Det finns massor med blåbär i skogen nu och häromkvällen var vi och plockade.
Så gott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är vi på väg genom Park du Champ de Mars efter att ha åkt tunnelbana genom Paris tidigt på morgonen, för att komma upp i Eiffeltornet. Man kan förboka biljetter men det hade vi inte gjort utan fick stå en liten stund i kö för att komma in. Första stoppet gjorde vi på andra etaget och sedan åkte vi upp i toppen för att se hela den underbart vackra staden💜Det var också längst upp i Eiffeltornet som Gustave Eiffel hade sitt kontor.

Likes

Comments

Prins Bertils stig här i Halmstad cyklade vi häromdagen💚Det är en stig som man kan cykla/gå/springa och som ligger underbart precis vid havet och går mellan Halmstads centrum och Tylösand. Här är några bilder från vår cykeltur med korvgrillning vid klipporna på vägen. Så mysigt!

Likes

Comments

Här är vår lilla, lilla stuga vid havet som vi tycker jättemycket om att vara i. Den är inte stor men så omtyckt av oss alla💚Här får vi lugn och ro och kan njuta utan alla "måsten".

Likes

Comments

Efter regn kommer solsken☀️Hemma hade vi kanonväder men när vi kom ner till havet regnade det en skur (brukar ju oftast vara tvärtom) Nu är det åter sol och strax blir det lite god mat innan vi cyklar fram till stan för att lyssna på lite bra musik🎶Ha en bra fredagskväll💜

Likes

Comments

Latinkvarteren, precis intill Seine, inte långt från Notre Dame var ett område som vi fastnade för. Där fanns massor med mysiga små restauranger och fullt med souvenirbutiker att strosa runt i.

Likes

Comments

Tre dagar i förra veckan tillbringade vi i Paris som visade sig från en mycket varm och sommarfin sida. Vi gick väldigt mycket och hann att se en stor del av staden. En tur upp i Eiffeltornet där vi fick se hela Paris uppifrån var något av det allra bästa.

Likes

Comments

Förra veckan var vi på en fin tripp till Belgiens jättetrevliga huvudstad Bryssel. Vi bodde på ett hotell mitt i stan och på kvällen gjorde vi små besök till stadens sevärdheter. EU parlamentet var spännande att se och vi fastnade framför deras stooora kök som man kunde se rätt in i. Fascinerande att se, kan jag lova. Sedan hann vi med belgiska våfflor, choklad och den lille pojken "Manneken Pis".

Likes

Comments

Väldigt lite strand och bad har det blivit i sommar men några tillfällen har vi fått och de har varit desto bättre☀️

Likes

Comments