Det här var en dröm som jag hade ett tag sen... Den är ganska kort och jag kommer bara ihåg två delar av den.
Båda är på ett skumt hotell.

Del 1:

I den första delen av drömmen var jag i ett av hotellrummen. Hotellrummet var ganska litet och var upplagd som en lägenhet (med kök osv). Precis framför mig låg det en pojke i en grön säng. Pojken var mycket sjuk och föräldrarna bråkade om hur han skulle behandlas. Pappan ville absolut inte ta honom till ett sjukhus, eftersom han hade ett annat "botemedel". Han kom in till vardagsrummet (där pojken låg) med en kastrull fylld med kokande hett vatten och hällde det över honom. Pojken skrek av smärta, men pappan rörde inte en min. Detta pågick i flera månader. Pojken var fortfarande sjuk, hans hud var full av blåsor och hans hår var söndersvetsat. Till slut fattade pojken eld och mamman tvingade dem att åka till sjukhuset.

Del 2:

Det här hände på innergården av hotellet. Jag fick syn på en grön trappa. Den var möglig och såg ut som om den skulle rasa ihop när som helst. Men detta brydde jag mig inte om, jag gick uppför dem ändå. Nästan hela vägen uppe såg jag en kvinna röka på en grön balkong. Hon skrek åt mig att trapporna inte var säkra. Jag frågade vilken våning/rum hon bodde på/i. Hon blev rädd och sade med en darrig röst att jag inte skulle komma till henne. Jag gick nerför trapporna och in till hotellet för att hitta henne. När jag kom dit såg jag henne springa ut ur sitt rum med packade väskor. Jag försökte prata med henne, men hon ignorerade mig.

Det här var mitt första inlägg. Hoppas du som läser gillade detta. Jag skulle velat ha med fler detaljer, men iallafall så var detta kul och jag Kommer lägga upp fler drömmar och berättelser om jag får tid...

///////Snackzzzz
Likes

Comments