Jag och bror min!

Hejsan! Allt bra med er? Med mig är det bara bra lite seg dock.

Idag är det måndag och det betyder jobb. Ska snart cykla iväg till jobbet och jobba mina 4 timmar. Efter det så blir det att ta det lugnt hemma och gym ikväll.

Ha en bra dag!
Kram AmandaMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Vaknade för typ en timme sen och bestämde mig nyss för att gå ur och springa. Med fick as ont i magen så kunde bara springa 3 km. Så nu håller jag på att gå hem och det är grymt varmt. När jag kommer hem blir det att äta frukost och sen sola.

Ha en bra söndag!

Kram Amanda

Likes

CommentsHejsan!

Idag har jag typ bara legat i sängen och kollat på laguna beach. Men det blir snart att gå upp och hitta på något. Sen blir det att göra sig i ordning för ikväll blir det typ utgång. Ska dock vara nykter eftersom jag inte har några pengar. Men de ska blir kul i alla fall.

Hoppas att ni får en bra lördag!
Kram Amanda

Likes

CommentsSitter på mitt rum och kollar på laguna beach. Det blir snart att fixa inför grillkvällen. Ska bli så gott med grillat. När jag har ätit klart så blir det att åka till Ida och hitta på något kul med henne.

Kram Amanda

Likes

CommentsGodmorgon!
Nu sitter jag i bilen på väg till Karlstad för att gå på stan med Ida och kolla på fotboll. Senare ikväll blir det grillning med familjen och va med Ida igen.

Kram Amanda

Likes

CommentsKycklingsallad

Hejsan!
Nu ligger jag ute och solar efter ha ätit lunch med mamma. Det blev min hemmagjord kycklingsallad. Innan de så var jag och mamma ute och gick med Dixon och handlad lite nya ute blommor.

Kram Amanda

Likes

CommentsNu sitter jag vi matbordet och har nyss ätit frukost med Ludvig. Snart blir det att köra han till bussen och sen får vi se vad som händer. Det blir nog att dra till gymmet med vet ej vilken tid.

Ha en bra dag!

Kram Amanda

Likes

CommentsNu ska jag krypa ner i min säng och kolla på en film. Sen blir det att sova.
Ha en bra kväll/natt!

Kram Amanda

Likes

Comments


Me and Lisa!

Hej på er!
Har typ glömt bort att jag skaffade blogg igen. Men mina dagar har varit lite enformiga så det skulle inte ha varit så kul att läsa om. Men det jag har gjort sen sist är att jag har jobbat, tränat, solat, festat, varit med mina kompisar och sen så har jag också varit sjuk, men har ändå haft det roligt. 
Idag så har jag jobba från 8-13 men att sälja jordgubbar. Det gick grymt segt idag med som tur är så är jag ledig i 5 dagar nu och kan bara ta det lugnt. Nu sitter jag på våran altan och ska kolla runt lite på internet och sen bara chilla till typ halv 6 och då blir det gym med Lisa. Sen får jag se vad som händer ikväll.

Kram Amanda


Likes

CommentsHejsan!
Nu sitter jag framför teven och kollat på något dåligt program. Jag orkar inte byta så får väl skylla mig själv. Idag så har jag jobbat en kort dag blev 5 timmar och va hemma runt 1 tiden. Så himla skönt. Sen jag kom hem så har jag bara legat i soffan och bakat chokladbollar. Sen ikväll blir det att gymma och sen bara ta det lugnt.

Kram Amanda

Likes

Comments