Jo jag lever.. No shit sherlock?!

Jag har kanske (kanske?) inte mått helt hundra, but im on my way there. Snart kommer allt bli bra igen skall ni se. Nej det har ingenting med kärleken att göra, jag har väl varit sjuk mycket och allt det där.

Tack fina ni som har skickat till mig och undrat när jag skall börja blogga igen eller rättare sagt uppdatera bloggen. Ni som har skickat och skrivit att ni har saknat mig...tack fina ni! Det värmer verkligen.

Jag har varit sjuk väldigt mycket och nu har jag precis fått en "ordeal" men som sagt, snart blir det bra igen. Jag är lycklig trots alla problem hit och dit.

Jag skall försöka uppdatera lite då och då. Nattstad har blivit helt crazy med alla bloggare.. I mean, 16åringar som skriver om sex och hur crazy dom är i sängen och försöker ge tips på hur man kan bli en sexguddina? Whats up with that?! Jag blir irriterad när jag tänker på det. Vissa gör verkligen allting för att synas..för att bli känd (känd på nåt sätt). Skall inte ni vara i skolan och försöka tänka på er framtid? Inte sitta framför datorn och skriva massa bull? I mean c'mon! Lite respekt för sig själv får man väl ha? Usch så hemskt.

Anywho, nu skall jag försöka sussa. Jag har en sån huvudvärk just nu..shoot me!

 

Bjuder på en favorit låt just nu. You just gotta love Nicki Minaj!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland orkar jag bara inte mer.. Mitt hjärta är i tusen bitar och just nu bryr jag mig inte om ett skit. 


Jag vill hem... Likes

Comments

Mitt hjärta är i tusen bitar... 

Likes

Comments

Jag lever. 

Im living in a dream and i dont want to wake up,no not yet. 


Likes

Comments

Jag skev ett super inlägg. Ett hat inlägg men bad tror ni hände? Jo min mobil cpade. Bad omen? Kanske det. Kanske lika bra det. 

Jag mår illa och är förbannad. 

Ciao. 


Likes

Comments

Mina kollegor blev helt tokiga när dom såg mig. Har ju inte varit här i flera veckor och det första dom sa va 
"Naomi va håller du på med?! Du ser så liten ut!!!!" 
Liten? Say woot? Jag vet att jag har gått ner men jag trodde inte att det va så illa. Dom ser ju skillnaden eftersom dom har inte sett mig på länge. Jag vägde mig innan, -4kg och ändå har jag typ ätit pizza nästan varje dag i nästan 2veckor. Sick! Jag måste verkligen träna för att jag skall sluta gå ner så mycket. Gotta love em meat! 


Likes

Comments

Vaknade 21:15 och jag börjar 21:30..stressade jag? Ååå ja! Jag är altid den 20min för tidigt på jobbet men inte ikväll nä. Det gick bra. Kom 21:30 snabb va jag! 
Tog på mig nåt bara. 

Baby,look at my shoes! Likes

Comments

En liten powernap med bamse innan jag åker till jobbet. 


Likes

Comments

Är det bara jag som tycker att jag ser ut som en 11åring här?
Inte weird att jag inte får köpa cigg utan  att behöva visa leg.


Likes

Comments