View tracker

Sitter utan för jobbet och väntar på att jag ska börja så dagen kan rulla på, i morgon är jag ledig vilket ska bli jätte skönt att få sova ut lite. Känner att det behövs just nu. Men vi får se vad denna dagen bjuder på då gårdagen var bra och jag trivdes så får hoppas att det forsätter så här.

  • 31 readers

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen till mönsterås för att jobba, och jag är jätte trött. Hoppad jag vaknar till för jobbar till halv 9 i kväll. Får se vad denna dagen bjuder på.

Likes

Comments

Äntligen ligger jag i sängen efter en dag i Kalmar då jag åkte in för en lektion och vart i Mönsterås en stud med. Imorgon blir det brand utbildning från ett till fyra så nu ska jag gå och lägga mig natti natti
Bjuder på en bild på min lilla älskling

Likes

Comments

Kom hem för en stund sen efter en lång dag, har precist gott mig i ordning för att åka till Mönsterås och träffa Maja så får se vad som händer sen.

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen till skolan ska ha bild lektionen sen blir det att fixa treornas klassrum inför deras student. Nu är det inte långt kvar på fredag går jag på sommarlov och det ska bli jätte skönt men endån inte, för då börjar vi närma oss sista året och sen jobb livet, jag vet inte hur det ska gå. Men nu ska jag lyssna på musik och ta det lugnt innan jag ska gå av

Likes

Comments

View tracker