I dag sov jeg virkelig lenge! Jeg la meg nokså tidlig i går kveld også, men det var mange timers etterlengtet søvn merker jeg! Da jeg våknet var jeg endelig uthvilt og klar for enda en deilig dag som norsk i Danmark!

Været er bare nydelig! Det var 31 grader og sol... Skulle egentlig ønske det blåste mer, og at vi hadde en terasse, fordi inne i leiligheten blir det badstue midt på dagen! For ikke å snakke om nå på kvelden også... Det er så varmt ute! Sitter ved vinduet som er vid åpent men det blir bare varmere her inne! Noen kjerringråd til å takle varmen bedre er veldig velkomne!

Jeg startet dagen med en enkel frokost/brunch, så litt serie og ryddet i leiligheten. Rett etter begynte tiden å gå for fort og jeg hoppet i dusjen, stelte meg og ble hentet av verdens skjønneste sviger mor!

Rundt 16/17 tiden møtte vi de andre ved kinoen og var klar for å se "Bad Moms" og det var virkelig en sukse! Så etter en god film og et nydelig måltid på kinoens restaurant er jeg nå hjemme i leiligheten igjen.

Jeg er forresten helt opphengt i dette bildet som står på min lille nips hylle i stuen! Vet ikke hva det er, men det er bare virkelig spesielt!

Jeg vet jeg er sykt dårlig til å blogge hver dag, men håper jeg skal bli bedre snart! Men også takk til dere som gidder å titte innom og lese :)


Vi blogges ✌🏽️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 93 lesere

Likes

Comments

Endelig er helgen her! Denne uken har gått utrolig fort, men samtidig har dagene gått utrolig seint. Dagene består forløpig av å stå opp, spise frokost, se netflix, gå en tur i byen, rydde i leiligheten, tilbake til sofaen og netflix, lage middag.... Ja, dere forstår gangen i dette. Når man ikke går på skole, ikke har fått jobb og ikke kjenner noen er det ikke mye å finne på.

Jeg tenkte det skulle bli digg med et par uker til å slappe av, fikse leiligheten, bli kjent i byen osv. Men alt var gjort på et par dager. Jeg har søkt jobb og har tenkt å melde meg inn i koret her i byen. Da blir jeg kjent med noen i hvertfall!

Dagen i dag gikk utrolig fort her hjemme alene. På fredager slutter Jonas på jobb klokken 12.00, og da har vi mye tid til å gjøre noe koselig sammen. Så i dag dro vi til Herning, handlet en del ting, spiste på en liten restaurant og ruslet nedover gatene.

I morgen skal vi på kino og på motorsykkel treff som stefaren til Jonas skal delta på. Det gleder jeg meg til!

I dag jeg jeg ommøblert soverommet, og det ble veldig koselig! Mer bilder kommer senere når vi har fikset de siste tingene vi mangler!

Håper dere har hatt en fin dag, og at dere får en fin fredagskveld videre :)

Vi blogges ✌🏽️

  • 111 lesere

Likes

Comments

Det er onsdag morgen, solen skinner og frokosten er klar. I dag stod jeg opp tidligere enn i går, så jeg føler jeg kommer til å få en del ut av dagen i dag!

Senere i ettermiddag skal vi spise middag med familien til Jonas, lillesøsteren Emilie er 10 år i dag 🎉

Vi blogges ✌🏽️

  • 83 lesere

Likes

Comments

I dag har jeg vært veldig daff og giddalaus, som det så fint heter på Tvedestrandsk. Jeg våknet seint, så serie i et par timer, stelte meg og gikk en liten tur i byen.

Jeg merker jeg begynner å kjede meg litt, det var deilig med et par dager fri, men det er nok nå. Jeg kjenner jo ingen her, så imens Jonas er på jobb sitter jeg enten i leiligheten eller går alene rundt i byen. Det er på tide å bli kjent med folk og få seg en jobb tenker jeg! CV'n er ferdig skrevet og jeg venter bare på å få printet ut en bunke slik at jeg kan levere dem rundt forbi.

I morgen skal vi spise middag med familien til Jonas, fordi lillesøsteren har bursdag 🎉

Middagen i dag inneholdt spinat pasta (fersk), kylling, bacon, brokkoli, paprika, løk og fløtesaus. Det var veldig godt!!

Vi blogges ✌🏽️

  • Hverdag
  • 173 lesere

Likes

Comments

God søndags kveld. I dag har vi hatt den ukentlige "vaskedagen" der vi støvsuger, tørker støv, vasker og rydder leiligheten. Som regel har jeg alltid lyst til å ommøblere leiligheten, men det er det ikke alle som er like glade for. Jeg rykket rundt på møblene i stuen og nå er det mye mer plass enn før! Rommet virker så mye større og det er bedre romfølelse. Det synes vi begge to!

Endelig begynner leiligheten å komme i orden. Kjøkken og stue er så og si ferdig slik vi vil ha det, Kontoret/gjesterommet begynner å komme seg og det eneste som mangler er litt skapplass på badet og innredning på soverommet. Det er så deilig å endelig kunne dekorere en hel leilighet og kunne skape et hjem som passer oss perfekt!
I morgen skal jeg bruke dagen til å utforske byen etter jeg har vært hos legen og fjernet de fem stingene i fingeren min ✌🏽️ 


- Sara Mathilde 

Likes

Comments

Hei alle gamle og alle nye følgere. I starten av august flyttet jeg til Danmark, og jeg trives veldig godt! Hyggelig by, fin leilighet og ikke minst jeg får se Jonas (kjæresten min) hver eneste dag! Det er bare bonus, bonus, bonus!

Nå har jeg bodd her i ca 2 uker og jeg innser at jeg trenger noe å gjøre. Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen, forhåpentligvis daglig. Har ikke lagt noen spesiell plan for bloggens tema, men det tenker jeg kommer av seg selv etter hvert. 

Så hvis du har lyst til å følge min hverdag som Nordmann i Danmark så følg med videre fremover :) 


- Sara Mathilde

Likes

Comments