En dag, satt jag och studerade platsannonserna i Los Angeles Times.

Hittade en spännande och ringde upp en man, som behövde någon som skulle se efter honom. Han hade en sjukdom och behövde någon vid hans sida. Sköta vardagsbestyr. Jag var välkommen upp på en intervju.

Åkte med en väninna in till Beverly Hills från Santa Monica, högre och högre upp för ett berg, med fantastisk utsikt. Allra högst upp bodde denna man. Vi parkerade bilen och gick fram till den enormt stora porten och ringde på.

Mannen öppnade och jag tittade på min väninna. Hon stod bara och stirrade.... Ingen bra hjälp där.... så jag tog i hand och hälsade artigt på denne man, som vara alldeles brännskadad från topp till tå. Han visade oss in i hans stora hus och vi fick vänta i hans sovrum. Han hade en annan intervju att klara av i köket. Under tiden vi väntade satt vi där i hans Himmelsäng och såg hans gympadojjor ligga på golvet lite huller om buller.

Han kom och jag fick veta att jag skulle få ha en jätte-tjusig bil och vara med honom mest hela tiden och mycket på hans båt, där han trivdes bäst. Fick inte jobbet, men oj vilken upplevelse! :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments