View tracker

Inte nog med att utsikten över Svedala är helt outstanding - kan tro som jag längtar efter vår-& sommarkvällarna med klarblå himmel med fantastisk magisk solnedgång🙏🏻...men förutom den utsikten så blickar jag över utsikten utav veckans framgångar och fantastiska resultat av mina PT klienter! Året har startat kanonbra på alla håll och kanter och jag är helt övertygad om att hela året kommer bli riktigt awesome🎉👍🏻

Januari, packade salar, löparbana och PT timmar, superroligt och mycket motiverande för mig och vår anläggning! Jag har förstått det nu - vi har skapat något ut över det vanliga - det syns tydligt på efterfrågan och tillväxten sedan invigningen i oktober. Så nöjd och så glad jag är i min själ
🙏🏻 Så därav min frånvaro på min blogg denna vecka, men kan tro det ska jag ändra på. Jag har så mycket att berätta :)

Men nu avnjuter jag och min man utsikten över metropolen Svedala
🤗😜

TREVLIGT FREDAGSMYS
😘😘

Likes

Comments

Söndag efter en långhelg, sovit som en stock hela helgen och vilat upp mig ordentligt. Så nu är jag uppladdad med ny energi inför kommande vecka. Sitter just nu vid hemma kontoret och förbereder alla avtal och offerter som ska iväg i nästa vecka. Mycket trevligt att bl.a. Trelleborgs kommun väljer F.A.M.E FITNESS som friskvårds leverantör även detta året. Trelleborgs Industrier är även en stor samarbeta partner. Även föreningslivet vänder sig gärna till oss för att boka sin fysträning till sina spelare. Inte nog med det har vi även nu samarbete med Valens Läkargrupp med friskvård på recept. Japp! Vi har att göra på firman så denna långhelg med mycket sömn gjorde susen!

Träning har det så klart blivit också! Måste röra på mig varje dag för att min rygg ska hålla sig i så bra skick så möjligt. Tre veckor tillbaka har min rygg mått kanonbra...men fick ett bakslag i förrgår...nervkanalen kom i kläm igen och kotan gled åt sidan och när de två kotorna ligger och gnager ben mot ben oooohhh en jävuls smärta! Men jag har lärt mig vad som ska göras för att förbättra situationen och idag känns det lite bättre igen. Detta hämmar mig något enormt i mitt humör och levnadskvalite....men jag gör mitt bästa varje dag för att få en vardag att fungera för mig och omprogrammera mig själv....acceptans 🙏🏻

Ny härlig vecka framför oss! Högsäsong och massor av folk som har hoppat i sina nya träningskläder och börjat mot sina nya mål. Det var så härligt att se en smock full parkering på F.A.M.E kl 12:30 en lördag👍🏻✨ Hela jag blev upprymd när jag kom runt hörnan och såg alla dessa bilar på parkeringen och längs hela gatan. Smajlet vandrade från öra till öra.... mina tankar sa med stolthet...-"Det är vårt gym!" :) Jag börjar förstå vilken insats vi har gjort och vad vi har byggt upp från grunden 🙏🏻✨

/ Silvia

Bilden tagen i torsdags när morgon solen var som vackrast :)

Likes

Comments

​Strålande vacker seneftermiddag i solnedgången. Vi tog en promenad i den friska kalla och vindstilla vädret, helt underbart. Promenaden ledde oss till tomten som bara är en bit ifrån där vi bor idag. Känns väldigt overkligt....kunde inte låta bli att gå ut på vår tomt och ställa mig där...blicka upp mot himlen, sträckte ut mina armar och bara log mot den vackra himlen....<3 Känns overkligt....men helt fantastiskt!! Som vi längtar!!


Silvia​

Likes

Comments

"Bara" 10 år sedan jag tog bilden i havet och dansbilden med benvärmarna under min Master Class då jag presenterade min F.A.M.E DANCE. Min livs bästa form och sedan satsade jag på att starta min egen studio.....19 pass i veckan krävde MASSOR av mat men...tiden fanns inte, jobbade dygnet runt för att hinna med att bygga upp mitt företag.....sakta sakta.....kom skadorna en efter en....over working....bara gruppträning och ingen styrketräning alls under flera år....krasch!!! Men jag fick göra min passion....min dröm blev sann och jag körde på så det visslade om det =)


Priset var högt.....sååå otroligt viktigt med reeen styrketräning - glöm aldrig det!!! Oavsett hur tråkigt du tycker styrketräning är, så måste vi lära oss att tycka om vissa saker som är prio 1 oavsett om det är inte det du brinner för. Sen kan man gå och dansa eller göra det som du brinner för =) Men glöm inte styrketräningen! Många har jag hört att de inte gillar styrketräning...men jag tror det bottnar mycket i lite osäkerhet och vet inte riktigt hur man ska göra och hur man ska träna styrketräning. Ta hjälp och få ett träningsprogram - sen är du helt hooked när du ser resultaten och värken rinner av dig som en spann vatten ;)

Just nu styrketränar jag 4-5 pass i veckan (styrka gym eller BODYPUMP). Till det adderar jag 2-3 spinningpass samt 2-3 core/balans pass (cxworks eller eget program) Jag kombinerar exempelvis 45-55 min BODYPUMP med 30 CXWORX så det blir inte allt för långa pass. Ex 30 spinning + 30 core = kanon! Variation! Min värk i ena benent är så gott som bortblåst och det med hjälp av ShapeRoll också som jag försöker hinna med 1-2 ggr per vecka. Jag räknar inte det som ett pass utan som en rebilitering/behandling samt 1 tim massage rygg/axlar varje vecka hos min man (lyxhustru ;) Shaperoll har hjälp mig mycket med spänningar i sätet som har värkt över höften och ner i mina ben. Den har satt igång blodflödet ordentligt och dessutom är den sååå fantastiskt avslappnande!


Inte trodde jag för 10 år sedan - på toppen av min träningsform - att jag skulle 10 år senare vara så pass skadad och försliten av allt jag gjort....men men jag läker....väldigt sakta men jag ser framsteg varje dag och det gör mig glad igen =)

Silvia

Likes

Comments

View tracker

Träningen ger mig näring. Energi. Glädje...och så mycket mer! Igår fick jag en riktigt bra boost för mitt självförtoende - jag kan fortfarande! "Jag har bara haft en liten paus..."

Igår efter spinningen kände jag efter i varje millimeter av min rygg. Kontrollerade stabiliteten. Jag har jobbat stenhårt med bålstabilitet och små muskelgrupper det senaste halvåret. Syns inte speciellt på utsidan, men känner en enorm inre styrka och resultat när jag kunde köra med skivstången igen! Jag kände mig så grymt stark och stabil och tänkte för mig själv.... "FUCK U STELOPERATION!" Jag ska fannemaj klara att fixa min rygg och få min nedbrutna muskelmassa att få tillväxt igen! Tro mig!! Jag kommer att vinna detta!!

Jag har fått hjälp av en fysioterapeut i Höllviken som har gjort mirakel till andra klienter som har blivit så pass bra så de sluppit svåra operationer. Hoppet tändes för mig igen och vi har sett mirakel ske med andra människor så jag tycker att jag kan gott få lite tur på vägen nu i mitt liv =)

Nya besked om min steloperation.....framflyttad till hösten 2017! Snacka om jag blev riktigt förbannad!! Har gått och förberett mig nu i snart ett år mentalt, organiserat om i företaget och välplanerat allt inför operationen.....-"Du går inte med rullator eller sitter i rullstol, inte heller använder kryckor. Du har en mycket stark muskulatur som många andra patienter inte har. Du tränar regelbundet och håller dig vältränad under tiden! Dessutom har vi brist på sjuksköterskor så vi kan inte utföra så många operationer i tid pga detta. Hösten 2017....!"

Ok! Riktigt förbannad blev jag och fick äntligen tummarna loss att boka en tid hos fysioterapeuten. Var där för ca 2 veckor sedan. -"Ja här är mycket att göra men inte helt omöjligt att fixa!", sa han. Shit my God! Det finns hopp! Och jag kan lika bra prova allt medan jag ändå står i kön, känner jag! Visst kanske jag skjuter problemen till framtiden men så länge jag kan lära om min kropp, programmera om och skapa nya träningsrutiner och träningsformer....så är känner jag mig väldigt väldigt nöjd med min karriär inne i salarna =) Jag har fått göra allt jag någonsin drömt om och fått det jag sökte och satsade på =) Jag är nöjd! Så för mig är det viktigast just nu att bli av med så mycket smärta så möjligt, få hjälp av fysioterapeuten till att lägga rätt mina kotor och få rätt på nervkanalen och minska nervstrålningar ner i mina ben och mina bortdomnade tår får känseln tillbaka......då blir jag mitt riktiga jag igen....glad =)

Efter bara mitt första besök hos fysioterapeuten så märkte jag skillnad. Direkt när jag satte mig i bilen behövde jag inte lyfta in mitt ben genom att ta i knävecket för att få upp benet in i bilen. Jag kunde sitta normalt hela bilfärden utan att känna nervstrålningarna i benet och ja...jag kände mina tår - alla 5 - när jag körde bil!! Det låter säkert lalalala.....men om du själv har råkat ut för nervskador så som känselbortfall....då blir man liiite rädd - vad händer?!

En ung kropp dansade ut ur bilen och indansande till min mans kontor! -"Hur gick det?, frågade Johnny. Helt sjukt, sa jag! Han rättade upp bäckenet, rättade kotorna och töjde höft och sidan av bålen. Jag önskar att jag hade ringt mycket tidigare till fysioterapeuten och fått hjälp tidigare - men tjurskallig som jag är och bäddar in smärta längre och längre in....kan själv - fixar själv - går aldrig till läkaren - jag är inte sjuk! Men men....hur som helst. Jag kommer att fullfölja min plan med eller utan operation och har avsatt tiden för min egen kropp och själ under hela det kommande halvåret. Kroppen ska läkas och det har jag gett mig faaan på!!!

Min träning har gått fantastiskt bra sedan ca 4 veckor tillbaka. Jag gör kroppsmätning på mig själv med min Inbody våg och ser så muskulaturen utvecklas i rätt riktning. Det är oerhört viktigt i mitt fall att tillväxten sker i bålen framför allt för att slippa rullstolen...... Stort diskbråck, kot glidning, nervinklämning, kronisk inflammatorisk ryggpelare, komprimerade diskar från ländrygg till bröstrygg.... läkaren förstod inte att jag kunde stå upp och inte satt i rullstol vilket är mer normalt med dessa diagnoserna. -"Silvia, du ska vara glad för dina starka muskler! Annars hade du suttit i rullstol vid detta laget!", sa läkaren till mig.....

Med detta vill jag säga.....jag blir något smått arg OCH faktiskt ledsen på de som "har en fis på tvären" och "har vrickat foten - kan inte träna" Men för 17 - träna överkroppen! "Har problem med axeln - kan inte träna!" Men för 17 - träna underkroppen!! Hur tror du jag har känt mig under dessa snart 3 år tillbaka när jag märkte min kropp började gå sönder bit för bit...? BALANS!! Gör det som din kropp fungerar med JUST NU!! Efter min fotoperation lade jag mig på golvet med paket på foten. Armhävningar på knä, situps, rygglyft är 3 fantastiska kroppsövningar så går HUR BRA SOM HELST att göra medans foten läker i lugn och ro......for example! ;)

Hittar vi ursäkter vart vi än vänder oss? För att slippa ta hand om oss själva....? Ta hand om vår egen framtid, vårt ansvar för vår egen hälsa? Varför gör människan så mot sig själv...? Vad tror du...? Osäkerhet....? "Vad kan jag göra när jag har problem med mitt nyopererade knä?" Ta hjälp!! Få träningsprogram för resten av kroppen - bra tips!

När jag hade det som värst....Johnny fick hjälpa mig på med byxor och strumpor....kunde inte lyfta, balansera...stå lutad över vasken och borsta tänderna utan att stödja mig med handen för att inte falla ihop..... Jag kämpade varje dag....tårarna rann varje dag.....men jag SKA!!! Vissa dagar hjälpte Johnny mig "för mycket", jag sa nä jag ska göra detta men det går långsamt.....att tömma diskmaskinen var ett helt aerobicpass - helt slut! Men jag var tvungen att lära mig ett nytt mönster att röra mig. Böja benen, stötta armarna längst låren, hålla i vasken om jag lyfter med vänster hand....osv....jag blev min egen expert på att vara min egen stöttepelare......detta tog mig nästan 3 år! Envis!

Vissa dagar är fortfarande helt hemska och jag kan knappt röra mig, fruktansvärd smärta. Men jag vet exakt vad jag ska göra och ta det väldigt lugnt i några dagar...numera släpper det oftast efter några dagar och nerkanalen kommer loss igen så att jag kan fortsätta framåt =)

Balans i livet! Både i kroppen och knoppen! Precis som blåsten ute...ibland motvind....ibland medvind....där i mellan måste vi träna och öva och öva och öva på hur vi måste ta oss framåt vid nästa motvind.....jag ser framemot min fysiska utveckling. Jag ser framstegen min kropp gör och är även väldigt glad att på min senaste kroppsmätning gjorde jag mitt personbästa i muskelmassa! =)

Mitt bästa jag! Silvia!

Likes

Comments

Jag tyckte det är skönt julen är över för denna gången...dock den minst inre stressade tiden och minst besvikelser och minst irriterade julen på över tio år🙏 Dock den mest saknade julen och första julen helt utan mina föräldrar i livet... Men det gick rätt bra jag vet att de fanns med hos oss på julafton☺️🙏 En jul utan föräldrar och syskon... för mig är alla döda... Sorgligt... förståelse och acceptans att mamma och pappa är nu borta... Mina syskon lever men de finns inte...också borta...kanske därför jag fann ett helt annat lugn och inre frid denna julen? Att jag blev befriad av alla irritations tankar och inre stressen när jag lämnade de ryggen - denna gången - efter allt vad det gjort mot mig...? Starkare än någonsin, gladare inombords än någonsin...framför allt...det finns inget mer på min sida släkt...allt är borta....

Ett inre lugn infann sig i lördags på julafton när jag var på kyrkogården
🙏❤ Ett inre lugn som svepte över mitt hjärta när jag kunde höra vindarna ljud i trädet ovanför gravplatsen...de få löv som fanns kvar prasslade till...solen gick sakta ner över kullen....jag fångades av ögonblicket🙏 Det var så vackert där när jag hade satt mina blommor och tänt mitt ljus till mina föräldrar. Jag kan inte minnas hur många år tillbaka 10..15...sist jag fick uppleva en stund på julafton med mina föräldrar där allt är lugnt och stilla och bara vara utan massa konstigheter och skit från mina syskon.... Att det skulle behöva ta sådan tid...till efter deras bortgång att få denna stunden med dem på just julafton...?

Vi väljer inte våra syskon när vi föds...men vi väljer vår respektive och vänner
🙏❤ Efter 2016 traumatiska händelser mamma gick bort, en arvstvist och ett farväl från mig till mina syskon har varit ett tufft år....men med detta öppnades det upp nya portar till nya fantastiska vänner🙏. Tid och energi gav mig kraft till andra saker i livet...som min egen familj och min egen hälsa..... När polletten äntligen trillar ner...när det är dax att säga förväl till nära och så som även syskon som vi många tror är ett "måste livband"...när poletten trillade ner....kom energin tillbaka...glädjen att se framemot...den inre stressen minskar dag för dag....min smärta i min rygg blir mindre och mindre....hoppet finns....

Så mycket gott som har hänt under året har verkligen varit drivmedlet under min sorgeprocessen. Vår firma flytt till nya lokaler gav ett rejält uppsving och svinget bara fortsätter att stiga. Jag är så tacksam
🙏✨ Jag kan äntligen andas ut "på riktigt" nu och börja njuta utav allt...utan något som stör och sticker mig i sidan och går bakom ryggen....

Jag har äntligen hittat hem...
🙏❤

/ S

Likes

Comments

Glatt överraskad blev jag för alla fina kommentarer som jag fick utav mitt förra inlägg gällande högsta betyg från Miljö- & Hälsa! Tusen tack, alla!! Det gläder mig verkligen! Nyfiken som jag är så googlade jag "gym trelleborg" och var nyfiken på vad som kom upp. Sidan "Populära gym i Trelleborg" kom mitt framför näsan på mig! Klick-in och BOOOOM!! F.A.M.E FITNESS rankad 1:a på Trelleborgs bästa gym! I listan på bilderna hittar ni stans andra gyms ranking plats eller googla själv in på sidan =)

Fantastiskt kul att så många checkar in på F.A.M.E FITNESS Facebook och berättar om sin träning och framgång, skriver kommentarer, Instagrammar och #hashtagar #famefitness på sociala medier. Superkul!! Kundernas egna upplevelser och ord - det är högsta betyget och kvittot man kan få! Jag är sååå glad att få allt detta på en och samma dag!! Helt fantastiskt! Nu kan jag och min familj fira jul och njuta till tusen utav året som gått och välkomna det nya <3

/ En väldigt glad Silvia =)

Likes

Comments

VERKLIGEN - vilken fantastisk trevlig julklapp vi fick idag utav Miljö- & Hälsa i Trelleborg till vårt företag F.A.M.E FITNESS!! -"Superfräscht och stan´s renaste gym!", sa Miljö- & Hälsas inspektörer!

WOOOW!! Det var verkligen ett TOPPBETYG för hårt arbete och väldigt noggrant prioritering i vårt företag. Så grymt glad jag blev att få höra detta och all eloge till min dotter Emma, som dagligen - med passion - städar hela F.A.M.E FITNESS och organiserar arbetsrutinerna! Vilken klippa hon är!! Emma får alltid många kommentarer -"Städar du alltid?!" Ja, säger Emma med stolthet!! Men ni behöver inte städa så mycket, det gör inte de andra gymmen, säger kunderna. Men det gör vi. Golven ska glänsa och duscharna ska blänka, säger Emma!

Vi själva, jag och Johnny, städade våra egna golv i flera år vid sidan om att driva och utveckla verksamheten, men med takten av ett växande företag blev det naturligt att överlåta detta stora ansvar till Emma, som började jobba hos oss parallellt med skolan. Precis som den viktigaste rollen i en ICA butik, är kassörskan och städerskan - glöm aldrig det!! Är kassörskan otrevlig och det är skitiga golv - då kommer du aldrig tillbaka och handlar, eller hur?

Att grunda och driva vårt företag från grunden och tog första grävtaget för lite mer än 5 år sedan, var detta en av de bästa händelserna för mig till mitt företag - att få högsta betyg från Miljö- & Hälsa i renlighet, ventilation, arbetsmiljö och miljö för våra kunder. DET gjorde min dag toppen!! Den 5:an i betyg kommer jag att sväva på länge länge.......mycket värdefullt för både mig, vårt företag och framför allt våra kunder =) Idag uppnår vi strax över 1.400 nöjda kunder på bara 5 år!! Jag är såå glad!!! Jag minns när jag skulle starta min verksamhet 2011 och körde igång med några Zumba klasser ute på Dalabadet för 20-25 st 2 ggr i veckan medan första F.A.M.E FITNESS höll på att byggas.....idag strax över 1.400 kunder!! Och fler kommer det bli - det är jag helt övertygad om! Nu har vi lokalerna som kan ta emot upp mot ca 2.500 kunder, soooo bring on ladys & gentlemen ;)

...-"gläns över sjö och strand.....strååålande....." ;)

UNDERBART! <3 <3 <3

Likes

Comments

Så var det söndag kväll och helgen har passerat förbi. Snart startar en ny och alla nya PT ONLINE kunder har precis fått sina träningsprogram inför kommande vecka. Jag är så supernöjd med mitt nya koncept PT ONLINE och kan nå ut till många fler kunder och inte behöva tacka nej till nya för jag är fullbokad.. Jag är född till att inspirera och motivera andra till en bättre och sundare livsstil och hälsa, och får jag inte det - brinner jag upp inombords.


Spännande vecka, sååå nyfiken på alla PT ONLINE klienter som ska skicka sina första "före-och-efter-bilder" till mig. Jag är mäktigt imponerad till deras framgångar! Jag har förstått att mina klienter står hungriga att starta PT ONLINE i januari när alla juldagar och helgdagar är över och kan fokusera på en sak - sig själv - jobba stenhårt mot nya mål och se ännu mer resultat! Inom kort finns det fler träningsprogram i webshoppen. Den perfekta julklappen till dig själv...eller någon du håller väldigt väldigt mycket om <3


Förra veckans givande möte fick mina ideér och planer inför 2017 en rejäl push! Att möta andra människor med samma "språk" och kämpar glöd, får mig att lyftas till den högsta nivån utav utveckling och självförverkligande! Tillsammans utvecklas vi och jobbar oss framåt! Ensam är inte starkast och man kör gärna lätt fast....att jobba tillsammans med andra får hjärnan en knuff i rätt riktning och alla får det vi söker efter. Tillsammans kan vi <3

 Framåt anda!

Likes

Comments