Bara tre dagar kvar nu tills jag, Josefine och Anna drar till Mallorca!!! Im so excited! Är så sjukt underbart att bara få dra iväg från Sverige ett tag, mot varmare breddgrader:) Enligt SMHI ska det bli runt 30grader varmt hela veckan ut (!!!).

---

Har såklart inga bilder från Mallis ännu, så här kommer lite bilder från en sommardag i Juni (2016).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade ställt klockan tidigt igår eftersom jag, Alva och Ida tänkt åka ut till Utö i Stockholms skärgård och tälta över natten. Men istället sågs vi i Sickla, handlade bl a skagenröra, baguetter och cider för att därefter åka ut till Hellasgården. Där var vi nästan hela dagen, så myyyssiigt! Jag och Alva sprang i skogen och plockade (Alva rev) blåbärsris till kransar som Ida gjorde med hjälp av hennes gröna sytråd hon hade tagit med sig hemifrån. Under dagen hade jag haft kontakt med Hanna som sagt att jag kunde följa med henne på fest senare på kvällen, även Idas syster hade någon "get together" längre ut på Värmdö, men jag valde istället att åka hem. Midsommar firas med familj. Väl hemkommen träffade jag Mats och Annika från Västervik, som har kommit till att bli "midsommarvännerna". I år var även Ulla och Fredrik med tillsammans med deras barn Konrad och Lukas. De hade även med sig grannarna, Alexander, Mikaela och Martina, samt Klas, en nära vän till familjen som bröt "det somriga vita" då han gick runt i svarta mc-byxor. Kul att se nya ansikten. Självklart var även Magnus, Karin, Klara och Karl med, som alltid under midsommar. Blev en underbar kväll med 5-kamp, bubbel och en massa skratt till Magnus som ständigt försökte överrösta majoriteten av gästerna när visor från Ullas sångbok sjöngs.

"Samborombon en liten by förutan gata, den ligger inte långt från Rio de la Plata, nästan vid kanten av den blåa Atlanten och med Pampas bakom sig många hundra gröna mil, dit kom jag ridande en afton i april för jag ville dansa Tango..."

Med ett leende på läpparna gick jag och la mig med sju olika blomsorter under huvudkudden!

Godnatt!!

Likes

Comments

Onsdag:
Avslutning, Vitabergsparken, Goeras, middag med Julia, Fåfängan med J & J.

Torsdag:
Goeras, sova lunch, snack med P, träning.

Fredag:
Väckt av Viggo (fotbollsskola), trädgårdsfix, "Mina drömmars stad", med Hanna till Julia, ge-bort-present, nyckel, Sofia D, Cuarto, fest hos Erik.

Lördag:
Bortamatch mot Sätra, sju minuter, vinst, hem med packad väska, poolparty hos Ebba.

Söndag:
TMS, Goeras, Match.

vila ..............?!!?!?"(="?!

Likes

Comments

Idag ringde klockan vid kvart över sex, sommarlovsmorgon var det ja. Skulle jobba ute i Jarlaberg mellan 06.50-07.50, så det var bara att pallra sig upp. Igår var det skolavslutning och början på mitt sista sommarlov. Nu är det endast 11 månader och 4 veckor kvar till jag med vit studentmössa springer ut i vuxenlivet, yyeeees! Avslutningen igår var som de flesta alltid har varit, utdragna och oerhört långtråkiga. När ensamblen tillslut framfört sina låtar, rektorn hållit sitt tal och elevkåren tackat för sig, åkte vår klass vidare till Vitabergsparken på söder. Vi hade köpt med oss vattenmelon, fetaost, cider, kladdkaka och jordgubbar och skulle nu fira avslutningen med picknick. Solen brände mot kinderna, så när det var dags att gå hem gick jag kisande i det starka ljuset med hundratals fräknar över hela ansiktet. Åkte därefter en snabb vända till Myrsjö IP för att träna Naemi och Elisia, Madde kom också för att ta bilder till GOERAS.

När jag sedan kom hem efter träningspasset ringde Julia, som i stor besvikelse berätta att hon tänkt överraska mig ute på IP, men hade missat mig totalt. Den misslyckade händelsen ledde i alla fall till att vi åt middag tillsammans hemma hos mig. Det blev vegetariskt såklart eftersom jag ska försöka vara vegetarian i en vecka, fråga inte varför. Vi pratade först om att åka hem till Hannah Rodgers ute på Älgö men övervägde tanken på att låta bli då vi båda skulle upp tidigt nästa morgon. Vi ringde istället Josefine för att ha picknick nummer 2, men denna gång uppe vid Fåfängan, en oerhört underskattad plats för övrigt. Så med blickarna fästa vid sommarsolen som sänkte sig ner bakom Gamla Stans höghus, avnjöts Kopparbergs jordgubb-lime-cider tillsammans med svenska, saftiga jordgubbar och sommarlovet var inlett.

Likes

Comments

Måndagskväll den 12 juni. Nedräkningen till sommaren börjar gå mot sitt slut, men vädermässigt är vi fortfarande kvar i april. Aprilväder. Tränade fotboll idag ute på Boovallen då himlen, efter bara några minuter, öppnade sig. Regnskurar kom om vartannat och varje gång kändes det som att dropparna bara ökade i storlek. Det slutade med att träningen halvt avbröts, jag slängde av mig skorna och sprang barfota in i cafeterian. Ståendes under tak började jag tänka på P igen eller rättare sagt på det faktum att jag, med samma personer, än en gång får "stå över". Som ett misslyckande, återigen. Denna gång, hårt. Morgondagens match spelas på hemmaplan och DIF står för motståndet. Så häftigt! .... om man fick spela. Väl hemkommen in i värmen skickade jag iväg ett sms, bad om ett möte. Nu på torsdag ska jag prata ut, allt för en förändring. Finns så många saker jag vill ha svar på, så många oförklarade händelser och outrerade saker att ta upp. Har så många för många tankar.


Slut på spekulationer

Likes

Comments

Skolan börjar gå mot sitt slut och teoretiskt sett är det endast en dag kvar. Men på något vis har våra underbara lärare ändå lyckats trycka dit ett fysikprov samt en biologiredovisning... kärlek. Sitter just nu nere i glasrummet med en varm kopp kaffe i knäet och försöker behålla koncentrationen för att skriva min sista svenska inlämning. Jag är så himla skoltrött och ljudet från det smattrande regnet mot glasfönsterna gör knappast saken bättre. Utanför ösregnar det och på grund av stormvindarna tycks vattnet från himlen falla horisontellt. Onsdag idag, vilket betyder träningsledigt, skönt. Då får jag även vila bort min förkylning som trängt igen mina luftvägar de senaste dagarna. Måste nog ha kommit från Lovisas födelsedagsfirande i måndags då vi satt utomhus större delen av kvällen. Tänkte även ta igen veckans förlorade sovtimmar ikväll då jag är ledig imorgon på grund av treornas utspring, men kom just på att jag ska jobba mellan 06.50-07.50 imorgon... så sömn blir det inte mycket av. Senare imorgon eftermiddag ska jag även gå riskettan, första steget mot körkortet! Målet är att ta det innan trean, men då måste jag börja ta tag i det på riktigt. Tänkte åka ut och övningsköra ikväll med en av Thomas hyrbilar för att få öva växellåda. Egentligen går den praktiska delen ganska bra, så det jag behöver öva på är teorin, vilket är huuuuur mycket som helst (!!!). Har hört att det är bäst att göra tester på internet och trots detta fortsätter jag läsa den uråldriga teoriboken som har passerat sitt bäst före datum för länge sedan. Får se till att göra några internettester framöver för att se hur dåligt jag egentligen ligger till, haha.

// Kram kram!

Likes

Comments

Första gången 2012, fjasko finns dock till min förundran fortfarande kvar. Kort därefter på't igen. Fjasko. Denna gång raklång, pladask. Och så någon gång till däremellan. Men jag vill ju bara skriva. Vill bara få ur mig, allt. Det måste väl ändå vara okej. Skapa mina egna rubriker, publicera från mitt liv. Men här, ensam. Inga åsikter, ingen som ser. Skönt.

Likes

Comments