Hallå där alla snabba människor!
I detta inlägg ska jag berätta VARFÖR man SKA ha snabba glajjor!

Här har ni allesammans 5.4 anledningar som kanske förändrar hela eran uppfattning om allt.

1. Studier publicerade i DN av forskare som är på låtsas hävdar att varje människa kan öka sin produktivitet med 10% när hen har snabba glasögon på sig.

2. Glasögon som är "inne" tenderar ofta att inte vara snabba, var försiktiga! Satsa på ett par mindre populära, det imponerar på folk när de ser att du har det senaste inom hipster-mode.

3. Gynekologer i västra Burundi presenterade påhittade siffror i
Illustrerad Vetenskap som visade att en person med snabba glajjor springer i snitt 2 km/h snabbare än en person utan.

4. Ett par snabba solglasögon gör en het sommardag mer lättsam genom att skydda dina ögon mot det stickande solljuset.

5. Livsnjutaren Edvart Brömsten fick år 2002 Nobelpriset i Matematik för att visa sambandet mellan livsglädje och hastighet i glasögon med sin kända
Poseidon-formel.

5.4 Edvart Brömsten hittade flera användningsområden för snabba glajjor. Bl.a kan man läsa av tiden på dagen om man använder glasögonen som solur, koka vatten med de och dessutom bli fast för påhitt av vetenskapliga studier på grund av de.

Varsågoda gott folk!
Hoppas att ni delar detta med alla ni bryr er om, tillsammans kan vi sprida ordet om snabba glajjor!

(Bidra gärna med en krona i kampanjen för att fria Edvart Brömsten som blivit anklagad för att ha ljugit i vetenskapliga rapporter, han har enligt hovrätten givit ut upplagor av icke-vetenskapliga skrifter som han påstår ha belägg för. Vilket trams. 1 kr=1 respekt.)

Herrå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är hemma. Jag skruvar mig nervöst i min kontorsstol. Jag lyssnar på "Love yourself" för att lugna mig.

Jag har blivit chockad.

Hela skoldagen flöt på lugnt och bekvämt, ingen stress. Jag kände ett lugn som aldrig förr, jag hade inte druckit kaffe på morgonen som jag brukar. Kanske förberedde mitt undermedvetna mig för vad som skulle hända idag.

Jag vandrade igenom korridorerna (lite för långsamt för mitt ryktes skull) utan några bekymmer. Jag tog upp min Nokia 145 ur bröstfickan och kom ihåg att jag startat en blogg. DÅ JÄVLAR SMALL DET I SKALLEN.
(Effekten hade möjligt blivit värre med koffein i kroppen)

Det är inte varje dag man rusar ner för ett par rulltrappor i en second-hand butik. Men just idag var en sådan dag. Jag letade högt och lågt i butiken, rusade runt som jag spillt hett te på mina nedre regioner. Med skrevet mentalt fläckat av earl-grey med en halv tesked socker i letade jag frenetiskt.

En man uppdagade sitt ansikte. Det var ett särdeles förvridet och fult anlete kommer jag ihåg. Han frågade varför jag hade så bråttom. Jag struntade i mannen, men innan jag hann bortom hörhåll talade han till mig igen.

"Fula skor förresten" väste han ur sin äckliga mun.
"Vad menar du, ursäkta för franskan, ditt snedknullade rövhål?"

Mannen funderade länge och noga på vad han skulle säga märkte jag. Ögonbrynen fladdrade upp och ner och hans panna blev rynkigare. Och jag som trodde han inte kunde bli fulare, tänkte jag.

"Dina skor, de är fula" sa han, lite försiktigare i sin ton.
Till det svarade jag mannen med en gåta.
"Kan herrn, med sitt fula anlete, besvara vad skillnaden är mellan ett ljust rum och ett mörkt rum?'

Han kliade sitt fruktansvärt avskyvärda ansikte och ryckte på axlarna.

"Ljuset eller?"
Jag skakade på huvudet och förklarade:
"Det är hastigheten. Ljuset rör sig så långsamt i ett det ena rummet att det ser ut som ljuset inte ens finns där till att börja med. Men, med ett par snabba brillor kan du intensifiera ljusets hastighet och se hur rummet verkligen ser ut."

Ännu en gång kliade sig mannen.

"Låt mig visa dig." sa jag och drog fram ett par mellan-snabba glasögon från en hylla. (Vi var ju trots allt i en secondhandbutik dit jag kommit för att leta brillor)

"Böj dig ner mot min fot för att se den så bra som möjligt", sa jag och gav mannen brillorna.

"Sätt nu på dig dem och se skillnaden. Tänk dig att du jämför rummen i min kluriga gåta.", sa jag.

Mannen tog på sig dem med båda händerna och koncentrerade sig.

Sedan tog jag i med all min kraft.
Och sparkade den fula mannen i sitt fula ansikte.

Fyfan va "Love yourself" är bra.

XOXO

Likes

Comments

Hej! Sebastian heter jag och jag ska berätta om min jakt. Den enda jakten som betyder någonting. Den enda jakten som bottnar i att hitta mänsklighetens sanna själ.

Jakten på snabba solglasögon.

Ni ser mig ovanför med ett par riktigt snabba brillor, det första paret som jag upplevde hastigheten hos. De öppnade mina ögon, när de täckte för dem, för en helt ny värld. Före glajjorna fanns ett ljus som stack i djupet av mitt medvetande och tvingat mitt inre väsen (som är skygg för ljus) att stänga in sig själv.

Dessa solglasögon sänkte ljusstyrkan och mitt innersta kunde äntligen träda ut fritt utan att bränna sig. När jag sätter på ett par solglasögon som är, i den verkliga meningen av hög hastighet, snabba tar jag samtidigt av en mask som jag döljer mitt sanna jag i.

Mitt snabba jag.

Välkommen, till jakten på de snabbaste brillorna.

Någonsin.

Likes

Comments