Header

Känslor/ Tankar

Saker och ting sker, positiva och negativa händelser. Allt sker av en anledning, en ny tid, nya val, nya tankar. Förändringar. Man måste vara lite ego och tänka på sig själv ibland för sin egen skull, för sitt eget välmående. Man kan kalla det ansvar. Det gör jag.

Får man säga att man verkligen inte tycker om vissa personer som man egentligen "måste" tycka om. Eller ja, vissa saker hos dessa personer kan man väl ändå få ogilla utan att man är dum. Ja! Det tycker jag är okej. Speciellt när det handlar om ens egna välmående.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känslor/ Tankar, Familjeliv

Tänkt att denna tjej om bara några dagar har funnits hos oss i 1 år! Det är helt otroligt!
Denna helg kommer nog alltid vara speciell och minnesrik! Helgen då jag gick och gick! På julmarknad och julskyltning Bara för att få igång förlossningen, jag gick på övertid. Fungerade det, vet inte.., kanske. Men för mig så kommer det nog Alltid att ha fungerat.

Älskade lilla tjej, så älskad!

Likes

Comments

Familjeliv

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det våran lilla tjejs 11 månaders dag! Om 1 månad är det 1-års kalas, häftigt!

Detta är lite av vad hon kan:
• Hon kan gå! (Jag tycker att det är så sjukt häftigt att hon kan det, eftersom att hon är ca 3 månader tidigare med att gå än storasyster)
• Hon klappar händerna när man säger åt henne
• Hon vinkar när man vinkar eller säger hej/hejdå till henne
• Hon kan säga hej
• Får hon en sked i handen med mat på så för hon den ibland in i sin mun (sååå gulligt)

Mys tjej och jag älskar henne!

Likes

Comments

Känslor/ Tankar

Jag fick för en liten stund sedan en ganska knepig känsla. Jag står och diskar, unnade mig en breezer under tiden. Just då fick jag en känsla av att jag är fan lycklig. Nöjd med livet liksom. Jag känner ett lugn djupt inom mig. Det var länge sedan jag kände Så! Häftigt!

MYCKET och MÅNGA motgångar har jag tagit mig igenom! Jag blir lika imponerad varje gång jag får just Denna känsla. Tänkt vad jävla stark jag är! Helt obeskrivligt häftigt! Aldrig att jag någonsin hade kunnat tro eller hoppats på att jag skulle kunna bli lycklig, att jag förtjänade lycka. Fan jag skulle egentligen skriva en bok. Den tanken har jag verkligen tänkt miljoner gånger! Jag har lovat mig själv för många år sedan att jag ska skriva en bok, tanken finns än idag!

Fan jag är lycklig!

Ursäkta alla svär ord!

Tack livet!

Likes

Comments

Familjeliv, Vardag

Idag har det varit en sån där ofas dag.
Celine har inte sovit såsom hon brukar, så hon har varit så skrikig då och då, så brukar hon inte vara, inte på det viset.
Enya har varit trött, inte velat äta såsom hon brukar. Den kombon resulterar i gnällspik!

Mitt i allt detta så fick vi lite besök av min vän och hennes son. Då stannade världen upp lite för mig, hennes son och E typ busade, eller rättare sagt H lekte med E på sin nivå. På en 1-årings nivå. Han var en riktig busunge som E sa. När jag då satt på avstånd och såg dom två och hörde E's härliga skratt i den stunden, då fylldes mina ögon av tårar. Glädje/kärlek tårar!

På eftermiddagen var jag och mina flickor ute på gården och lekte med E's vän S. Jag och hennes mamma satt på bänken och såg på dom, fikade kaka som dom små gjorde ihop på förmiddagen. Vi var lika trötta morsor båda två! Så jag kände mig ju inte ensam i alla fall!
Nästa vecka någon kväll ska vi lämna våra barn med deras pappor en kväll och dra oss ner på stan och ta nåt glas vin ihop. Det ser jag fram emot! Man behöver sånt, saker att se fram emot! Jag behöver det!

Min solstråle!

Likes

Comments

Familjeliv, Känslor/ Tankar

Idag var vi en mys dag rakt igenom! En tanke var att vi skulle åka och titta hur det går för min vän med deras husrenovering. Jag får se om det hinns med innan middagslagning, vi får se!

Pippi flätor är det nya här hemma! Fiiint! Gulligt!

Jag börjar landa i sorgen, jag jobbar hela tiden med att inte tänka på grund av att jag har insett att det bara trycker ner mig. Jag måste och ska tänka och känna positivt! Positiv energi!

Likes

Comments

Känslor/ Tankar

Vissa stunder kokar jag av ilska, men ilskan börjar till viss del att avta. Nu känner jag mest sorg och besvikelse. Jag förstår inte hur f*n dom tänker!

Jag vet vad som är viktigast, mina barn och min fina man och betydelsefulla personer. Dom ska jag lägga min tid, energi och kärlek åt. Det som betyder något!

Likes

Comments

Känslor/ Tankar

Det känns nästan som att det har skett ett avslut, jagvetinteriktigt. Kanske. Det får framtiden utvisa.
Om det gör ont
ja. Men jag förstår faktiskt inte vad det är som händer. Jag tar i alla fall inget steg.
Jag sätter ner foten.
Inget är rätt, fel från olika håll.
Gör jag det rätta? Jagvetinte. Känslan säger
ja.
Kör jag på känslan ja.
Jag skulle ljuga om jag sa att det inte gör ont!

Det är fint i hjärtat att jag har min lilla familj som kanske inte längre är så liten, J, E & C!

​Jag älskar dom mer än någonting annat på denna jord!

Likes

Comments

​Idag hittade jag dessa super söta necessären för ​Enbart ​29kr! Det ska bli så kul att fylla dessa!

Likes

Comments

Efter att vi hade ätit lunch åkte jag till min mamma och lämnade av mina flickor små, jag åkte sedan vidare till Lilltäkt där en vän till mig har köpt hus. Renoveringsprojekt deluxe men oj så fint det kommer att bli då det är klart. Dom har fina planer för hur det ska bli, det ska bli så kul att följa förvandlingen!

När jag kom tillbaka möttes jag av detta:

Ett litet litet mini huvud och två små små händer

Vi åt mellis och jag drack kaffe! Sen var det dags till E's höjdpunkt på veckan. Lördags godis!

Äntligen lördag!

Likes

Comments