Torsdag 9 Juni

OKEJ! Nu är det officiellt FYRA dagar kvar tills sommarlov och jag kan inte vänta på måndag tar det slut!! AHHH!! Sedan senare i sommar kommer ej ihåg när men det är ett par veckor kvar typ två eller tre....!? Men det ska bli så roligt! Jag ska åka dit med två av mina bästa kompisar! Och vi kommer ha det helt underbart hoppas jag!! Det vi ska göra är........ SHOPPA! Självklart! Och kanske lite sightseeing. Men ja, det var typ allt men berätta gärna när ni fick eller när ni ska få sommarlov och era tankar om det!

HA DET GÖTT / Bloggisen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hoho! Det blir ett kort inlägg idag då jag bara ska berätta att jag vill så gärna göra ett dammarbete med någon. Så om någon vill sammarbeta med mig eller om någon vet någon som kanske vill KOMMENTERA!! Det hade varit en sån rolig "upplevelse", det är inte rätt ord men ni fattar väll?

Ined att det blev en kortis så slänger jag in favvo-låten just nu här nedan! Best song! (For now)!

Likes

Comments

1:a 2:a 3:e

Söndag 22 Maj

Asså! Kolla in färgen! Så fin, det är så många som har börjat med den färgen och jag älskar det, den är så fräsig. Man ser så brun ut, tycker jag eller hur? Just dem här kommer från NA-KD HÄR så in och titta vetja, kanske till och med beställa något? Vem vet? Klänningarna skiljer säg ganska mycket i pris, den första är dyrast och kostar 599 och sedan den andra är billigare och kostar 299 och sedan den sista ligger emellan i pris och kostar 399.

Men denna färg kommer jag att längta till att bära i sommar! Vad tycker ni? Vilka färger känner ni är ett måste i sommar, vit, svart, färgglada färger? Gilla och kommentera. Jag vill också veta när vi ändå är inne på sommar tomat vad ni ska göra i sommar? Ska ni resa? Träffa kompisar? Vara med familj? Jag ska bara ta det lugnt som jag skrev i förra inlägget. Läs mer i det!

Okej, idag är det lördag så skönt att bara pusta ut. Idag har jag skrivit några blogginlägg (som kommer senare). Ja, jag brukar skriva tre fyra stycken blogginlägg when I'm in the mood. Jag menar varför inte? Hur gör ni som bloggar? Skriver ni ett i taget eller gör ni som jag. Jag tycker själv att det är bra och gör det ofta på helgerna för att på vardagarna är jag ofta upptagen och hinner inte skriva ett lång blogginlägg. Och det är så skönt att ha ett blogginlägg som bara väntar på att läggas upp. Det är så enkelt och går så fort. Men alla tycker ju olika. Men det för allt för detta blogginlägg så hörs vi när vi hörs!


HA DET GÖTT / Bloggisen


Likes

Comments


Lördag 21 Maj

OMG! Det är typ TRE VECKOR kvar tills jag slutar skolan! Aaaa....!! Det ska bli så skönt att pusta ut och ta en paus från alla läxor. I sommar ska jag bara njuta och ta hand om mig själv, det ska bli så härligt att kunna springa/träna ute. Och självklart äta god mat genom att grilla. Hur känner ni? Jag vet några som inte gillar och längtar till sommarlovet ined att dem kanske har det jobbat hemma, skriv hur det är med er så kan vi hjälpas åt att stötta varandra!

Jag hoppas verkligen att det blir en varm och solig sommar. Jag kommer spendera hela min sommar i Sverige och vi alla vet att det inte alltid är vart och soligt. Förra året var det sämst men då fick jag en räddning, Italien. Vi åkte till Italien i två veckor och där var vädret underbart! Aaa! Men denna sommar finns ingen räddning. Buhu! SÅ PLEASE GE MIG EN BRA SOMMAR!! Men det var typ allt tror jag. Så glöm inte att kommentera och gilla. Ställ gärna frågor om ni har några till mig, hade varit så roligt att lära känna er lite.


​HA DET GÖTT / Bloggisen :)

Likes

Comments

​Torsdag 19 Maj

JA, Det ovan är dem serier som jag har precis slutat att titta på. Och jag ÄLSKAR dem!! Men dem tar ju slut nån gång, så nu behöver jag era tips på nya serier. Jag har även sett: Vampire Diaries, Glee, Teen Wolf, Jane The Virgin, Gossip Girl, The Fosters.

​HA DET GÖTT/Bloggisen

Likes

Comments

Tröja: (Köpte den på Zalando men finns inte kvar?!) Shorts: HÄR

Torsdag 5 Maj 2016

Okej, hallå ni! Här ser ni lite nytt som jag köpt! Tröjan köpte jag på Zalando och jag tror att den blir jätte snygg i sommar med dem vita shortsen från H&M. Tröjan är lite kortare men inte en "riktig" magtröja. Men det kan nog bli riktigt fint ändå, och shortsen är vanliga vita med guldknapp. Jag tog bilderna med snapchat, har även lagga upp dem där och lite fler så in och kolla in det och Instagram vetja. På snapchat heter jag Snappis02 och Instagram Grammisen02, länkar öven min instagram HÄR! Men ni, det var allt för detta inlägg så hoppas jag att ni har en riktigt lyckad/fortsatt torsdag!

HA DET GÖTT / Bloggisen

Denna låt (I Took A Pill In Ibiza) lyssnar jag på hela tiden, ni måste verkligen lyssna på den! Så bra verkligen!

Likes

Comments

1:a 2:a 3:e 4:e 5:e 6:e

Torsdag 5 Maj 2016

Här har ni 6 stycken riktigt fina och somliga klänningar/jumpsuit från Chiquelle. Jag har lämnat länkar till alla så ni själva kan gå in och titta och kanske till och med köpa en och annan. Men ni måste hålla med om att dem är fina. Älskar verkligen den beiga färgen, den har verkligen blivit populär, eller hur! Och sen den självklara vita färgen på sommaren är ju helt fantastisk, MEN man får nog vänta med att bära en vit klänning/jumpsuit tills man är sommar brun, DÅ är det verkligen fint. Det är det som är bra med den beiga färgen man behöver inte vara så brun. Så att den kan man börja med i sommar och sedan när man har solat järnet så tar man fram det vita i garderoben. Håller ni inte med? Skriv vad ni tycker var finast av plaggen i kommentarsfältet, skriv också era åsikter om att börja med beige och sedan ta fram dem vita plaggen när man blivit bruna. Jag vill så gärna veta vad ni tycker! :)

HA DET GÖTT! / Bloggisen

Likes

Comments

Ha en trevlig helg allihopa! Nu är det helg i FYRA dagar!! Så himla skönt att slippa skolan för ett tag, MEN på måndag är man där igen! (Längtar inte). Men nu ska vi inte tänka på det!

HA DET GÖTT! / BloggisenLikes

Comments

Skorna: HÄR Klänningen: HÄR

Onsdag, 4 Maj, 2016

Okej, hej bloggen. Ovan ser ni några bilder på saker som jag köpt under den senaste tiden. Skorna kommer ifrån "din sko" klänningen som verkligen är så fin kommer ifrån "Zalando". Klänningen och skorna är sååå... fina tillsammans så jag planerade att ha det på min skolavslutning. Yep, jag går i skolan, hehe!

Asså, när jag tog bilderna så gjorde jag det med motljus, illa fall på klänningsbilden. Men så fint asså. Men ni, bilderna är självklart tagna med snapchat så gå in och ta en titt. Samma namn där typ. @Snappis02 !

Men ja, det var första inlägget hörni! Hoppas ni gillade det och fortsätter att kolla in min blogg. Kommentera gärna ideér och vad ni tycker, och även andra allmänna frågor. Jag lovar att jag kommer att svara på dem.

HA DET GÖTT / Bloggisen

Likes

Comments