View tracker

Nu drar jag hem från Italien! Varit borta en del på senaste, och ska verkligen bli skönt att få komma hem. Tror inte jag nämnde det på bloggen, men var med min bästavän Elin i en o en halv vecka, varav en vecka på Åland med hennes familj, sjukt mysigt! Hann inte vara hemma jätte länge emellan Åland och Italien så ska bli skönt o bara få vara hemma. Just nu sitter jag på flygplatsen iallafall, och vi ska börja gå på planet om ca 45 minuter. Har haft en underbar semester i Italien med shopping, sol o bad och mycket sevärdheter. Kanske kommer göra en haul på det jag har köpt om jag känner att det är värt det iallafall. Ha en underbar dag alla fina!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Musik skapar minnen. Här är tre album med låtar som antagligen dom flesta hört, och de är album som betyder väldigt mycket för mig och som jag verkligen har minnen med. Olika gamla, stories var inte jätte länge sen dock. Du kanske har andra album som får dig att se tillbaka några månader eller år? Kanske värt att passa på att lyssna?

Ha en bra eftermiddag/kväll!

​Albumen är:

Stories - Avicii

PRISM - Katy Perry

Overexposed - Maroon 5

(äger inga bilder)

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har äntligen fått de efterlängtade sommarlovet! Vi hade avslutning i Tisdags. Jag har inte kommit över till att sova länge, men det kommer väl. Det är väldigt skönt att äntligen få slippa skolan men det känns som att den mesta stressen följde med till sommaren, jag hoppas jag släpper det snart så jag bara kan slappna av och njuta. Tänkte lägga till lite bilder från den dagen, dock är mitt ansikte utsuddat på vissa pga konstiga ansinktsuttryck. Hoppas ni får en underbar sommar!

Likes

Comments

Svårt ämne, och många har olika åsikter om det. Jag själv har några internet vänner och har haft många som jag inte riktigt har kvar kontakten med länge. Men alla fördomar om internet vänner är så fel, klart du kan ljuga om mycket på internet. Men att säga att alla man träffar på internet är pedofiler är också fel. Den vännen du hittar via internet kan bli din framtida bästavän, kanske inte bara om en månad utan kanske även om 2 år. Ge folk en chans, för det finns så många underbara människor på internet också. Glöm inte det, men var försiktig. Jag älskar just dig, och jag hoppas du har en bra dag! Kort inlägg men hoppas det är okej, har lite idébrist. Kram iallafall.

Hitta rätt människor där ute, lycka till!

Likes

Comments

Hej allihopa! Som jag skrev i ett tidigare inlägg hade min dator gått sönder, och nu har jag äntligen införskaffat mig en ny eller ja fått en ny. Nu har jag bättre förutsättningar när det kommer till bloggen och nu ska jag ännu en gång försöka ta tag i det här, kanske inte får igång allt direkt. Men snart ska allt vara på banan igen. Det var mer snabb information jag behövde få ut, hoppas ni haft en bra dag! Kram

Likes

Comments

Hej allihopa! Egentligen ska jag sluta med alla mina ursäkter om varför jag inte kan blogga, särskilt nu när jag faktiskt har tillgång till att göra det. Men nu är det såhär att i Fredags dog min dator, den gav liksom upp. Jag har haft min dator sjukt länge och den hade verkligen börjat bli seg osv. Men eftersom jag alltid bloggar på den, så har det liksom varit det jag varit van vid och det jag trivs med. Jag själv tycker inte om att skriva via min mobil, så under tiden tills jag har min nya dator får det bli via skoldatorn. Inte det bästa men det fungerar! Trots att jag har världens idétorka så hittade jag ett inlägg som jag kunde göra, tre saker jag vill uppnå/göra i mitt liv!

1. Åka på massa festivaler!

Själv älskar jag verkligen musik, och en hel sommar av festivaler vore ju så sjukt underbart. Dessutom ärligt nu, alla fina outfits som bara hör till, love it!

2. Tatueringar!

Jag älskar verkligen tatueringar och skulle vilja ha hur många som helst, men mest av allt vill jag tatuera in en drömfångare. För mig har drömfångare en särskild mening och ja dom betyder mycket för mig. Ska man göra det extra bra kan man ju absolut ha sempiternal symbolen i mitten, life. Sen var spelar ingen roll, men rygg och handledstatueringar är ju så sjukt fina.

3. Bo utomlands under en period!

Jag älskar verkligen att vara utomlands, och skulle verkligen vilja bo i ett annat land. Sen måste det inte vara för alltid, utan det räcker under några månader. London är ju verkligen ett mål!

Sen finns det ju absolut andra saker, som lycka, bra vänner och massa massa mer men här är tre saker jag vill typ uppnå eller göra i mitt liv. Sen vill jag kanske inte riktigt ha höga mål, för det leder till större besvikelse. Men för att inte göra det så, så säger jag bara att det är saker jag vilja. Hoppas ni förstår, ha det bra! Kram


Likes

Comments

Hej allihopa! Som ni kanske vet är jag helt galen i band, och musik överlag. Ofta nämner jag band som Bring me the horizon, Pierce the veil, suicide silence och Sleeping with sirens när någon frågar mig om bra band. Men det finns så många fler, som få i min omgivning vet om (dock visste dom flesta inte om någon av banden jag pratat om innan jag nämnde dom) Men här har ni tre artister/band som ni kanske ska ta tiden att lyssna på, för dom behöver lyftas!

Bishop

På senaste har jag blivit helt beroende, det är inte riktigt vad jag brukar lyssna på men jag tycker det är riktigt bra. Så värt att lyssna på! Tipsar om Wild horsts och River.

Being as an ocean

Älskar deras låtar, dom har dessutom så snygg merch. Älskar This loneliness won't be the death of me.

Mikelwj

Har typ inga ord för hans låtar, dom är väldigt känslosamma men så fina. Verkligen värt att lyssna på! Just nu älskar jag Outcast

Likes

Comments