• pitabröd
  • stekt lök
  • tomat
  • hamburgare
  • creme fr sås
  • mozzarellaost
  • tacosås

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ta ca 30 cm folie och lägg 1 fryst kycklinglår på folien.

Lägg på 25 gram hårt SMÖR, INTE margarin!

Salt och mycket peppar samt chilipulver och lite lök.

Vik i hop folien, så att inget rinner ut och in i varm ugn i 45 grader på ca 60 minuter på 225 grader.

VIKTIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När vätskan är KLAR, så kan du ta ut kycklingen. Om kycklingen är ROSA inuti, är den INTE färdig.

VIKTIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tvätta dina händer FÖRE och EFTER du har tagit i kycklingen. Diska din kniv och skärbräda i HETT vatten- annars kan du bli matförgiftad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

​Okej... Jag har följare. Det räknade jag inte riktigt med!!!!! Jag är smickrad! Tack!

Likes

Comments

Tina kycklingen. Skär den i 3 cm breda strimlor.

Stek kycklingen i SMÖR, inte margarin, tills det rosa är borta.

Häll i 1 burk kokosmjölk och ½ matsked svart grov peppar och ½ matsked currypuder och lite salt. Låt koka på halvhög värme i ca 15 minuter.

Ta en ny kastrull: Koka riset. Ta 1 del ris och 3 delar vatten och lite salt. Låt koka upp och dra sen ner värmen, annars bränner du riset.

När kycklinggrytan luktar gott, så är den färdig.


Likes

Comments

Det här är ett gott bröd som jag gör pizza på eller stora kanelbullar eller mackor

Likes

Comments

Ostig ost. En god mozzarellaost som jag lägger på pizza och i hamburgare

Likes

Comments

Ta fram en stekpanna och släng i smör och peppar.

Stek 2 hamburgare på medelhög värme och stek sen löken

Ta en skål och vispa ihop 2,5 dl creme fraisch, ½ msk peppar och salt.

Skär 2 tomater och häll lite svart peppar på dem.

Stek nu alla 4 bröd halvorna

Ta en brödskiva och häll på 1 sked sås, lök, hamburgare, tacosås, tomater och sista brödskivan.

Nu har du en enorm hamburgare. Glöm inte att ta fram hushållspapper.
Det KOMMER att bli kladdigt!


Likes

Comments

Stek korven i smör och dela den sen. INTE INNAN- det blir kaos då.

Koka pasta och salta lite.

Ta en kastrull och häll i kokosmjölk, ½ msk peppar, lite salt och rejält med persilja. Låt koka några minuter på halvhög varme, tills såsen blir lite tjockare- inte mycket tjockare men ändå.

Servera

Likes

Comments

Ett bra smör, som det går att brassa mycket mat i. Bra till pannkaka och att steka i.

Likes

Comments