Veckans musik tips går till låten "Don't go" med Yazzo. Gillar denna gamla låt från 1982. Den har en härlig rytm som jag gillar. En perfekt låt att lyssna på när man tränar, eller när man ska till och städa. Man rycks med i sången.


  • Musik
  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer

Har haft ett långt blogguppehåll nu. Har lite dåligt samvete för det. Ska försöka att komma igång att börja blogga igen. Har varit mycket på sista tiden. Barnen går i skolan, jag jobbar heltid, när jag väl är ledig så är jag trött och har inte så mycket ork till så mycket.

Sommaren är nu slut för detta år. Det börjar bli kallare ute och träden har börjat att tappa sina blad. Det börjar även bli mörkare om kvällarna, det är väldigt mörkt ute när jag ska cykla hem vid kl 21 från jobbet. Snart kommer det att vara mörkt redan vid fyra. Längtar inte till vintern, det är så deprimerande med mörkret och kylan. Men dock finns det några få fördelar med vinterhalvåret. Det är bla att man kan börja tända ljus och mysa ner sig under en varm filt och framför nån bra film. Och det är lättare att somna när det är mörkt ute.

Nu sitter jag och funderar om jag ska ta mig i kragen och städa. Eller om jag ska skriva framtida blogginlägg. Eller om jag ska färga håret. Eller om jag ska kamma igenom katten dom har en massa med tovor.

Det som lockar mest är att få lägga omkull mig och sova i några timmar. Är så kopiöst trött.

  • 92 visningar

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar
För ett tag sen så skrev jag om att jag äter silicea tabletter. Kan säga att jag upplever mitt hår känns betydligt tjockare än tidigare, så att jag kommer att fortsätta med dessa tabletter.


Fick även ett tips av en kollega om ricinolja, hennes hår hade vuxit väldigt bra av det. Så att jag googla runt om det, och hitta information att folks hår hade vuxit upp till fyra cm på en månad. Om detta är sant vet jag inte. Men jag har iallafall beställt hem det för att testa om det stämmer. Ricinolja bör komma senast på tisdag. Ska bli kul och se om det blir nå resultat.


Nu ska jag ta och sätta mig och lyssna på åskovädret som drar förbi, så himla mysigt. Men ändå lite läskigt. Det mullrar så att rutorna skakar.


  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer