Hej! 

Jag (R) har börjar blogga själv så ni får Gärna läsa min blogg! @annarebecka 

/R​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vi kommer inte att uppdatera något mer så läs istället ​@BexonBexon om ni vill läsa om en av oss, tack!

/L&R

Likes

Comments
Jag har 7 body mist. Dom heter
Love spell
•Such a flirt
•Sheer love
•Coconut passion
•Vanilla lace
•Secret craving
• Mango temptation
Den första jag köpte var Such a flirt och den luktar så gooot!!!
Den luktar sommar.
Den senaste jag köpte var Vanilla lace och den luktar sååå gott den också, den luktar vanilj med blandning av sött. Jag är så nöjd att jag köpte den.

3 som jag inte gillar är Mago temptation, Love Spell och Sheer love.
Jag gillar inte love spell för att den tycker jag luktar för mycket sött och för mycket av allt. Sheer love tycker jag luktar öl. Och Mago temptation tycker jag luktar lite konstigt, men det är nog bara jag.

Min favorit är Vanilla lace och secret craving tror jag. Båda luktar vanilj
☺️

Hoppas ni gillade det här inlägget
😉 puss💋 #L

Likes

Comments

Jag vill bara önska alla ett gott nytt år 2015! Detta året ska bli de bästa!🎉💗
/#B


Likes

Comments

Jag har inga direkta nyårslöften, kanske träna mer och få ett kanon år! Har badat och väntar på att bada igen! Ville bara säga att bilderna blev fel i förra inlägget! Sorry! Men vi hörs!
/#B


Likes

CommentsJa då var snart 2014 slut. 2014 har bjudit på många överraskningar och många roligheter!
Jag tänkte i morgon Summera mitt år med varje månad. Mitt år har i stort sätt varit bra lite dippar här och där men nu siktar vi på ett toppen år 2015! Idag kom jag hem från landet och ska väll inte göra något särskilt över nyår!
Men ha en bra kväll,så hörs vi!
/#B

Likes

Comments

Igår var jag och åkte slalom med familjen, vilket var väldigt roligt dock hade vi -15grader så det var extremt kallt. Idag så kom minngammelmorfar och hans "tjej". De är gammal men extremt mysiga. Vi eller snarare jag och min bror fick en Aladdin ask med choklad och julklappspengar. Men nu ska jag äta middag och titta på tv sedan!
Hoppas ni har en bra dag och skulle ni vilja att vi summerade vårdat år?
💗HADE BRA💗
/#B

Likes

Comments

Hej! Idag har jag åkt bil typ hela dagen eftersom vi åkte till vågat landställe i typ fjällen! Så i veckan blir det skidåkning hoppas jag💗. Min släkt är ganska liten så typ alla är här och det blir jättemysigt och trevligt! Här är det snö och balarna är öppna!Men idag går våra tankar till de som miste någon/några tsunamin i Thailand för exakt 10 år sedan! Jag är lyckligt lottad som bara känner folk som överlevde tsunamin tack vare thailändare, men det var väldigt många som omkom! Det är hemskt att en våg kan skaka om så många liv på bara några timmar!
Men detta var lite om vad hemskt jag tycker att tsunamin!
/#B💗

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket firat min bror som fyller år, så har firat med släkten!
Annars har jag inte gjort så mycket bara tagits de lugnt och varit med familjen! Fick ni något kul i julklapp? Själv fick jag en iPad Air 2 av mina föräldrar, jag blir helt hypad och nyss sa min mamma att jag kan få hennes gamla iPhone 4S för jag har bara 4an! Men nu ska jag äta mer godis så hörs!
/#B


Likes

CommentsNu sitter jag här och väntar för att få öppna paketen. I'm so freaking excited. Ser 2 typ 1 m långa paket som är till mig. Omg!!!ha en bra jul, jag tänkte inte skriva så mycket. Jag ville bara säga GOD JUL 🎄🎅🎁
#L 💝

Likes

Comments