Dagen har varit lugn. Gick till jobbet vid 06.00 har väl små pillat lite här och var slutade vid 14 för jag skulle ner till banken ett varv. Sedan har det inte hänt så mycket förutom att käka typ, nu har jag krupit ner mellan lakanen för att snooza en stund för en ny och spännande dag imorgon.
Blev donken till middag för ingen av oss orkade laga mat xD

Likes

Comments

Denna dag i all ära, men har väl inte varit den positivaste person man kan ha träffat men så kan det vara ibland.
Tog en tur i bilen till Ikano och lämnade in min telefon sen en tur till Maxi så nu står V och lagar mat och jag samlar energi till att tvätta, handlar om en stor Ullareds kasse och en tvättkorg. "pust"
Men det är sånt som måste göras men men snart så finns energin igen har nämligen mumsat i mig en macka och lite drick yoghurt och lite juice och kaffe så snart ska allt bli bra.

Kommer väl en uppdatering senare med :)

Likes

Comments

Jag jobbar ju i en ganska bullrig bransch så jag går alltid med hörlurar och fyller dagarna med ljudböcker och jag har totalt förälskat mig i en serie som finns på storytel. (Inget sponsrat inlägg, kostar 169kr/månaden)

Jag har lyssnat på boken ”Fallen ängel”. Det är den bästa boken jag har lyssnat på! Det är en blandning av kärlek, fantasi och spänning. Författaren heter Becca Fitzpatrick och boken kom ut år 2010. Det finns fyra böcker i den här serien.


Boken Fallen ängel handlar om en tjej som heter Nora som går på gymnasiet med hennes bästa kompis Vee. De går i samma klass. En dag kommer det en ny kille till klassen, han heter Patch. De ska ha ett projekt i klassen, man ska jobba två och två. Patch och Nora ska jobba tillsammans men det är något som inte stämmer med Patch, något skumt. Han tycks veta precis ALLT om Nora. Hur hon känner och hennes förflutna. Som om han finns i hennes tankar. Det är som om han kan ändra hennes tankar också, som om han inte är mänsklig.


Nora, som är huvudpersonen, är en modig, envis och stark person. Hennes bästa kompis Vee är också modig, kanske lite för modig. Både Patch och Nora är mörkhåriga. Patch bär svarta kläder och han har också mörka ögon. Patch personlighet är väldigt speciell man känner sig trygg hos honom och han får en att känna sig säker. Nora känner sig först hotad av honom men sen vill hon vara med honom allt mer och känner sig sedan trygg med honom.


Historien utspelar sig i modern tid och i ett vanligt samhälle.


Samtidigt är det mycket ”fantasy”.


Det var ett blandat språk i boken med både svåra och enkla ord, men man förstod ändå handlingen lätt.


Den här boken börjar alltid med en prolog. En prolog är detsamma som förord och används som en slags förtext som innehåller något intressant för det som ska hända senare i boken.


Författaren vill förmedla att man aldrig ska ge upp, hur jobbigt det än är. Det är en kamp mellan de onda och de goda, och de goda ska aldrig ge upp. Ett citat från boken: ”Du vet vilka boxningsslag jag har lärt dig, det kanske är dags att testa dem?” Det säger Patch till Nora när hon slåss mot en ond demon. Patch har lärt henne hur man slåss och nu vill han att hon ska använda sina kunskaper till sitt försvar.

Jag kunde inte sluta lyssna på boken. Det här var som sagt första boken och ni får ett litet smakprov på handlingen!

Likes

Comments

Jag har nu nyttjat denna hårvårdsserie i kanske 5 månader och jag älskar den började köpa den som ger fukt med en fukt mask och jag inpricip dog. Sen så gick jag över för att testa den som ger volym med tanke på att alla andra volym schampon och balsam har varit en besvikelse :/

Men den som ger fukt ger verkligen fukt till håret. Har självfall så det blir frissigt och okontrollerbart. men denna är jag super nöjd med.

Volym schampot är VERKLIGEN INGEN BESVIKELSE :O Visst det kostar det efter men verkligen prisvärt :) Lika så torrschampot finns dock billigare på typ rusta men de här har verkligen inte gjort mig besviken !

Likes

Comments

Denna dag har bestått av att städa sen så kom Iea hit och vi bara mös och chillade sedan så mumsade vi i oss lite taco sen så tog vi en mysfika med prinsesstårta. :)
Har även bokat hotell till nästa helg, men det får ni veta mer om då ;)
Har även varit igång och färgat håret, super skönt att få det fräscht till nästa helg och även helgen efter det då vi ska resa mer :)
Ny myser jag och sambon ner oss framför Video Game High School, ska väl sitta och smutta på mitt kaffe med och bara mysa sönder denna helg då vi äntligen har en lugn och behaglig helg även fast vi har gjort en del :)
Bjuder även på en charmig och osminkad bild ;)

Har även planerat en del saker till vecka 9 :)

Likes

Comments

God eftermiddag,
gick till jobbet vid 06.00 men fick gå hem vid 09.30 pga yrsel och illamående så blev ett samtal till vårdcentralen. Det här med blodtrycket är ju en udda grej med kroppen. ena stunden så mår man bra andra dagen så får man yrsel. Har legat och myst i soffan hela dagen, käkat lite och lyssnat på min ljudbok 😍.
Vet inte vad resten av dagen har att erbjuda dock, det får vi se när sambon kommer hem 😉

Likes

Comments

Äntligen så är min bebis hemma, super duper skönt att få köra henne igen 😍 Hel och  "nästan fin" (lite smutsig).
Men nu så rullar hon igen och nu kan tankegången börja gå igen 😉

Likes

Comments

Nu kände jag för en liten uppdatering av designen :) Så blev en stilren och enkel som passar mig som person och faller kanske även er i smaken? ;)

Likes

Comments

Nu är det ju så att jag är en bilburen ungdom så jag har körkort och bil.
Men min lilla tös ville inte vara med mig i söndags förra veckan då höger fjäder fram fick för sig att gå av. Så det blev en tur till verkstan för att kolla vad problemet var och då så fick jag prata med "ägaren" av bilen sen så fick jag ringa runt till olika verkstäder för min "ordinarie" var på kurs i tisdags. Men i onsdags fick jag tag i dem och frågade om pris och när de kunde laga henne. Så idag fick jag köra "mordvapnet" till verkstaden så ska de ta tag i henne och göra ett litet ingrepp. Blir byte av båda fjädrarna fram sen så rullar vi tillsammans igen 😉 bjuder på ett smutsig ASS tills vidare 😉

Dagen i ära så har jag och min underbara sambo uträttat lite ärenden så det blev en plafond till hallen, lite nya sängkläder lite Munktröjor till sambon och en bh till lilla mig 😉
Förresten för 14 dagar så kom min tröja hem så bjuder på en bild på den så får ni bilder på sängen och plafonden imorgon 😃

Likes

Comments

Dagen började vid 11.30 typ sen så blev det lite tråkigheter men det är glömt sen så blev det att spendera lite tid med Mela på stan så kom hem med en tröja och en foundationspump typ och en tröja sen blev det att åka till svärmor och käka lite gott och bara umgås, den perfekta lördagen inprincip så nu blir det lite Minecraft sen hitta kudden :)
Så får vi höras senare :)

Likes

Comments