I vårt badrum som vi gjorde om för några år sedan har vi fönster med utsikt över hela trädgårdens baksida. Där inne mår växterna bra på vintern och får mycket ljus. På våren brukar jag sätta mina pelargoner i de fönstren för att de ska väckas till liv efter vintern i mörkret. Idag på morgonen möttes vi av en snötäckt trädgård när vi tittade ut genom fönstren.


I badrummet har vi den vita runda mattan som jag har virkat av mattrasor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En kall frostig morgon här hos oss med vackra träd. Här är inte någon snö men när man ser bilder från en del andra delar av landet så börjar man längta. Tur att vedförrådet är fullt med ved så att det går att elda sköna varma brasor när man kommer in.


Jag älskar ju att vara ute i naturen och i min trädgård och har lite fler saker som jag vill hinna med innan snön kommer. Hoppas att jag hinner med det någon dag i veckan.


Ha en fin tisdag!

Likes

Comments

Äppleglögg från Mjöhult på Kullahalvön med smak av Havtorn/Lakrits och Lingon/Vanilj, hyacinter och apelsiner lockar fram lite julkänsla härhemma. Dags att börja fundera över lite julklappar.

Likes

Comments

Det börjar närma sig advent. Så mysigt! I eftermiddag har vi bakat lussekatter. Det kommer nog att bli några omgångar och lite olika sorter men det här var den första omgången för i år.

Likes

Comments

Underbart gott

med kokta heminlagda rödbetor

För ett tag sedan fick jag en kasse med stora fina rödbetor och igår kokade jag dem och lade in dem.

Sex burkar blev det som kan användas till Pytt i Panna, Biff a la Lindström och min favorit leverpastejsknäckemacka med rödbetor. Konstig kombination tycker många men för mig är den alldeles perfekt.

Likes

Comments

Vi håller på och renoverar vårt sovrum och just nu målas garderobsdörrar och dörrfoder. Nästa helg ska vi slipa golvet och lägga på en vit hårdvaxolja. Tapeten som vi ska sätta upp är en Ralph Lauren tapet, Vintage Dauphine Dove som jag tycker är jättesöt.

Likes

Comments

När vår son var åtta år fick han diagnosen autism. Innan dess hade vi länge vetat att han tänkte lite på ett annat sätt än många andra och var väldigt olik sin fyra år äldre storasyster i utvecklingen. Alla är olika och det är jätteskönt men att få en diagnos kändes ändå bra för att lättare veta hur man skulle bemöta honom på bästa sätt.

Sedan dess har vi var varit på många kurser, föreläsningar, föräldraträffar och utbildningar. På Autism- och Aspergerförbundet finns en jättebra liten kurs på nätet som man kan gå in på om man vill lära sig mer. Den är helt gratis.


http://kurs.e-autism.se/


​​​

Världens goaste kille som älskar fiske, jakt och sport. Han fixar det mesta med hjälp och förberedelse. 

Likes

Comments

En härlig helg på Mössebergs kurort har vi haft. Mycket god mat, spa, föreläsningar och trevligt sällskap.

Likes

Comments

​Den här supergoda desserten fick vi på vår tjejträff häromdagen. LCHF dessert med choklad. Supergott!

Likes

Comments

Nu är den inhandlad, Fars dagspresenten. Hoppas att den blir bra❤️

Likes

Comments