Hej på er vänner! Nu drar hälso temat igång och jag utmanat er att göra som nedan står.

Vi kommer att börja med ben eftersom det är kroppens största muskel, då utsöndras muskel hormonet snabbare och det blir lättare för resten av kroppen såsom armar att bygga på sig nästan automatiskt

Vi kommer börja med tajta benböj. Knäna ska nästan gå emot varandra och detta gör vi 10X4

Sedan går vi över till helt vanliga knäböj 10X4

Sumo squats ( benen brett isär, gå så långt ner du bara kan) 10X4

Sedan ställer vi oss på alla fyra och kör 10X4 donkeykick ( dra upp ena benet spänn glutes)
Denna gör vi med böjt ben, för att sedan gå över till rakt ben likaså 10X4 där!

Upprepa allt detta 4 gånger. Otroligt lätt att komma ihåg. Bra basövningqr som absolut formar och tar. Lycka till!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er! Hoppas ni mår bra, det gör jag tack❤️ville bara påminna er om morgondagens tema, nyårs tema dag ett måndag. Dags att komma ut ur julmatsträsket och på med träningskläderna. För imon ska vi känna oss rena och fräscha inför det nya året. Att känna sig riktigt fin och fräsch kommer även in ifrån. Så häng kvar.

Likes

Comments

Hej på er. Hoppas att ni har haft en underbar jul,det har jag. Istället för att vara ledsen att julen är slut ska vi roa oss åt att min favorit högtid snart är kommen,nämligen nyår. Varför jag föredrar nyår framför alla andra högtider finns det många anledningar till, men en av anledningarna är absolut att man får klä upp sig utan att vara "för mycket". Jag bara älskar nyår helt enkelt. Idag är det söndag och på torsdag är det nyår. För att ni ska få samma stämning som jag ska jag dela med mig av alla mina förberedelser. Hur jag gör min nyårs sminkning,outfits, mat, stämning, musik ja allt. För att 2016 ska bli året,året att minnas!! Året för lycka framgång kärlek. Och framför allt fri kärlek att smink inte bara ska vara för tjejer. Kämpa mot en snällare värld där ingen behöver för undan klimat eller krig. Massor kramar och kärlek till varenda en av er i dessa tider❤️det är vi som får världen att gå runt, vi som fortfarande bryr oss om varandra. Lite bilder ifrån min jul kommer nedan.

Likes

Comments

Smink är absolut det roligaste jag vet att ha o göra med. Första tiden i mina tidiga tonår (12/13 år) när man såg på alla stora tjejer och sin mamma, eller killar. Som hade make och man såg hur morsan gick från 90 till 30 hahah. Sedan började såklart alltid dom "populära" flickorna på lågstadiet att konsumera mascara och andra produkter,självklart i fel formula och gärna fel färg också. Grejen var den att det skulle synas, så mycket som möjligt med. För dom var det tufft, men för oss övriga flickor som blygsamt började kaka på med mascara var det otroligt pinsamt vill jag minnas.När man skulle lämna tallriken i matkön var det alltid någon flicka som skulle fråga "har du mascara på dig" Nej sa man då. Joo det se jag sa kompisen som egentligen inte var en kompis. Då drog man ju Gärna "eh ja juste jag var på fest igår och glömde ta bort det" men så var ju fallet inte alls. Varför är smink både köns och ålders belagt? Smink har varken ålder eller kön, Nu kommer jag kanske säga något som inte alla kommer hålla med om. Okej? Är ni redo?? Jag anser att smink är både för tjejer och killar, och det spelar ingen roll hur gammal personen är. Det är som em lek med olika färger och former. Vill du sminka dig så gör det! Det är superkul och ingen kan säga något om det!!

Likes

Comments

Detta är jag, hej mitt namn är Emilia. Jag är en femtonårig tjej, med många mål och drömmar. Som för så många andra ligger skolan i stor fokus och intressen skjuts alltmer åt sidan. tråkigt eller hur. Jag är heller inte ensam om att ha många tankar och åsikter. Kommer ofta på mig själv med att kladda på hundratals papper,vilka outfits jag gillar ihop, vad jag ska göra efter skolan osv.. Så varför inte börja skriva offentligt? Kanske har jag något som är värt att dela med mig av, och kanske inte. Mina bästa egenskaper är att jag är lite småkul det får man säga eller? Ända fram till högstadiet var jag klassens clown och underhållare. Tills jag kom tänka på att ingen kommer ge mig en medalj och tacka mig för att ha roat dom under deras skoltid. Så saker och ting blev mer seriösa men tack och lov för det:) För mig är det viktigt att omge sig själv med människor man tycker om, och små pyssel som förgyller tråkiga dagar. Älskar älskar älskar allt som har med mode och skönhet att göra. Älskar älskar älskar att röra på mig och att möblera om mitt rum 5 ggr i veckan:) Detta blir någon form av resa och jag vet inte vart den kommer bära åt.

Likes

Comments