innan ryggen är helt läkt och under tiden är största försiktighet och arbete prio ett så jag kan få mitt fulla liv tillbaka igen....


Jag har börjat köra klasser igen och det känns helt fantastiskt och sååå kul! Glädjen släktes för ett tag då jag fick besked av läkaren att jag inte kunde/fick fortsätta med mitt yrke...det slog ett stort hål i mig, min personlighet, min självkänsla och mitt självförtroende....."så vem är jag utan det jag älskar att göra varje dag...? Vem är jag utan allt det jag har byggt upp och kämpat så hårt för att förverkliga mina drömmar...?" Helt plötsligt togs ALLT ifrån mig....mina föräldrar, min kropp och mitt yrke! Allt på en gång!


Vägen tillbaka är här nu....jag börjar sakta men säkert känna min inre styrka återkomma till mig och accepterar att min yttre styrka sakta men säkert kommer tillbaka....ryggsmärtor och nervsmärtor minskar för varje dag - THANK GOD!


Min mammas 1 års dag då hon gick bort har passerat...första sorgeåret sägs vara det värsta och det stämmer...när pappa gick bort hann jag precis läkas förrän det var dax att ta farväl av mamma...


Våren är kommen och jag känner att livsglädjen och energi växer sig starkare för varje dag - det känns fantastiskt att både kropp och knopp börjar fungera som de ska igen <3 Jag har lärt mig livets läxa...jag tar mig mer tid till mig själv...jag lyssnar till mitt inre och ger mig den vila...den kraft....den kunskap som den behöver...jag har många år kvar på jordelivet....och det ska njutas av fullt ut - en gång för alla!


Leva livet i livet....eller som min mycket begåvade dotter säger..... "Vi ska leva laaajjvet - detta är laaajjvet!" <3


Love S

Likes

Comments

Att börja dagen och veckan med att få ett sådant här upplyftande sms, sken jag upp som en som☀️ Hela mitt hjärta blev varmt och glädje tårarna kunde jag inte hindra❤🙏

Älskar att få bilder och sms ifrån mina klienter och se hur de utvecklas även efter deras program är slut. Snacka om att denna våren är jag redo till att ta emot nya klienter och hjälpa dem med deras livsstilsförändring. Snart kör jag och Johnny igång ett helt nytt PT koncept på F.A.M.E FITNESS. Ska bli sjukt kul, utmanande och ett framgångsrikt koncept för våra klienter. Stay tune!

Love S

Likes

Comments

Jag förstår inte det riktigt själv...vilken satsning och tillit till mig själv jag gjort...
Den 15 februari blev jag erbjuden en tid för steloperation... jag begärde nytt samtal med min läkaren och samtalets utvärdering utav mina framgångar blev att jag avbokade min operation och den 22/2 gick jag in i salen och körde en Zumba klass!
🙏...för att jag ville känna att jag KAN igen och KÄNNA min egen självkänsla igen - att jag kan! Bara för mig själv! Känna att jag kan igen.... oh Gud så gott jag mådde efter🙏😊

Såååå...efter det PILOXING klass i måndags och idag - helt faktiskt känsla när jag ser många utav mina gamla deltagare har kommit till mina klasser och säger hur mycket de har saknat dem och hur fantastiskt det är att jag är tillbaka
🙏

Jag inledde min klass idag med att berätta ..."om ni märker att jag stannar upp och rättar till min rygg o kotor...så fortsätter ni precis i den övningen som ni gör just nu....såå ropar en av mina kunder ut med ett helhjärtat röstläge...-"Det är helt fantastiskt att du är tillbaka! Som vi har längtar!"..och tittade mig djupt i ögonen....jag blev så rörd så tårarna var på väg...-" Så är ni redo - då kööör vi!"...fick jag avbryta med..... (det var en riktigt tuff stund....men en väldigt härlig känsla...att känna uppskattningen igen för väldigt....väldigt hårt arbete...)

Så hårt jag har jobbat för detta! Jag fick en riktigt nice adrenalin kick under passet och tänkte mig inte för...jag gjordes för många hopp!...

Efteråt - direkt på med ryggskyddet och god vad ryggen värkte!! Lugnade mig själv efter passet och tog bort oro känslan...mmm i skrivande stund sitter jag i soffan med spik rak rygg, vågar knappt röra mig och ska nu ta mig till sängen och lägga mina ben på min stora runda och avlånga kudde, som gör att min rygghamnar i rätt position och lugnar nerverna i rygg och ben....

Varje vecka blir jag liiite bättre och lite bättre...jag kämpar på! Precis som jag ropade rakt ut i gruppen när magövningarna sög som bäst -"Vad är din ursäkt?!"...sen jädrans kötta de igen - underbart o se - vilken känsla!!

Ibland krävs det några enstaka ord från en utomstående för att tända till och fortsätta mot målet...så även för mig! Jag fick andnöd när samtalet kom om min operation i början av februari...jag accepterade inte min situation och framtid!!! Jag agerade och växlade...utefter mitt nuläge....och ja...det är bara jag och min familj som känner till vilka framsteg jag gjort och vad mina mål är....men det ska jag avslöja för er nu...

...att bli frisk och smärtfri!
🙏🙏🙏

Love S

..my joy..my life❤🙏

Likes

Comments

Sanna mina ord! Äntligen! Äntligen!!
Som jag har längtat efter att våga och kunna ta beslut att få köra i min sal igen! Läkarens besked i fredags och beslut om att min steloperation i ländrygg stryks då jag har mot alla odds, lyckats att reparera och träna upp min kropp igen och slipper genomgå mer lidande och inre stress med att göra en steloperation och allt vad det innebär🙏

Andarna talar till mig...-"Det är dax att blicka framåt och addera mer glädje i ditt liv och vara göra det som du älskar så mycket!"

10 YEARS CELEBRARION!!

Allt faller verkligen på plats! Den 27 februari är det exakt 10 år sedan jag kom till Trelleborg och gästade med min stepklass på gymmet jag jobbade på i 4,5 år innan jag öppnade min första träningsstudio på Hedvägen. 10 år WOOOW!! Kan inte räkna på hur många som har passerat min sal och mina pass på dessa 10 åren! Jag har tappat räkningen för jättelängesedan om hur många gånger jag har sagt "KOM IGEN NU DÅ!" till alla som fyllt mina salar <3 Tacksam och väldigt väldigt hedrat över att jag har kunder än idag som har följt med mig i alla år ända sedan och är fortfarande trogna kunder hos oss! Namaste!

Jag har länge funderat på att jag vill sååå gärna köra klasser igen....men har inte vågat, rädd att förvärra min ryggsjukdom och inför den planerade steloperationen. Men som jag skrev i mitt tidigare inlägg om hur jag har jobbat som 17 på att bli frisk igen och tränat ofantligt mycket på min core och övrig styrka, kroppen har läkts kanonfint! Jag slipper en steloperation, det fixar kroppen själv på egen hand =) Jag kände direkt att nä nu måste jag göra saker som mitt hjärta brinner för och som jag får sådan enorm glädje och energi av - mina klasser! Så japp nu med timing utav mitt 10 års jubileum som instruktör i Trelleborg så blir den 1 mars något väldigt speciellt - för mig! Adrenalin kick de lux!!! Det ska bli verkligen sååå himla kul och hoppas på att många kan komma och hjälpa mig lyfta taket på F.A.M.E FITNESS igen!! ;)


Det är mitt liv! Jag har instruerat ända sedan jag var 13 år gammal och fyller snart 41 år .....hmm...det blir (miniräknaren fram) i 28 år!! Jag säger PASSION!! Har du inte passionen för det du gör så varar det definitivt inte i 28 år! Jag har passionen och jag hälsar framtiden varmt välkommen och ser verkligen framemot att få dela denna glädje tillsammans med er den 1 mars med att riva loss en riktigt härlig och tuff, full av träningsglädje, magi och energi - PILOXING!!


Because we are worth it!


/ Love S

Likes

Comments

Fick samtal från min läkare idag.....ett mycket efterlängtat och svaret som jag har jobbat så otroligt hårt för att uppnå under flera år och framför allt ganska så exakt 1,5 år tillbaka sedan jag tog mig i kragen och gick till läkaren första gången...efter att ha dragits med smärtor i ytterligare 2 år tillbaka....så summering 3,5 års lidande och kämpande....


Min diagnos: Komprimerade diskar från ländrygg till bröstrygg. Stort diskbråck i ländrygg. Nervinklämning och nervstrålningar i båda ben och höfter. Punkterad disk och därav kotglidning i ländrygg. Åtgärd: Steloperation

I mars-16 dog min mamma och nervstrålningarna förvärrades något fruktansvärt och all inre stress ledde till att hela min skada förvärrades. MR gjordes i mars-16....men jag fick vänta länge för beskedet.... I juli-16 fick jag beskedet om att en steloperation är enda lösningen på min ryggsjukdom! Jag fick svårt att andas...jag fick svårt att svälja....jag blev helt paraliserad.... Jag hade svårt att ta in tanken på att ens operera min rygg STEL! Tusen tankar och hur ska det gå med vårt företag, vovvarna och allt....allt .....allt?! Jag skulle aldrig mer kunna få göra de saker som jag är född till att göra....depressionen var nu nära.....stundvis föll jag in där..... Jag fick mig en rejäl SLÄGGA rätt i huvudet....kunde inte förstå att jag skulle gå i sönder så..... Successivt började jag trappa ner i min yrkesroll som instruktör och personlig tränare. Jag har lyxen / turen att jag äger gymmet själv tillsammans med min man och kan ändra mina arbetsuppgifter och anpassa samt anställa precis när jag behöver det som mest - thank God!!

Mitt mentala plan höll på att spricka....allt det jag har byggt upp i firman och förverkligat under 5 år skulle kanske nu gå helt i krasch när jag inte kan köra längre....jag måste fixa detta! Jag fortsatte (korkat nog) att köra vissa klasser....men dagen efter bara en yoga klass var jag totalt krossad utav smärtan utav kotglidningen. Den sitter precis där jag reser mig upp i uppåtgående hunden....en av de obligatoriska momenten i yogan....."hur ska jag kunna leva utan yogan"..... Inte förrän i början av december-16 var sista kursomgången i yoga....sen inga fler klasser och bara egenträning....


Allt ifrån lära mig att ta på strumporna på annat sätt....svinga på mig byxorna när jag inte kunde böja mig och nå golvet....bogsera mig in bilen i rätt vinkel....allting i slowmotion...inga hastiga rörelser....allt allt allt långsamt 100% tänkande på vart min kropp befinner sig och vart i vilken riktning den ska. Hamnade jag på golvet kunde det tar ibland 10 minuter innan jag fick med mig mitt ena ben som inte fick kontakt med nervbanorna och vill inte följa med..... använda mina ben som en rullator när jag ska upp från golvet - annars trillar jag ihop igen.... Min armstyrka, bålstyrka och ben är mina viktigaste styrkor som jag måste lägga all fokus på för att överhuvud taget klara mig upp från sängen varje morgon....ta på skorna eller hämta något från golvet......


All smärtan och fokus har tagit musten ur mig och mitt liv att leva....men när min pappa fanns i livet sa han ofta till mig...-"Ge aldrig upp, Silvia! Vi måste kämpa alltid oavsett vad det gäller! En Nilsson ger aldrig upp!"

Klart och tydligt - en Nilsson ger aldrig upp!!

Under hela hösten var jag helt inställd på att vid årsskiftet kommer min operation bli utförd. Jag hade förberett allt allt allt! Min man väl förberedd till att ta över de flesta av mina PT klienter och mina anställda mina grupper. Jag blev tillsagd att fortsätta träna så jag är så vältränad så möjligt inför operationen så rehabtiden blir kortare. Början av december gick tiden ut för vårdgarantin inom 3 mån....jag ringde själv ortopeden i mitten på december och frågade hur det såg ut i kön. -"Ja det ser ut som att du har blivit framflyttad för operation till hösten 2017!" VAAA???!! Jag blev riktigt förbannad!! Jag som har ändrat hela mitt liv, min livsstil....mitt yrkesliv och förberett mig inför 6-12 mån rehabilitering efter steloperationen...men sedan lugnade jag mig... Tårarna rann....och jag sa till mig själv.....Det finns en mening med detta! Jag är inte redo och jag accepterar inte min sjukdom! Jag kan läka den - bara någon berättar för mig vad jag ska göra så det blir rätt!


En av mina kunder tipsade mig en fantastisk duktig sjukgymnast och fysioterapeut i Höllviken. Jag hade fått hans nummer i början av december men fick inte tummarna loss att ringa förrän jag fick stekpannan i huvudet att jag är flyttad till hösten 2017, så var jag så arg, ledsen och besviken och ringde på studs, fick tid veckan efter. Inom 15 minuter hade Fysioterapeuten rättat min svanskota, rättade bäcknet, lirkade och fixade och fått loss nervkanalen som låg i kläm. Berättade vad jag ska öva på och tänka på när jag rör mig. Jag trodde inte det var sant! När jag gick där ifrån kände jag ingen nervstrålning alls i benen och ryggen kändes som en stor fjäder som kunde flyga fritt =) Tårarna rann när jag ringde min man och han frågade hur det gick <3..... Ett nytt hopp föddes för mig! Jag kämpade vidare med min träning och försiktighet i min vardag. Nytt samtal från ortopeden kom i början av februari.....


-"Vi har fått återbesök den 15 februari, vill du ha tiden för operation?" Jag trodde jag skulle svimma av syrebrist, kunde inte andas....jag skakade i hela min kropp och det enda jag kunde komma på att säga...."lite kort varsel, får jag återkomma med svar? Nä sa hon, det går inte."....Jag bad om att få ett nytt samtal med min läkare innan jag bestämmer mig.


Idag ringde min läkare och han har nu granskat mitt fall på nytt och pratade hur länge som helst med mig i telefon =) Det är ett stort beslut och otroligt tufft beslut att ta! Jag hör hela tiden min fysioterapeut peppa mig och säger att jag blir bättre och bättre för varje gång jag är där och fixar till kotorna och bedömer att jag blivit så pass frisk att jag kan klara skjuta upp operationen både 10 och 20 år framåt - OM jag sköter min träning och tänker mig noga för! Detta sa jag till läkaren och han bedömde också att min kropp håller på att läkas på naturlig väg och göra "sin egen" steloperation! Höger sida har redan gått ihop - därför har jag inga nervstrålningar kvar i höger ben =) Detta kan ta 1-2 år men läkaren trodde tidigare i mitt fall. Tills dess ligger vänster sida och gnager och trycker på nervkanalen, men när den väl är ihop ben mot ben försvinner nervstrålningarna och jag blir stel mellan de två kotorna där jag har kotglidningen! Helt sjukt men helt fantastiskt! Så med all min träning och ändrat hela mitt liv och livsstil, ändrat mitt yrke och allt allt allt....var inte till förjäves...... Tillsammans med min läkare har vi idag stryket mig från operationen!! Skit sååå glad jag är för det besked att min läkare avrådde mig till att inte göra operationen nu för det finns inga garantier till att jag skulle uppleva att jag blev bättre efter än vad jag är nu - snarare jag har nu större chanser till att bli smärtfri igen =) THANK GOD!!!


Det känns som jag har fått tillbaka stora delar utav mitt liv igen, bara på några minuters samtal....allt det jag har kämpat mig hårt igenom och även om jag inte kunde ta på mig strumporna och satt o grät på morgonen och Johnny fick ta på dem till mig....så gav jag mig fan på att jag ska till jobb och det första jag ska göra innan jag börjar med något annat är min egen träning och mig själv! Nu är det min tur <3

Bilden här nedan är tagen i mitten av januari. När jag tittar på dem själv skulle jag inte kunna tro att jag har dessa ryggproblem. Det ända som nu skiljer mig från min topp är några extra kilon som kom med all inre stress med mammas bortgång och oro inför operationen och all den rörelsehindrad 3 års period jag genomlidit.. Men nu vet jag vad jag kan göra och får göra. Lite omprogrammering till så ska det också lösa sig för att från och med nu befriar jag mig själv från all den oron om operationen - när/hur/hur ska det gå/klarar jag det/blir det bra/firman/ familjen/vovvarna etc...etc...tusen oros tankar dagligen....inre stress åt helvete med dig :D Nu ser jag ljust på framtiden igen och vet vart jag är på väg =) Detta betyder inte att jag är frisk, en lång bit kvar....men jag vet att jag kan bli frisk och den känslan.... All ängslighet är nu ur kroppen och jag skiner inom bords igen <3

Jag tackar min kropp och själ för en fantastisk insats och styrka! Namaste <3

Med detta avslutar jag denna härliga arbetsvecka och dagens väntade goda besked från min läkare, bytar om till fredagsmys och träning med min man - precis som en vanlig fredag! Aldrig missar min träning idag - oavsett vad som kommer i kläm i schemat....prioritering! Det är träningen som har räddat min kropp och mitt liv!! Bästa medicinen ever!! Träningen räddar liv <3 "If you can dream it - you can do it!"

Trevlig helg! / Love S <3

Likes

Comments

Inte nog med att utsikten över Svedala är helt outstanding - kan tro som jag längtar efter vår-& sommarkvällarna med klarblå himmel med fantastisk magisk solnedgång🙏🏻...men förutom den utsikten så blickar jag över utsikten utav veckans framgångar och fantastiska resultat av mina PT klienter! Året har startat kanonbra på alla håll och kanter och jag är helt övertygad om att hela året kommer bli riktigt awesome🎉👍🏻

Januari, packade salar, löparbana och PT timmar, superroligt och mycket motiverande för mig och vår anläggning! Jag har förstått det nu - vi har skapat något ut över det vanliga - det syns tydligt på efterfrågan och tillväxten sedan invigningen i oktober. Så nöjd och så glad jag är i min själ
🙏🏻 Så därav min frånvaro på min blogg denna vecka, men kan tro det ska jag ändra på. Jag har så mycket att berätta :)

Men nu avnjuter jag och min man utsikten över metropolen Svedala
🤗😜

TREVLIGT FREDAGSMYS
😘😘

Likes

Comments