902468_2013521705370x287

Jaa har ju tagit en bloggpaus men nu är jag tillbaka igen,måste ändra mycket på designen på bloggen och eventuellt headern med,men tar en sak i taget,har ju en hel del att göra i skolan förstås speciellt när det är så nära inpå jullov.
Är det bara jag som inte vet vart man ska vara på jul och nyår?:/
Bjuder på lite bilder:)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Är i skolan och tråkar. Dagens lektioner består av gymnasiearbete,guide och reseledare,klassråd och engelska:) har hunnit med en hel del så det känns väldigt skönt:) men det sämsta är att man börjar tidigt och slutar sent nästan varenda dag :( förutom på fredag då man endast har en lektion vilket är awsome!:)

Likes

Comments

  • 426 Readers

Likes

Comments

Underbart väder här i Karlsborg! Blir nog att sola och bada efter varit i fästningen :) uppdaterar mer senare :)

  • 447 Readers

Likes

Comments

Jockiboi har förändrats väldigt mkt på senaste tiden,till det positiva. Jag säger inte att han var sämre på något sätt förut bara att han har förändrats,kollar jämnt på hans serier dem är sjukt bra och roliga. Stor respekt till Joakim berg <>  • 509 Readers

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om vad som händer i veckan. 

Måndag: Ta andra sprutan för stelkramp.

Tisdag: Rensa kläder, göra en lista på det jag behöver i klädesväg, plus träna på gymmet.

Onsdag:  Eventuellt bio.

Torsdag: Träna på gymmet och sola solarium.

Fredag: Färga håret och klippa mig. Ska även sola solarium. 

Lördag: Ullared och även träffa världens bästa kompis.

Söndag: Träna på gymmet.

Likes

Comments

Nu är man påväg hem efter en underbar dag i soliga Göteborg:) såg när några tog studenten när dem var på flaket,fick en känsla av hur kul det kommer vara när jag själv tar studenten:) Hoppas att lilla Töreboda har lika fint väder som Göteborg,så man kan sola och ta årets första dopp maybe i helgen när man ska till husvagnen:) btw nästa lördag ska man till Ullared,längtar sjukt mkt till dess,kanske kan hitta en skolavslutningsklänning då med:) plus att man ska vara med världens bästa kompis:) <>  • 555 Readers

Likes

Comments

Nu är man påväg till Göteborg för att vara med/ta del av en konferens och även få information om hur en konferens går till så ifall vi senare i livet vill jobba med detta så vet vi ju hur det går till:) innan har vi ju bara läst om konferenser å sånt men nu får vi bra med om en på riktigt,tror det kan Bli kul faktiskt :) kram/Jenna
  • 464 Readers

Likes

CommentsTänkte svara på frågorna jag fick från frågestunden jag hade förut.

1. Jag började blogga för att jag ville kunna ha mina bilder någonstans och ville gärna kunna skriva av mig av mina tankar och känslor, vad jag gör och sånt om dagarna någon annanstans än på facebook och de andra vanliga sidorna. Har provat lite olika bloggportaler innan men tycker nattstad är den bästa hittills så ska nog fortsätta här.

2.Är ett stort fan av Foki, hon är en grymt bra bloggerska och hon skriver bra och intressanta inlägg med. Dessutom så är hon sockersöt och har en fin personlighet, jag läser många olika bloggar och får inspiration av det.

3. Min drömresa är såklart till USA, dit vill jag verkligen åka till och det ska jag göra någon gång har jag bestämt, måste bara spara lite pengar först, för det kostar ju en hel del där om man ska stanna ett tag. Vill även åka Jorden runt.

4.Mitt drömjobb är att få jobba som modell men har många andra alternativ om det inte skulle bli av.

5. På min fritid så brukar jag vara med mina kompisar, festa ibland och även träna på gym. Jag har funderat på att börja att spela gitarr, ta körkort eller moppe, börja på bågskytte igen och även på att gå med i någon dansgrupp. Får se lite hur jag gör med alla mina tankar och funderingar, det kostar ju pengar med.

6.Helt klart coca cola men om jag fick välja på alla drickor som finns så skulle jag nog välja pepsi eller rockstar. Det är godast. Förut var jag lite beroende av det, är inte det längre dock.

7. Hmm det blir ett svårt val då jag tycker om båda, har ju både katter och hund hemma. Så jag skulle nog säga båda.

8. Jag tycker om både tatueringar och piercingar. Jag har ju en piercing själv i naveln, men ska byta ut den snart för detta är bara en läkespiercing och vill skaffa en hängande i blå färg för blå är min favofärg. Har även funderat på att skaffa mig en i tungan med eller en monroe men vet inte riktigt, får se vad jag bestämmer mig för. Tror dock inte att jag passar i det.

9. Om 5-10 år så är jag modell eller en dansare förhoppningsvis eller en känd person kanske, vem vet vad som kommer att hända på 10-15 år liksom? Jag har mina underbara vänner, en egen lägenhet i stockholm och lever livet helt enkelt. Förhoppningsvis kommer detta gå i uppfyllelelse.

10. Har inte någon favorit artist eller något favorit band men det finns många bra och lyssnar på det mesta förutom opera och dansband. Allt beror på vilket humör jag är på :)

Kram/jenna

Likes

Comments

Amanda breden är min förebild! Hon är en känd modell som bloggar på scandal beauties! Hon har en fin personlighet och har ett drömutseende,sjukt snygg :)
  • 724 Readers

Likes

Comments