Nu är det ingen film kväll utan i kväll är man i Mönsterås och har det kul, blir att dricka lite och lyssnar och lyssnar på music. I mon blir det att ta det lugnt och på måndag att åka till kalmar och ta EB ficka med en kompis

  • 21 readers

Likes

Comments

snart tar jag lov då jag inte har några lektioner i morgon så åker jag till Markus idag, men först ska jag träffa David en sväng. Ska bli så skönt att vara ledig och sova ut, inga tider att passa. På lördag blir det att åka till mönsterås på kvällen. nu ska jag ha religon och prata livsåskådningar.

Likes

Comments

Förlåt att jag inte vart inne på länge men vet inte om jag ska fortsätta eller inte, så har tänkt på det ett tag och kom fram till det att jag ska fortsätta. Men kommer skriva lite då och då så lär inte bli varje dag men så ofta jag kan och kommer att börja nu.

Just nu sitter jag hos Markus min kille och äter lite ska se på mello snart. Det är jätte mycket i skolan och mycket som ska göras nu innan studenten och balen. Jag letar balklänningar men hittar inte någon som passar mig. Har flyttat till min pappa igen och ska snart få en bror inom dessa två veckorna. Ja det var en liten uppdatering om det som hänt just nu. Hoppas det går och att jag kan hålla detta uppe nu. kram

Likes

Comments

Sitter utan för jobbet och väntar på att jag ska börja så dagen kan rulla på, i morgon är jag ledig vilket ska bli jätte skönt att få sova ut lite. Känner att det behövs just nu. Men vi får se vad denna dagen bjuder på då gårdagen var bra och jag trivdes så får hoppas att det forsätter så här.

  • 42 readers

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen till mönsterås för att jobba, och jag är jätte trött. Hoppad jag vaknar till för jobbar till halv 9 i kväll. Får se vad denna dagen bjuder på.

Likes

Comments