Header

Idag beslöt jag mig för att göra en italiensk broilergryta. Den här broilergrytan är otroligt lättillagad och supergod! Det här receptet räcker utmärkt för 3-4 personer.


Italiensk broilergryta

400 g tunn broilerfilé
smör att steka med
100 körsbärstomater
100 g babyspenat
2 dl matgrädde
salt, vitlökspulver, svartpeppar, oregano


Skär broilern i relativt stora bitar som du steker i smör. Smaksätt med salt, svartpeppar och vitlökspulver.

Dela körsbärstomaterna på hälft och tillsätt dem med babyspenaten i grytan.

Tillsätt matgrädde, oregano och eventuellt andra kryddor. Rör om medan du värmer upp grytan i några minuter.

Servera med ris, pasta eller dylikt.

Likes

Comments

Välkommen! Jag ser att du har hittat hit, till mitt smultronställe. Nu kanske du undrar var du riktigt har hamnat, och just därför kommer jag att presentera mig själv och min blogg lite bättre.

Det här är ett ställe var jag kommer att dela med mig av mina mumsigaste middagar, bästa bakverk och smaskigaste snacks. Det här är också en plats för mina tankar om livet och en plattform för mina fotografier. Det här är mitt smultronställe, en skön tillflykt från alla vardagens måsten. Jag välkomnar också dig att komma hit på besök alltid då du vill få inspiration till matlagning, inredning eller livet överlag. Eller kanske bara har tråkigt. Eller annars bara gillar att kika in på min blogg. :)

Och vem är jag då, smultronbarnet? En finlandssvensk tös som heter Pipsa, älskar att äta och tillreda godsaker, dansa, inreda, skratta, fotografera, musicera, skriva och att umgås med vänner och familj (och allt detta kommer den här bloggen att bestå av). Vid sidan av gymnasiestudierna jobbar jag som servitris på en restaurang och som ungredaktör för en lokal dagstidning. Som person är jag väldigt positiv och glad av mig, empatisk och lite känslig ibland, men allt som oftast är jag på soligt, kreativ humör.

Följ gärna med mig!

Kram<3


Likes

Comments