Contains affiliate links

Här är lite inspiration till alla er som tar studenten i år. Jag själv tycker det är lite svårt att hitta en klänning faktiskt, men jag vet att jag kommer köra på silver smycken för det matchar min student mössa. På tal om mössan den kommer snart och då får ni så klart se bilder!


XoXo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjo peps!

längesen sist nu.. sitter just nu på skolan och väntar på lektion, efter skolan ska jag vara barnvakt så måste hämta B på dagis.

Måste dock plugga ikväll ligger efter lite och har prov  nästa vecka, nu ska jag få i mig lite koffein och socker så jag orkar dagen haha!

puss

Likes

Comments

Hej på er!

hade migrän hela dagen igår och mår fortfarande lite så där.. Jag och Nelly gjorde hemmagjord pizza och när jag försökte ta en fin bild bestämde sig Belmin för att vara med.. haha!

Ikväll blir det nog mys kväll med Syrran, tänkte göra en frukt bricka så ska gå på affären snart och handla lite. Sen måste jag också göra klart mitt gymnasiearbete.

XoXo

Likes

Comments

Hej på er!

har pluggat en massa så har inte haft tid till att blogga. hör av mig senare.

xoxo

Likes

Comments

Tjo peps!

vart inget bloggande igår och i morse för har varit barnvakt fredag tills idag så hann inte.

Efter jag lämnat B hos syrran åkte jag och J till en kompis och grillade. Det har varit så bra vänder idag! Efter att vi hade suttit ute ett tag så gick vi in i grillkåtan och grillade vidare så mysigt!

Nu ska vi åka in till Sollefteå igen och vi får se vad som händer då. Ska antagligen träffa några kompisar. hörs senare!

XoXo

Likes

Comments

Fick en ros på affären för att det är internationella kvinnodagen! Så kul att dom vill göra något för oss tjejer!

Likes

Comments

Tjooho peps!

Har varit i tvättstugan nu under dagen och nu redigerar jag lite bilder. Ska iväg på affären snart och handla lite sen får vi se vad jag hittar på. Kanske ska träffa en kompis.

XoXo

Likes

Comments

Mys dag idag! Är barnvakt åt lilla b tills nio ikväll, vi har varit i lekparken fikat på stan med syrrorna Lee och Anna ätit middag. Nu ser vi på bolibomba och sen blir det godnatt för B. Jag ska nog titta om jag har något skolarbete att göra klart och sen fixa med mitt gymnasiearbete. Sen blir det nog mys med Anna och Nelly innan Anna åker i morgon.

XoXo

Likes

Comments

Godmorgon sötisar!

igår kom min lillasyster Anna hem❤ hon överaskad oss verkligen vi hade ingen aning om att hon skulle komma, så kul!

Idag ska jag vara barnvakt och hänga lite med Anna. Sen får vi se vad som händer faktiskt, är bara så trött idag så vet inte vart jag ska ta vägen.. hörs senare!

XoXo

Likes

Comments

Sekunderna tickar, minuterna går och en timme blir till fyra. Varför kan jag inte sova? Jag borstar mina tänder, sätter på mig min favorit pyjamas, släcker alla lampor och försöker sova. Men hur mycket jag än försöker slappna av och hur mycket än jag blundar så somnar jag inte. Det är på natten jag tänker, det är på natten jag får alla idéer, det är på natten jag skriver och på natten jag försöker sova. Varför kan jag inte somna? Jag försöker på dagarna att göra mig själv trött, jag går i skolan sen är jag barnvakt i flera timmar, jag går ut och går och försöker röra på mig, jag försöker att inte hålla på med mobilen, jag försöker verkligen men inget funkar. Jag gör mig själv så galen att jag bara vill skrika SOV NU SMILLA!
Så nu ska jag försöka igen, att sova..

Likes

Comments