Jag har två riktiga uppsatser kvar att skriva klart, och alltså min hjärna har ju redan tagit sommarlov! Jag hittar inte alls motivationen längre. Det skulle ju vara så sjukt skönt att bara få de två sista uppgifterna överstökade, men jag ORKAR inte.


Nu är klockan sju och jag ska försöka göra allt för att samma på lite motivation så att jag kan skriva klart psykologi uppsatsen!! I will try my best...


Men jag kommer tillbaka med lite uppdatering lite senare på kvällen.

- Vi syns snart babes <3


18 Maj 2017

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har gjort så många misstag under mina 16 år på denna jord. Små som stora saker, påverkat en organism till en hel nation. Ja, vad är det jag vill få fram av detta?


Bör man leva efter sina misstag? Följa den principen som man dagligen möts av? Bli en del av ekvationen? Helt seriöst jag vet inte vad jag vill få fram av detta. Jag vet knappt vad jag siktar åt. Om jag går fram eller bak. Vilken hastighet kör jag på?


Så många obesvarade frågor, så många tankar och funderingar. Det finns inget som heter "rätt" eller "fel", du är du. jag är jag. Kan det verkligen vara så enkelt. Bara sådär. Jag ångrar så mycket, men borde jag göra det? Eller bör jag fokusera på det fina jag har? Det där lilla extra som miljontals människor strävar efter. Jag vet inte...

Likes

Comments

Alltså gud så trött jag känner mig, kan knappt fokusera på vad det jag egentligen vill få ut med det här inlägget. Idag hade jag mitt sista skrivtliga prov för det här läsåret och jag är SÅ FRUKTANSVÄRT LYCKLIG!! Nu är det endast två dagar kvar till helg, och jag är så extremt taggad.

Jag längtar till de kommande veckorna, för då smäller det. Sägs att sommarväder också är på G. Det kan inte bli bättre!!

Jag har precis sätt klart senaste avsnittet av ex on the beach, haha alltså fyfan vad jag älskar Calle "Jag är som en droppe i havet...han ler inte, det är fan läskigt!!"


Kan knappt hålla mina ögon öppna längre, ett tecken på att jag bör gå och lägga mig. - 21:46

- Ses snart babes

17 Maj 2017

Likes

Comments

HELT JÄVLA SJUKT!!

Ursäkta språket, men jag kan inte förstå att jag snart går ut första året på gymnasiet. Liksom what???

Idag hade jag mitt sista NP prov för iår, och herregud vad skönt det känns! Jag har en vecka att kämpa mig igenom, men efter det kan jag äntligen ta det lugnt utan att behöva känna skuldkänslor, ja ni fattar grejen. 

Men det ska bli extremt intressant att få dokumentera allt. Både de fina minnerna men också jobbiga händelser som jag kommer behöva bemöta för att växa som person.


Men nu räknar vi ner, 3....2....1.....

HAPPY NEW BLOGG, säger jag bara!!


 -Vi ses snart <3 

16 MAJ 2017 18:54


Likes

Comments