Hehe...Heej! 💗
Jag har haft en väldigt väldigt lång bloggpaus under en period nu för saker som jag kanske kommer ta upp i ett blogginlägg längre fram. Men jag känner verkligen att jag saknar att blogga. Hoppas iallafall att alla har haft en bra helg. Jag har inte gjort sådär jätte mycket, har varit sjukt förskyld. Idag var jag på Allum med en kompis, super mysigt!

Älskar er, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejhej! 😘
Idag har jag varit i stan med mamsi, såå mysigt. Vi gick i lite butiker och sen fikade vi på espresso house🙌🏼 jag köpte en randig skjorta från Zara och en grå halsduk från bik bok. Kanske lägger ut en liten haul om ni vill ha bilder? iallafall, jag hade jätte mysigt och nu ska vi snart se på lite film och mysa ännu mer.


Puss /S

Likes

Comments

Hehej!

That kind of person tag

Vilka tuggummin brukar du köpa?
Oftast Extra sweet mint, annars kanske något med lakrits eller någon frukt.

Vad har du alltid i kylen?
Haha typ ketchup och smör:)

Kex eller chex?
Chex!! Är ju göteborgare....:))

Har du mjölk i kaffet?
Dricker inte kaffe, tycker det är såå äckligt😷

Apple eller android?
🍏

Spolar du vatten före eller efter du tar på tandkrämen?
Både före och efter:)

Hur står du vänd i duschen?
Jag står typ utåt för varje gång jag vänder mig om (mot själva duschen) så känns det som någon ska typ komma och döda mig bakifrån Hahah;))

Knyckla eller vika toapappret?
Både men oftast knyckla!

Hur fördriver du tiden när du åker kollektivt?
Typ lyssnar på musik eller pratar i telefon men typ Isa:)

Fönsterplats eller gångplats?
Oftast föredrar jag fönsterplats!

Stressad eller lugn?
Är inte direkt jätte stressad men jag är nog mer stressad än lugn😜

Tålmodig eller otålig?
Otålig!!!

Planerare eller impulsare?
Önska att jag var impulsare men är planerare rakt igenom😂

Uppklädd eller nedklädd?
Båda!

Öst eller västkusten?
Västkusten 🚣🏽

Sover du med dörren öppen eller stängd?
Kan inte sova med stängd dörr så öppen:)

Vilken sida av sängen sover du på?
Typ i mitten!

Hoppas ni tyckte om detta! Kände att det var längesen jag gjorde en tag och just denna tagen tycker jag det är roligt att se på när andra gör så du ville jag också göra den. Tack för att du läste!


Puss /S


Likes

Comments

Hejhej!
Det har varit en väldigt enkel dag i skolan idag då vi slutade efter gymnastiken kl 14. Nu ska vi snart äta en av mina favoriträtter, kyckling wraps i ungen. Tänkte skriva något roligt blogginlägg nu när jag har lite tid innan jag börjar med läxan (😴), så det kommer förmodligen upp ikväll.

Älskar er!

Puss /S

Likes

Comments

Nu ska jag snart sova efter en lång dag. Men först blir det lite mys framför Paradise Hotel. Imorgon lovar jag att det kommer lite roligare inlägg:)

Puss och Kram /S

Likes

Comments

Hejhej!
Just nu sitter jag, Emma och Isa på Espresso house. Äntligen rast.


Puss /S

Likes

Comments

Hej!
De senaste veckorna har många tankar gått till bloggen och jag har både tänkt på att lägga ner den, ta en paus från den eller bara fortsätta som vanligt. Jag har inte bloggat på ett tag för jag känner att jag varken har tid eller ork att lägga ner på bloggen plus att jag inte vill lägga upp vad som helst. När jag väl håller på så tycker jag verkligen det är sjukt roligt. Men det tar mer tid än vad många tror. Vissa dagar bestämmer jag mig för att fortsätta blogga och anda dagar vill jag bara lägga ner den. Idag så känner jag för att ha kvar den. Jag känner bara att nu fan kör jag. För jag tycker det är så sjukt roligt så varför sluta? Och jag kan säga redan nu att jag inte kommer kunna uppdatera med flera inlägg varje dag för ibland hinner man inte och så är det. Jag hoppas verkligen att jag håller kvar den motivationen som jag nu har fångat. Tack för att just du läser min blogg och om du inte tycker att jag ska lägga ner den så får du jätte gärna kommentera det här nere för det skulle höra mig så otroligt glad. Tack!Puss /S

Likes

Comments

Hejhej! Idag har jag tagit det lungt hela dagen och just nu är jag med min kompis Erika på hennes rum. i morse såg jag det näst sista avsnittet på säsong 5 på The walking dead, sååå bra👏🏻👏🏻 vi hörs senare,


puss /S

Likes

Comments

Hejhej! Jag vet att uppdateringen på bloggen inte varit den bästa på sista tiden. Jag ursäktar för det och försöker nu istället ta nya tag. Här är lite bilder på min katt Levis som är 16 veckor❤️

Puss /S

Likes

Comments

Hejhej! Igår kom Isa hem till mig och sov över helt spontant. Idag har vi tagit det ganska lugnt men så gick vi och tog en sushi.


Puss /S

Likes

Comments