Jag vill bara säga tack, asså verkligen tack så mycket!

Ni gjorde mig stark genom att bryta ner mig. Ni gav mig chansen att bygga upp mig själv på nytt och bli en starkare person.

Till alla er som blir mobbade. Jag tänkte berätta lite hur det gått för mig och hur det gått för dem som mobba mig.

Jag är just nu 15år och har en egen lägenhet i Kristianstad. Jag går på barn och fritid i malmö. Japp jag kom in på gymnasiet fast jag nu både var "korkad" och "helt jävla iq-befriad"

Jag ligger bra till betygsmässigt och ligger mer än bra till i tex engelska.

Jag är stolt över min kropp som ju är "ful" , "äcklig" och "tjock" men vet ni vad? jag tycker inte det och det är det viktigaste.

Jag skulle ALDRIG någonsin få en kille.. gissa vad? jag har en på gång och han är absolut underbar.

Jag skulle aldrig få några vänner och alla hatar mig. Ändå har jag fått otroligt många vänner på min nya skola och har en blogg med inlägg som läst av fler personer än vad ni har vänner.

hur går det för er?

Jag vet att 1 av er går om 9an. 2 går på iv.

ni 3 stk som alltid sa att jag kommer för alltid va ensam och aldrig kommer ha nån som står ute med mig, ni har bara varandra då ingen annan vill va med er för ert beteende. Jag sa upprepade gånger till er att när vi växer upp finns det ingen som tycker sånt beteende är coolt. Ni lyssna inte. Synd för er.

Jag som aldrig skulle klara skolan går alltså första året på praktiska Malmö city och älskar det.

Jag som aldrig skulle få några vänner har nu fler än du kan räkna på dina fingrar

Jag som är för ful för att ha en kille, ja ni vet ju hur det ligger till på den fronten

Allt är tack vare er. Ni trodde ni gjorde så att jag misslyckas och att jag inte kommer ha ett bra liv. Men ni hjälpte mig att bli stark och klara mig långt bättre i livet än ni, för ni fokusera bara på hur ni skulle göra mitt liv hemskt att ni glömde fokusera på erat, så det skulle bli bra och så att ni skulle komma in på gymnasiet. så tack för att ni la all energi och uppmärksamhet på mig. det hjälpte verkligen <3


Puss och kram på er ;) <3 xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Stressad som få!! fyfaaaaaaaaaaaan


​Detta blir ett snabbt litet inlägg. Ber om ursäkt för det men jag måste packa då jag flyttar imon.

mina dagar kommer se ut ungefär såhär

05:30 går jag upp

06:30 tar jag tåget från kristianstad

07:30 är jag i malmö

om tågen funkar som de ska, vilket de aldrig gör tvi tvi tvi.

är väl på värnhem runt 8 tiden


börjar skolan 08:30 

slutar skolan 15:00

tar tåget till kristanstad vid 16:00 tiden

är framme vid 17-17:30

sen är det städa, laga mat, äta mat, handla, och läxor. är alltså borta 12 timmar om dagen för att sedan komma hem och ha runt 4-5 timmar på mig att göra youtube video, handla, läxor, laga mat och sedan äta den. Så ingen jävel kan komma och säga till mig att jag har för mycket fritid, att jag inte tar ansvar eller gör nåt med mitt liv. 

För jag kommer fan pendla sammanlagt runt lite mer än 4 timmar. + skolan.

Jag kommer väl få en hjärtattack redan vid 18år.

jag hoppas ni sötnosar har det mindre stressigt än jag, Jag känner inte er men älskar er ändå <3 ni är fina allihopa och älskar att skriva här när jag vet att så många snyggingar läser :D ha en fantastisk vecka. Jag ska försöka att inte stressa ihjäl mig. puss och kram xoxoxo

Likes

Comments


Hej mina små smurfar :)

Det var ett tag sen jag skrev här, men mycket har hänt.

Jag bor just nu i en lägenhet med 24/7 personal. vilket betyder att jag ALDRIG är ensam.. det är lite jobbigt att hela tiden ha nån runt mig. Men om max 2 veckor så ska jag flytta om allt går som det ska. Jag, en snart 16 årig tjej, ska nämligen få en egen lägenhet inom davjsö's träningsboende.

Vi har möte nån gång denna eller nästa vecka. Och vad jag hört finns det en lägenhet som blir ledig den 2 november. Helt sjukt! är riktigt glad, sure det är fortfarande inom davsjö. Men de jobbar ju på ett annat sätt och får väl hoppas att personalen där gör bättre ifrån sig.

Fick reda på att några i personalen läst min blogg. Detta går ut till er. "allt jag skriver i min blogg kommer inte alltid från mig, såsom citat och pinsamma sexhistorier temat. det kommer från folk som oftast vill vara anonyma, en sak ni kan tänka på innan nu börjar snacka med mig om vad som skrivs här. är historien från mig så skriver jag det, är det inte från mig skriver jag antingen -anonym eller inget alls. tack och hej :)"


Hoppas ni alla har en underbar dag och vecka, kram på er. xoxo

Likes

Comments

Du bara gick. Inte ens ett hejdå


Du lyssnade alltid med öppet sinne på vad jag sa, du tog till dig mina åsikter och gjorde ditt bästa för att jag skulle ha det bra, du tog din tid att träffa mig en gång i veckan. Du visa ett ärligt intresse för mitt välmående. Jag litade på dig.

Jag var säker på att min framtid kommer bli ljus med dig i mitt liv. Din krigarprinsessa som du alltid kalla mig. Men du lämna mig här, ensam, förkrossad. Ingen kommer någonsin kunna leva upp till hur du var mot mig. Jag har haft soc i 4 år. Och under de 4 åren har jag aldrig träffat nån så fantastisk som bara brinner för sitt jobb och för att hjälpa andra.

Du var den soc alla drömde om. Den ingen fick. Men jag fick dig, och tiden vi hade var fantastisk. Att du bara lät den ta slut sådär, inte ens ett hejdå, krossar mitt hjärta. Alla frågor som dyker upp och förblir obesvarade

"är det mitt fel?" , "va det jag som fick dig att lämna?" , "släckte jag lågan som brann så intensivt för ditt jobb?"

Du bara gick. Inte ens ett hejdå. nu ligger jag här, ensam, förkrossad och förstår inte vad som är fel på mig.

Likes

Comments

SexhistoriaJag smög in i hans rum innan precis vid läggdags. Han la sig i sängen efter han tagit av tröjan, Jag går på toa och kommer tillbaka då ligger han i bara kalsongerna, Han är så himla gullig och blyg, Jag tar av mig byxorna för att vi ska va lite jämnlika. Han säger ta av dig tröjan, jag säger kyss mig. Allt detta leder sedan till sex, skönt, hårdhänt och pinsamt sex. För när vi ska köra doggy så samlas det luft där nere så varje gång han trycker in den eller tar ut den så låter det som ni vet de där burkarna med gegga och stoppar man ner fingrarna så för dem ett roligt ljud. Så lät det. Har aldrig hänt innan. Jag börja fnittra och han börja skratta. Vi avslutade där och bara satt och snacka och nu dagen efter så bara skrattar vi åt det. Men ändå sjukt pinsamt.Gilla ni den så dela gärna och gilla och kommentera så vet jag om jag ska fortsätta berätta pinsamma sex situationer ;)
I

Likes

Comments