Har hänt en del sen jag uppdaterade er...

Har fått ett ny jobb på NCC i Norrköping, men har även förlorat min sambo som kom hem och sa att han ville separera. Så det har varit lite upp och ner är skit glad för det nya jobbet men även lika nedslagen efter uppbrottet mellan mig och honom.

Men livet går väl vidare :) så det kommer väl ordna sig någon gång förhoppningsvis, planen just nu är väl att jag ska försöka hitta en ny lägenhet för det finns så mycket minnen i den jag har nu med tanke på att vi hyrde den tillsammans, han har redan hittat en ny men just nu denna vecka så bor han i gamla lägenheten, Så just nu är jag hemma hos mor och far och hjälper syrran med att hitta jobb, imorgon är det tänkt att jag ska till jobbet igen och börja jobba! :DBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har som sagt haft en del att göra senaste tiden, sökt jobb, spenderat tid med den jag älskar, även underbara vänner!

Har varit uppe i Stockholm i 2 dagar med sambon, svärmor och Lilleman! Varit super skönt och super kul :)

Delvis jobb och delvis jobbsökande, jobbar fortfarande kvar på MCD.
Har dock inte haft så mycket pass så ska väl kontakta chefen och prata med henne, så jag får lite fler timmar :)

På fredag natt så sticker vi mot Göteborg, för att rulla vidare till Danmark så det blir en veckas semester :)


Har även funderat en hel del på träning och min kosthållning xD så det är väl en sak jag ska ta tag i igen så man kan få trivas i sin kropp. Har blivit ett nytt svall igenom :)
Har dock inte så mycket bilder och har väl inte direkt lust att ta bild nu xDLikes

Comments

Denna årstid är jättefin och jätteskönt dock så är man ju allergisk emot pollen och dessutom så har jag haft ont i huvudet sen i onsdags förra veckan och då mådde jag även illa i 3 dagar och spydde en dag. Denna vecka är det halsen som har spökat 🤧🤒.
Nu till det positiva. Skickade iväg mitt CV till NCC i lördags och de ringde upp idag, vi pratade lite sedan så skickade jag ett sms till personen jag pratade med angående en referens, så nu gäller det bara att ro denna båt i land! 😃

Likes

Comments

Ahopp jobb hela veckan! Här gått två dagar och det känns när man står mellan 5h-6h om dagen 😧.
Dessutom är jag täppt som bara den pga pollen så kan knappt andas genom näsan 🤧.
Idag var det jobb mellan 08.00-13.15. Det här gått helt okej, när jag var på jobbet fick jag ett samtal ifrån ett bemanningsföretag som jag ska ringa imorgon igen 😊 Efter jobbet så ringde jag Thoréns igen pga felkod så åkte dit och kollade vad bilen hade att säga mig och så klart så var det en sensor. Men vi deletade den men den ville inte försvinna 😑 så det får jag väl fixa inom någon vecka eller två 😧 kan hon aldrig vara nöjd?
Aja snart blir det att dimpa huvudet på kudden och sova 😍

Likes

Comments

Vaknade runt nio och började städa lite smått och plocka och dona det är trots allt städ torsdag!
Är sjukt nöjd med mina nya Nirvana tröjor 😍
Jag och V var på stan igår och inhandlade lite av mina födelsedagspresenter 😍
Han kom hem vid halv fem tiden någongång så mumsade vi lite "mellis" efter det så åkte vi till maxi och handlade till maten sen åkte vi hem och städade och fixade 😊 nöjd med inköpet idag! nya handdukar äntligen 😃

Likes

Comments

Som rubriken säger så är det min födelsedag idag :D
Idag vaknas det god mat och tårta och spendera dagen med V :)

Till helgen så kommer min släkt på lördagen och hans släkt på söndag, mys på hög nivå :)

Är dessutom ledig fram till på fredag :)
Så nu sitter man i soffan och lyssnar på Bring me to the Horizon, har även hunnit med banken idag och ringt 2 samtal till två olika företag och de ena lät faktiskt ganska intresserade, så nu inväntas mitt CV ifrån far, (kontrollerats.)

Så nu ska jag bara mysa med en bra serie och vänta på att V kommer hem :)
Vi hörs nog senare under dagen också :)
XOXO

Likes

Comments

Somnade runt fem, vaknade framåt två och startade dagen med att städa lägenheten sen så fixade jag mig och startade upp de första maskinerna tvätt så körde sambon ner mig till Strandgatan 2 där jag mötte upp tjejerna ifrån facket vi gick och satte oss och kallpratade lite. Sen så kom servitrisen och berättade att vi skulle få in en blackrock var sedan fortsatte vi prata en del sen så kom maten in.
En blackrock för er som inte vet är en sten man får in med en temperatur på 450°c så man får sitta och grilla sin egna mat. Väldigt gott lite besviken dock men vad göra man?
Vid åtta hugget så drog vi igång och bowla, verkligen SUPER kul 😃😃 Vid nio hugget någongång så kom sambon och hämtade mig och en tjeja vi körde hem, sen rullade vi hemåt och fortsatte med tvätten, sitter nu och väntar på den sista torktumlaren 👌

Likes

Comments

Nu har det hänt en del igen :)

Jobbade min första dag på mitt nya jobb i Måndags och även igår, stressigt men det funkar helt okej, just nu är jag anställd på McDonald´s, men huvudsaken är ju att det är en inkomst.
Vi kan ta allt ifrån början.

Tisdag den 18/4 var jag på anställningsintervju på McDonald's och jag skulle bli kontaktad på fredagen om jag skulle få det eller inte.
Onsdag den 19/4 var jag på anställningsintervju på Busfabriken och skulle få svar på fredagen där med, så det var inte mer med det. Ringde och pratade med min mor när jag kom hem efter intervjun och pratade med henne, så efter jag la på så såg jag att jag hade ett missat samtal ifrån McDonald's, så självfallet ringer jag upp och då får jag förfrågan om jag fortfarande var intresserad och det var jag ju. Fick instruktionen om att åka dit och hämta lite papper och plugga på så det blev ett par häften och plugga in på onsdags eftermiddagen, på torsdagen så åkte jag tillbaka och skrev provet och gick vidare.
Så då alltså fick jag mitt första pass på måndagen den 24/4 så då blev det utbildning och det blev det även den 26/4 så nu är jag ledig fram tills på söndag, då blir det i och för sig ett kort pass på 2 h men det är alltid nåt så kommer totalt då ha jobbat 10 h :)

Har även fått schema för v.18 och v.19.
Men bara för att jag har fått anställningen här så kommer jag självfallet inte lägga byggbranschen åt sidan, lite extra erfarenhet dör man ju inte av så att säga.

Imorgon den 27/4 ska jag ut med tjejerna ifrån byggnadsfacket och bowla och käka lite och lära känna dem, kanske till och med får någon rekommendation till något företag som söker en plattsättare :)
Men just nu så trivs jag med min situation :)

Likes

Comments

Tiden står still. Ligger en stor oro över det avlånga landet.
Man får knappt in någon luft i lungorna, har har liksom tappat förhoppningarna.
En lastbil har kört in i Åhléns i Stockholm.
För bara några månader sedan så stod jag där utanför. Alla mina tankar går till Stockholm och er som har förlorat någon. Idag är det ytterligare en mörk dag för Sverige! Det lilla landet i Norden. Jag trodde inte denna dag skulle komma men det gjorde den...

Likes

Comments