Header

Jag fick för en liten stund sedan en ganska knepig känsla. Jag står och diskar, unnade mig en breezer under tiden. Just då fick jag en känsla av att jag är fan lycklig. Nöjd med livet liksom. Jag känner ett lugn djupt inom mig. Det var länge sedan jag kände Så! Häftigt!

MYCKET och MÅNGA motgångar har jag tagit mig igenom! Jag blir lika imponerad varje gång jag får just Denna känsla. Tänkt vad jävla stark jag är! Helt obeskrivligt häftigt! Aldrig att jag någonsin hade kunnat tro eller hoppats på att jag skulle kunna bli lycklig, att jag förtjänade lycka. Fan jag skulle egentligen skriva en bok. Den tanken har jag verkligen tänkt miljoner gånger! Jag har lovat mig själv för många år sedan att jag ska skriva en bok, tanken finns än idag!

Fan jag är lycklig!

Ursäkta alla svär ord!

Tack livet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har det varit en sån där ofas dag.
Celine har inte sovit såsom hon brukar, så hon har varit så skrikig då och då, så brukar hon inte vara, inte på det viset.
Enya har varit trött, inte velat äta såsom hon brukar. Den kombon resulterar i gnällspik!

Mitt i allt detta så fick vi lite besök av min vän och hennes son. Då stannade världen upp lite för mig, hennes son och E typ busade, eller rättare sagt H lekte med E på sin nivå. På en 1-årings nivå. Han var en riktig busunge som E sa. När jag då satt på avstånd och såg dom två och hörde E's härliga skratt i den stunden, då fylldes mina ögon av tårar. Glädje/kärlek tårar!

På eftermiddagen var jag och mina flickor ute på gården och lekte med E's vän S. Jag och hennes mamma satt på bänken och såg på dom, fikade kaka som dom små gjorde ihop på förmiddagen. Vi var lika trötta morsor båda två! Så jag kände mig ju inte ensam i alla fall!
Nästa vecka någon kväll ska vi lämna våra barn med deras pappor en kväll och dra oss ner på stan och ta nåt glas vin ihop. Det ser jag fram emot! Man behöver sånt, saker att se fram emot! Jag behöver det!

Min solstråle!

Likes

Comments

Idag var vi en mys dag rakt igenom! En tanke var att vi skulle åka och titta hur det går för min vän med deras husrenovering. Jag får se om det hinns med innan middagslagning, vi får se!

Pippi flätor är det nya här hemma! Fiiint! Gulligt!

Jag börjar landa i sorgen, jag jobbar hela tiden med att inte tänka på grund av att jag har insett att det bara trycker ner mig. Jag måste och ska tänka och känna positivt! Positiv energi!

Likes

Comments

Vissa stunder kokar jag av ilska, men ilskan börjar till viss del att avta. Nu känner jag mest sorg och besvikelse. Jag förstår inte hur f*n dom tänker!

Jag vet vad som är viktigast, mina barn och min fina man och betydelsefulla personer. Dom ska jag lägga min tid, energi och kärlek åt. Det som betyder något!

Likes

Comments

Det känns nästan som att det har skett ett avslut, jagvetinteriktigt. Kanske. Det får framtiden utvisa.
Om det gör ont
ja. Men jag förstår faktiskt inte vad det är som händer. Jag tar i alla fall inget steg.
Jag sätter ner foten.
Inget är rätt, fel från olika håll.
Gör jag det rätta? Jagvetinte. Känslan säger
ja.
Kör jag på känslan ja.
Jag skulle ljuga om jag sa att det inte gör ont!

Det är fint i hjärtat att jag har min lilla familj som kanske inte längre är så liten, J, E & C!

​Jag älskar dom mer än någonting annat på denna jord!

Likes

Comments

​Idag hittade jag dessa super söta necessären för ​Enbart ​29kr! Det ska bli så kul att fylla dessa!

Likes

Comments

Efter att vi hade ätit lunch åkte jag till min mamma och lämnade av mina flickor små, jag åkte sedan vidare till Lilltäkt där en vän till mig har köpt hus. Renoveringsprojekt deluxe men oj så fint det kommer att bli då det är klart. Dom har fina planer för hur det ska bli, det ska bli så kul att följa förvandlingen!

När jag kom tillbaka möttes jag av detta:

Ett litet litet mini huvud och två små små händer

Vi åt mellis och jag drack kaffe! Sen var det dags till E's höjdpunkt på veckan. Lördags godis!

Äntligen lördag!

Likes

Comments

Min lilla minsting. 9 månader + 2 dagar kärlek!

På förmiddagen när storasyster var på förskolan hade vi enbart mys. Vi lekte på golvet på C's nivå. Mys!

På eftermiddagen var jag gräsligt trött! Usch! Det var jobbigt! Vi gick ut till lekparken så E kunde leka av sig mera, timing att hennes vän från förskolan också var ute. Men jag höll på att somna, drygt! Efter 1 timme gick vi in och jag gav C mellis sen somnade hon skönt i vagnen och sov länge. Jag myste med E sen var det dags att laga middag, en paj blev det, riktigt gott! J kom hem och när han hade ätit fick jag ett infall att städa bilen plus att jag tog bort E's bilbarnstol då vi har köpt en ny till henne. Nu är bara nästa steg att vänja in C att åka bak istället för fram med mig eftersom att det snart är dags att byta från babyskyddet till en bilbarnstol istället. Sen blev jag åter trött!! Men jag är glad att jag städade bilen ändå!

Vilken dag! Och i morgon är det fullt ös med båda kidsen hemma och J är på jobbet. Kan bara säga en sak, svettigt!

Likes

Comments

För 5 dagar sedan köpte jag en telefon. Det blev en IPhone 6s i färgen Guld med 64GB. Jag är så himla nöjd med telefonen, riktigt nöjd!

Jag har fastnat för en serie, det är så roligt. Det var länge sedan jag tittade på en serie. Sist jag såg en serie var det Orange is the new black, annars tittar jag bara på youtube. Narcos på Netflix ser jag på nu, jag är på säsong 1 och i morgon kommer säsong 2. Perfekt! Jag är helt fast i Narcos.

Idag har J börjat jobba efter 5 dagars ledighet. Blandade känslor.

Slut på detta inlägg, inte så mycket intressant kanske!

Likes

Comments

Droger, droger är något jag verkligen avskyr så j*dra hårt! Att verkligen känna personer som pysslar med sån skit gör så otroligt j*dra ont! Man är verkligen maktlös när man står på sidan om de personerna.

En person förut pysslade med sånt, droger, det gjorde så ont att se på, finner inte ord. Att idag veta en person som pysslar med sånt, droger, det gör så ont att se på, finner inga ord.

Jag vet liksom inte varken vad jag ska tro på, säga eller känna. Just i detta nu känner jag bara ilska. Men jag vet ju att det inte blir bättre varken för personen eller för mig att jag känner just det, ilska. Det förändrar ju inget och det känns ju liksom inte bättre för mig att jag är arg. Maktlöshet deluxe! Fan!

Likes

Comments